יפה לה הצבע החדש
T TaMiRMo New member 16/9/07 #26 תודה רבה ! אחלה של תמונות הן שתיהן מדהימות לאללה ! יפות מאוד ! ויפה לדניאל הגוונים ...
X xX DaNa Xx New member 14/9/07 #14 ../images/Emo207.gif../images/Emo175.gifאריקה מארש בבנות גילמור../images/Emo13.gif כל הפרק אני מנסה להבין מאיפה היא מוכרת לי וזה ועכשיו בדקתי בIMDB וזאת אריקה מארש חחח
../images/Emo207.gif../images/Emo175.gifאריקה מארש בבנות גילמור../images/Emo13.gif כל הפרק אני מנסה להבין מאיפה היא מוכרת לי וזה ועכשיו בדקתי בIMDB וזאת אריקה מארש חחח
X xX DaNa Xx New member 15/9/07 #18 ../images/Emo175.gif פרק שרורי הולכת בתור עיתונאית לבריגדת החיים והמוות קוראים לזה "קפוץ,ג'ייק.." משהו כזה אריקה [אני לא זוכרת כבר איר קוראים לה באמת ] אז היא בתור סטפני ואגב רשום גם נIMDB שהיא שיחקה במעודדות צמודות 1
../images/Emo175.gif פרק שרורי הולכת בתור עיתונאית לבריגדת החיים והמוות קוראים לזה "קפוץ,ג'ייק.." משהו כזה אריקה [אני לא זוכרת כבר איר קוראים לה באמת ] אז היא בתור סטפני ואגב רשום גם נIMDB שהיא שיחקה במעודדות צמודות 1
A Alaithlos New member 15/9/07 #21 you jump I jump, Jack 5x07 אחלה פרק. ופתאום נזכרתי בסצינה ואת צודקת לגמרי! ועל מעודדות צמודות ידעתי..
you jump I jump, Jack 5x07 אחלה פרק. ופתאום נזכרתי בסצינה ואת צודקת לגמרי! ועל מעודדות צמודות ידעתי..