*שאלה* בבקשה תיכנסו

• פותח הנושא sunshineBK
  • פורסם בתאריך
S

sunshineBK

Guest
*שאלה* בבקשה תיכנסו

היי, יש לי שאלה שמטרידה אותי בימים האחרונים- הראשונה היא מיהו לעזאזל שאול יהלום?! 0אני אשמח אם תוכלו לצרף תמונה גם
) והשנייה.. אני לא בטוחה אם פרידמן תמיד אומר גם על גאולה כהן או לא. אני טועה? צודקת? טועה? תעצרו אותי מתישהו...

mc bige

New member
כנסססי

היישר מאתר של כנסת ישראל: שאול יהלום מפד”ל נולד בשנת 1947 בתל אביב נשוי ואב לארבעה מקצוע עיתונאי השכלה בוגר אוניברסיטת בר אילן במקצועות חינוך וכלכלה שפות עברית, אנגלית שירות בצה"ל שירות סדיר - 1966-1969 דרגה בשרות מילואים: סגן פעילות פוליטית בכנסת חבר הכנסת משנת 1992 חבר בכנסות: 16,15,14,13 - מפד”ל; בכנסת השלוש עשרה: יושב-ראש ועדת המשנה לחינוך המיוחד חבר בוועדות: ועדת החינוך והתרבות; ועדה לענייני ביקורת המדינה; ועדה לנושאי הרשות השניה לטלויזיה ולרדיו; בכנסת הארבע עשרה: יושב-ראש ועדת המשנה לחינוך ולתרבות בצה”ל יושב ראש ועדת חוקה, חוק ומשפט חבר בוועדת החוץ והבטחון; בכנסת החמש עשרה: חבר בוועדות: ועדת חוקה, חוק ומשפט; ועדת הכנסת; ועדת חקירה פרלמנטרית בנושא הפערים החברתיים בישראל; פעילות עכשווית בכנסת: יושב ראש ועדת העבודה, הרווחה והבריאות חבר בוועדות: ועדת החוץ והבטחון; ועדת הכנסת; תפקידים בממשלה בכנסת הארבע עשרה: בממשלה ה-27: מה-25/2/1998 שר התחבורה בכנסת החמש עשרה: בממשלה ה-28: מה-5/8/1999 עד 12/7/2000, סגן שר החינוך פעילות ציבורית מזכיר מדיני של המפד"ל בשנים 1987-1995 פרסומים וספרים מאמרים בעיתונים מקום מגורים אלקנה וגאולה כהן אין לי מושג מיזאת

S

sunshineBK

Guest
איזה חמוווווווד!!!

כאילו לא שאול יהלום, אתה!! איזה חמוד שבאמת שמת תמונה והכל.. תודהה
אני יודעת מי זאת גאולה כהן, תהיתי אם זה שם שפרידמן מזכיר לפעמים או שאני טועה..

mc bige

New member
חחח

תודה תודה :) הכל בא משיעמום של שעות הערב...שאין מה לראות בטלויזיה ומחכה כבר ל12 וחצי לראות חלומות בהקיציס בביפ... אבל חפיף :) העיקר לתרום לפורום הכיפי הזה R-E-S-P-E-C-T

Sith Master

New member
שיעמום../images/Emo19.gif

זה תמיד נחמד לראות חלומות, אבל הפרק הזה עם גיא פינס והג'ינג'ית היה לפני שבועיים.

mc bige

New member
נזכרתי שיש נבחרת החלומות היום

אז היה יותר מהנה לראות אתזה.. ובכלל כל הפורמט של ערוץ ביפ זה רק על שידורי חוזרים... זה מה שחרא בערוץ זה... נגיד את פיני הגדול היה שבועיים רצוף תוכניות חדשות כל פעם פתאום אחרי זה התחילו כל השידורים חוזרים אותו דבר לגבי אלי נגד העולם..איזה 6-7 תוכניות חדשות ואז הכל שידורים חוזריןם.... גם ערוץ הצחוק מציג זה אותו דבר... בקיצר כל ביפ זה אותו דבר שידורים חוזרים

S

sunshineBK

Guest
../images/Emo4.gif אוווף...

אני לא מאמינה ששחתי שיש נבחרת החלומות אתמול... ראיתי דווקא חלומות בהקיציס.. אמנם שידור חוזר שראיתי באמת לפני שבועיים אבל אהבתי את הפרק (לא נורא שנרדמתי חחחחח).. הקטע עם המזרחים- לא תגיד מזרחים? לא. אוקיי! חחחחח ואחרי זה על הפרומואים- הומואים.. פרק נחמד. פינס קצת מעצבן, טיפ טיפה

~*~gaL

New member
ואני אכתוב לך גם למה...

זה היה אמור להיות משודר עוד לפני, אבל מתי שזה היה אמור להיות משודר ביפ שידרו את התוכנית עם מלאך המוות במקום (סוף העונה), ולכן, כשהתוכנית של סוף העונה הייתה אמורה להיות משודרת, שידרו את התוכנית עם משה... (לפני שבועיים) מקווה שהבנת בכלל... אגב, ואני אציין, שזה ממש הרגיז אותי אז, כי היו בעיות עם ההקלטה של מלאך המוות ומאד רציתי להקליט את זה שוב, ובגלל ששינו לזה את יום השידור לא יצא לי להקליט את זה שוב.
מתי הם ישדרו שוב את העונה ה-3? כבר שכחתי אותה...

mc bige

New member
חח לא

אני מתכוון ל- mc bigE mc- לא כמו מקדונלד אלא אם סי bigE-ביג זה גדול אי זה האות הראשונה של השם שלי(אייל).. אז לזה אני מתכוון :) לעוד פרטים תשאלי

סולמית42

New member
גאולה כהן

היא אמא של צחי הנגבי (השר לביטחון פנים, בינתיים... עד שבג"צ יחליט אחרת...). והיא גם הייתה חברת כנסת פעם. והיא סקסית בטירוף, בערך כמו שאול יהלום (בחוטיני מנומר או בבגד גוף תכלכל). ואני לא חושבת שהיא מאלה שהזכירו אותם באופן קבוע. והיא שכנה שלי. והיא נתנה לי פעם טרמפ. אלו היו 30 שניות על גאולה כהן... תודו שעכשיו אתם אנשים טובים יותר בזכות המידע הזה.

S

sunshineBK

Guest
חחחחחח תודה..

אבל אני יודעת מי זאת..
רק תהיתי אם הוא באמת מזכיר אותה או שאני סתם הוזה...

Sith Master

New member
טרמפ../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif

אני מדמיין את בראשי. אקסטרים לונג-שוט. תל אביב(
), ליד הבית של צחי הנגבי. אמא שלו מוציאה רגל סקסית מהמכונית...

משועמם21

New member
לא מבין ולא היחיד

מה אתה רוצה? תסביר...אני קצת מבין בעיניין ולא הבנתי אותך? פירסמת את המייל בכלל??? תססססססססבבבבבבביר

Optimus_Prime

New member
ביג דיל../images/Emo68.gif

פעם היה יכול להיות לי בפלנט דיאבלו..טוב שלא עשית מזה סיפור.."מקנאים" @_@

צוריאל 5

New member
חתולי פלשתינה עוצרים את השתינה

סליחה מותק... אבל איך את יכולה להשוות את גאולה לשאול?? דבר כזה לא מתקבל על הדעת.. עם כל הכבוד לברזליה של כהן, שאול זה שאול ויש להעריך את הצינור כיבוי המשתלשל למרחקים שלו... אויי..אם כבר הזכרת את בגד הגוף התכלכל... אחחחח...יהיו לי חלומות יפים הלילה...אני בטוחה... אז רק רציתי לוודו שכבודו של שאול במקומו מונח.. זה הכל להפעם כאן במבזק של ז'ק.. לילה טוב מירושלים... שרי..

למעלה