*שאלה* בבקשה תיכנסו

• פותח הנושא sunshineBK
  • פורסם בתאריך

סולמית42

New member
חיתולי ביירות והמחיר- ללא תחרות

מה קורה לך??? גאולה כהן היא פרטנר מצויין לאורגיות!!! כבודו של שאול כמובן במקומו מונח, אני לא המעטתי בערכו הגדול והמלא ועם קפלי השומן המשתפכים... אבל גאולה בהחלט יכולה להיות סמל סקס לזכרים שבינינו... (בינינו בפורום... עוד לא עשיתי את הניתוח...) יוסי סקס לשלטון. שלום שלום.

משועמם21

New member
אין לך משהו להוסיף?

כולה הבחורה ביקשה תמונה של החתול הזה וקצת הסבר מיהו.... עשית מזה הרצאה חבל-על-הזמן... אולי פעם הבאה תהיה יותר קצר. והבנתי שעשית בטח COPY-PASTE מהאתר של הכנסת. רק שלקחת את העיניין שלה מאוד ברצינות וזה אני לא יודע אם טוב מאוד או רע (וזה מתוך שיעמום)

mati88

New member
אכפת לך איך הוא

הביא את זה? הוא השקיע בזה זמן?! הוא חיפש?! זה מה שחשוב. היית צריך לפרגן לו! כל הכבוד לו! הוא פשוט...אייימממ...המוווודדד....פשוט המווודון קטן...... (טחחח...הורג אותי כשהוא עושה את זה...) סופ"ש נעים לכולכם... (((((:)::: ::::)))) ((:):: ::)) :) : ) חיחיחיחי.... בי... V@

mc bige

New member
חחח

מה הלחץ זה שיעמום של שעות הערב שאין מה לעשות.. ואני נכנס לפורום רואה שאלה אז נכנסתי לאתר של הכנסת להרחיב קצת את הידע שלי (כן בטח!) ואז חיפשתי את הדוגמן שלנו ועשיתי כמו שאמרת קופי ופסט-מי יעתיק הכל וזהו בסך הכל לקח לי שתי דקות :) אתה משועמם 21 אני משועמם 17

mati88

New member
דונט וורי...אין לחץ....

זה הכל בגדר הצחוק.... (למרות שבדוגרי, הוא די עיצבן אותי....D-:)

S

sunshineBK

Guest
חחחחחח

אתם אנשים טובים אתם
בזמן האחרון אני מדברת המון על קיציס ופרידמן, ומסתבר שיש להם לא מעט שונאים!! זה ממש כיף שפה כולם חולים כמוני

mati88

New member
כיין כיין....

יש להם שונאים כי..אנשים..לא, מבינים תהומור שלהם...הסברתי זאת בפירוט בהודעה מרגשת פעם בפורום בקשת..בהזדמנות אני אעתיק אותה....פשוט..עכשיו יש החטא ועונשו..:) ביי.. (:): ::)) V@

S

sunshineBK

Guest
כן איזה כיף...

מלאאא זמן לא ראיתי החטא ועונשו.. חלומות בהקיציס אני רואה כל הזמן, נבחרת החלומות לפעמים אבל בחטא ועונשו..? שנים.. ראיתי כבר את הפרק הזה האמת אבל.. לא נורא, זה עדיין מעולה
(ואין מה לעשות ש.. אין כמו חלומות בהקיציס.. )

למעלה