שאלה בבקשה......

קים19

New member
שאלה בבקשה......

האם יהיו שידורים חוזרים למיגרש ביתי מהעונה הראשונה.

D e l i l a h

New member
ל-ש-ר-ש-ר

בידוק היום שמחתי שסוף סוף היה תקופת מנוחה מכל אלה שבאים שואלים והולכים ולפעמים אפילו לא מסתכלים על התשובות =\

D e l i l a h

New member
../images/Emo207.gif תמונות חדשות של דניל ואליזבת'

[אליזבת' זו שלי] לעוד תמונות לחצו כאן ורדו קצת למטה

D e l i l a h

New member
הוא די ישן למען האמת (=

כבר לפני שנה ויותר התחילו לצלם אותו נראה לי שכבר מזמן הוא יצא בארה"ב חח

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo175.gifחח אני הייתי בניו יורק במאי שנה שעברה

וצילמו שם סרט "יומני האומנת" ורק השבוע הוא יצא בישראל [אין לי מושג מתי הוא יצא בארצות הברית]

D e l i l a h

New member
כן אבל ישראל

באיחור של כמה חודשים בד"כ לא? וענבר אמרה שהסרט של דניל עוד לא יצא אפילו בארה"ב

WatchMeWatchYou

New member
בארה"ב יומני האומנת יצא ב-24 לאוגוסט, ככה

שאנחנו לא באיחור גדול
דרך אגב, ב-Ten Inch Hero משחק גם מאט בר (פסיכודרק). ממש מפגש OTH עשו שם.. ולא, הסרט עדיין לא יצא בארה"ב

TaMiRMo

New member
הסרט "יומני האומנת" יצא לפני כשבועיים בארה"ב

הסרט יצא ונכנס למקום לא ממש טוב ברשימת שוברי הקופות מתחת לחופשה של מיסטר בין ומתחת למחסל פראי בין השאר שיצאו באותו סוף שבוע הסרט לא ממש הצליח גם בשבוע אחרי זה ואת השאר נדע ביום שני כאשר רשימה חדשה תתפרסם סך הכל עד עכשיו אני חושב לפי מיטב זכרוני יש לסרט 21 מיליון הכנסות כלליות בארה"ב בלבד ... לא ממש טוב . זה נכון צילמו אותו לפני שנה בקיץ אני זוכר שראיתי תמונות עוד מאז וממש אהבתי והוא נכנס לרשימת הסרטים שאני רוצה לראות סקרלט לא נראתה הרבה מהתקופה של הצילומים ... ולא יצא סרט שלה מאז ... בקשר ללמה זה יוצא שנה אחרי זה בגלל העריכה יש איזה כמה חודשים של עריכת הסרט והצילומים עד שהתוצר הסופי מוכן זה לוקח שמן ולעיתים יש גם לצלם סצנות מחדש ולקרוא לשחקנים זה בלגאן צריך לשים מוזיקה להרכיב פסקול להחליט מה נכנס לסרט ומה לא .. להכין טריילר וכל מיני דברים זו הסיבה ועוד סיבה זה שבקיץ סרטים מכניסים יותר ולפעמים עדיך והמפיקים מעדיפים לחכות עד לקיץ כדי להרוויח יותר . קחו לדוגמא סרט "איים אבודים" סרט ישראלי שתראו שנה הבאה בקיץ בקולנוע וצילומיו הסתיימו ממש לא מזמן בסרט משחקים אושרי כהן יובל שרף ועוד ... בקיצור גם איתו מחכים בגלל עריכה וכאלה . חחח איזה חפירה תשאלו מאיפה לי כל זה ? אז אני מאוד קרוב לנושא הסרטים והקולנוע ומת על זה חח ! אני מנהל גם כמה פורומים בנושא חח . בקשר לסרט עם דניאל לא מצאתי אותו להורדה חיפשי אותו ולא מצאתי הרבה עליו כתוב בIMDB שזה יוצא ב2007 לא כתוב מתי ממש . שנה טובה חח !

למעלה