שאלה באויר

• פותח הנושא BEIZI
  • פורסם בתאריך

BEIZI

New member
שאלה באויר

חברה שלום. רציתי לשאול אותכם שאלה קטנה אולי זה פילוסופיה אבל בכול אופן אשאל. האם לדעתכם אשה אשר ה ok שלה הוא לא מי יודע מה במצב טוב... אבל במראה היא טוב על מה צריך לשים לדעתכם חשיבות מרובה יותר כאשר מדובר באשה. (אני מדגיש באשה)

neko

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif

אתה מתכוון לקרב הידוע, חוכמה מול יופי? לדעתי, לא זה ולא זה - כריזמה לוקחת את שניהם בגדול.

זו עם המרשרשים לוקחת

אתה לא מצפה שמישהו באמת יתייחס אליך ברצינות, נכון?

MelodicTruth

New member
במידה ולא מדובר בבדיחה שלא הבנתי...

שתי התכונות, יופי ואינטליגנציה, תלויות אך ורק בנתונים פיזיים(למרות שאת השנייה קשה למדוד בעזרת העין), שתיהן דועכות בשלב מסויים של החיים, שתיהן נתונות לשיפוט הסובייקטיבי של כל אדם ואדם. אני לא רואה כל הבדל בין התכונות במישור המהותי. למרות זאת, סביר להניח שמתוך אותן שתי אפשרויות של 200 IQ או תואר מיס יוניברס הייתי בוחר באפשרות הראשונה, סתם כי זה נראה לי יותר יעיל ומהנה.
בשורה התחתונה, אי שם בגיל 80, אשתך תאבד את כל סימני היופי והחכמה שהרשימו אותך בשנות העשרים לחייכם, ואז תשאר נטו עם המהות של האדם, מה שמסתתר מתחת לכל השכבות של היופי וה-IQ...

פלטרון

New member
אף אחת לא מושלמת ...

אם מצאת מישהי שהיא גם יפה וגם חכמה - סחטיין. אם מצאת מישהי שהיא רק אחד מהשניים... המממ.. אז או שתתפשר או שתמשיך לחפש. אם החלטת להתפשר - אז תלוי לאיזו מטרה - אם זה לחברות/יציאות/זיונים - אני חושב שיופי עדיף ( SORRY GUYS ) אם זה לחתונה וילדים .. אני מניח שהיית הולך על בעלת ה-IQ . אגב - מה זה "ok" ?

Johnny the Doe

New member
מה זה, אלגוריתם פלטרון לבחירת נשים?

חסר לך "אחרת" בסוף האלגוריתם למקרים שלא נכללים בתנאים הנ"ל

למעלה