שאלה אקטואלית

שירןן21

New member
ולמען ההגינות כדאי שהסיפור יסופר

נכון.. קודם כל אותו פינו היה בחוות גלעד לפני 3 שנים ולא בעמונה - זכרונך בגד בך שוב.. שחר איילון בתדריך אמר לשוטרים מצידי תלכו בלי תגי שם ותזדהו בשם שחר איילון - יש אומרים שזה חלק מלתת לשוטרים שלך תמריץ , תמריץ כי במערכה הראשונה הוכו שוטרים , מזרונים שרופים הושלכו עליהם ברזלים מוטות , עצים נעצים וכו' .. כל אחד זוכר מה היה שם באותו פינוי בגלעד . הנסיבות לא מקלות ראש עם האימרה הזו אבל מן הרואי שאם כבר אתה כותב משהו תכתוב מה היה בדיוק וגם את הזמנים פחות או יותר.. אם יש בעיות בזכרון תמיד אפשר לטפל

שירןן21

New member
אתה מבין מה שנוח לך להבין

"אני לעומת זו נותת לך מקרים אחרים שבהם שוטרים בלי תגי שם , אתה קורא לזה עבריינות אבל אפשר להגדיר את זה גם כהופעה מרושלת?"- לא התכוונתי פה להופעה מרושלת כמו בצבא שנפשטים על ריתוק של יום וחצי , למה קשה לך לתפוס כששוטרים מגיעים להפגנות אלימות ושמים שחפץ התג השמי שלהם מוסתר ולא כי זה בכוונה , למה אתה לא מבין כשלשוטר נקרע, נשבר תג שם במהלך משמרת ומה לעשות אין לו אחד חלופי עליו אז הוא ישאר ככה לפחות עד סוף המשמרת , אולי אפשר לתפור תג שמי על האפוד , אולי אפשר ללכת עם תג שמי נוסף.. הדברים האלו לא ממש ישימים בשטח אני מסנגרת על אותם שוטרים שזה כן היה להם ונתתי לך דוגמא אמיתית ממה שקרה לבחור מהיחידה שלי . אתה שוב חוזר וחוזר לעניין של דוד צור שלאחר ברור שלי הדבר לא קרה מעולם לפחות לא הוט, ואני אשמח אם תתן לי לינק הכי קטן לנושא הזה. ושוב לאותו קצין בכיר שנתן את הפקודה לכאורה אז אם באמת אמר מה שאמר הדבר לא תקין ויש את הראשויות שיחקרו אותו , קימט או לא קימט זה כבר משהו אחר. רד מהסיפור הזה הוא יחיד במינו.

ימער

New member
אכן מקרה בודד, ויחיד במינו

מה שמיוחד בו הוא העובדה שאותו הצליחו לצלם. מה זה אומר על כל אותן פקודות לא חוקיות שניתנות בלי שמצלמים אותן ??? מה עם כל הניסו והורדות שחמים??? (וסליחה לכל השח"מים כל השימוש המושאל). מה עם כל ההסכמות בקריצה, הקימוטים שאינם מגיעים לתקשורת ?? נורא מסוכן להיות בחורה תמימה ....

שירןן21

New member
בלי שמצלמים אותן?

שמעת פעם פקודה כזו מקצין כזה או אחר? יש לך הוכחה למשהו שאלו הפקודות שיצאות מפי משטרת ישראל להגיד לי "עזבי אני יודע מה הולך שם" כל אחד יכול , יש לך הוכחה למשהו ? ומה הקשר של מה שאתה אומר לניסו שחם?? ניסו שחם זה מקרה אחר לגמרי מקרה שנבדק על פי 100001 גורמים הוא נקנס ע"י המפכ"ל לא קודם בתפקידו , הורידו לו את האישור לפקד על כוחות אגמי"ם באותה תקופה , עשה טעות - נענש . אם העונש לא היה מוצדק קשה או חלש מידי זה כבר לא בשליטתי , בכל מקרה יש מקרים בודדים שאולי קצינים נופלים בפיהם אולי מובנים שלא נכון ואלי חורגים מתפקידם או איך שלא תקרא לזה , המקרים האלו הם אחדים זה לא מה שכל הקצינים במשטרה מוליכים קדימה , יש במשטרה קצינים מקצועיים שנותנים את כל בשביל המשטרה ותתפלא גם ניסו שחם הוא אחד מאלה , תשאל שוטרים מהר הבית כאשר היה מפקד מרחב דוד איזו אהבה יש לשוטר הסייר הפשוט ועד לקצין הבכיר שהיה תחתיו במרחב לא בכל מרחב זה ככה. בכל אופן לסיכום יש מקרים בודדים שאנשים חוטאים\טועים בתמימות או לא זה כבר לא העניין , זה לא מייצג את כלל קציני שוטרי משטרת ישראל , רוב השוטרים הם אנשי חוק שפועלים על פי ההנחיות (בספר!) יש לנו שוטרים טובים במשטרה ויותר מכך הם גם קודם כל בני אדם טובים . בכל אולוסיה יש את הרקובים איתם מתמודדים אחרת. הססמאות שלך לא ממש מוסיפות לך וזה שאתה עורך דין לא אומר שאתה יכול לקטול כל אחד "בלשון החוק" .. ואם אתה עורך דין אז תקרא קצת את ההודעות שלך בשנית ותגיד לי אתה מה לא בסדר במה שכתבת.. המשך שבוע מדהים.

ימער

New member
בדיוק !!!

לא, לא שמעתי פעם פקודה כזו מקצין כזה או אחר .... פשוט כי לא צילמו אותו. את מבינה? החריג שלך הוא זה שמלמד כל הכלל. לא, אין לי הוכחה שאלו הפקודות שיצאות מפי משטרת ישראל .... ולולא היו מצלמים את אותו קצין בכיר - גם את זה לא הייתי יכול להוכיח לך !!! אופס, האמת התגלתה. שוטרים עוברים על החוק ומורים לפקודיהם להיות עבריינים ולהכות מפגינים שלא כדין (ניסו) ולא להזדהות (במקרה דנן) .... מה זה חשוב מה נענש ניסו ??? הוא עדיין מפקד על שוטרים ???? הוא נקנס????? אנשים שם איבדו עיניים וראיה, והוא ... נקנס ???? הוא הורה לשוטרים להפעיל כוח חריג תוך שהוא מקלל את האזרחים (שהיו שם בהפגנה חוקית אגב!!) והוא ..."נקנס".??? את חיה בסרט. מה ז'תומרת "יש מקרים שקצינים ...." ?? מדובר בקצינים בכירים ביותר, מדובר ביותר מאחד או שניים ומדובר במקרה באלה שנתפסו בעדשת המצלמה - ואת עוד רוצה שאביא לך ראיות על אלה שלא צולמו ?? מאיפה ההגיון העקום הזה ??? את מספרת לי שניסו הוא שוטר שהשוטרים אוהבים?? בטח קימט להם איזה תיק, הא? בשורה התחתונה, הוא עבריין, שכנראה אשתו קימטה לו את התיק (היא הרי בכירה במח"ש) .... אז תפסיקי לבלבל לי. המשך שבוע מדהים גם לך יקירתי.

שירןן21

New member
מהודעה להודעה

אני רק מגלה כמה קטנוני ותינוקי אתה.. מאלו שמחפשים .. כן אתה לא יכול להגיד על המשטרה שהיא כזאת וכולם כאלו ושיש גיבוי כזה מלמעלה תביא הוכחות אחד סרח שניים סרחו זה לא אומר שכולם ככה , בצה"ל יש המון הטרדות מיניות ע"י קצינים , לא חלמתי להגיד שצה"ל הוא גורם אחד וגדול של הטרדות . ושוב ססמאות ענקיות שלך יצאו לאנשים עיינים נשברו רגלים ועוד איזה שטויות כתבת שם..? אז התדריך של ניסו שחם שהעביר בכלל לא יצא אותו קצין מג"ב העביר את העניין למפקד המחוז והתדריך שהקצין מג"ב קיבל מניסו הוא לא העביר אותו לשוטריו זה גם מה שהיה בתקשורת אז אתה אל תבלבל לי את המוח. העונש שהוא קיבל ומה שהיה שם לי אין מושג מה היה ומה לא , גם אני שמעתי משהו על אשתו ולא התעמקתי בזה , אם המפכ"ל מצא לנכון לקנוס אותו ולהוריד אותו מפקיוד שטח של שוטרי אג"מ כניראה שזה הספיק לא אני זו שאחליט מה העונש , אם אתה רוצה לך לבג"צ. ולא השוטרים לא אהבו אותו כי הוא קימט תיקים כי הוא היה להם כאבא כחבר ממ"ר שמהשרד שלו תמיד פתוח תפסיק להיות זלזלן וציני זה מגעיל. ואם אתה עורך דין מה שמהודעה להודעה שלך גורם לי יותר להרים גבה ולתהות מי הם הלקוחות שלך.. אז אתה יודע שכל עוד אין לך הוכחות או לפחות למקד את הרעיונות שלך מה שאתה יכול לעשות זה להמשיך לכתוב פה בפורום כי אף גורם אחר לא ממש יסתכל עליך . מסכימה איתך שהקצינים אולי טענו - לגבי ענישה זה לא הוויכוח . לגבי שאתה מכליל את כל המשטרה כל הקצינים כל השוטרים ואת זה שיש גיבוי לדברים האלו , חוץ מהלגיד לך ב-ו-ל-ש-י-ט אין לי משהו אחר . צ'או..

ימער

New member
לא ארד לשם

התמימות שלך, המעושה אולי, לא מוסיפה לך. התחלת במלספר סיפורים על תגים שנשברו, המשכת בתגים שמוסתרים מחוסר ברירה. כשהראיתי לך הוראת פיקוד המשטרה לעבירה על החוק - אמרת שזה מקרה חד פעמי. כשאמרתי שאין הדבר כן, רצית הוכחה למה שלא צולם, ובתעקשת שרק מה שהתגלה קיים בפועל, וכל מה שלא נתפס בעדשת המצלמה מומצא במוחי הקודח. אני אולי קטנוני לשיטתך, אבל להזכירך מי שהציע לראות את השוטר העבריין שמסתיר את זהותו ומוריד את התג כמי ש'מתלבש ברישול' היא דווקא את. אני לא צריך להוכיח לך שכל המשטרה עבריינית, כי לא זה מה שטענתי. טענתי שהמערכת מושחתת. כמערכת. "אחד סרח שניים סרחו זה לא אומר שכולם ככה" - ואם האחד הזה הוא ראש המערכת? ואם השניים הם הקצינים כמעט הבכירים ביותר? שמעת פעם את הפתגם "הדג מסריח מהראש"? הדוגמא של צה"ל ונטרדות מיניות רק מלמד באיזה סרט את חיה. בצה"ל אין יותר הטרדות מאשר כל גוף אזרחי אחר. אבל צה"ל לא אמון על השלטת החוק. ומשטרה כן. אנשים לא הוכו כי ההוראה של ניסו לא יושמה? אז הוראה של מי כן יושמה ומה היתה ההוראה? הרי אנשים הוכו. ולא רק בכפר מיימון אלא גם באירועים אחרים. למשל, מפגיני מצעד הגאווה משני הצדדים טוענים שהוכו. מי היכה? מי מי נתן הוראה? ולמה היא לא הועברה בשידור חי לאומה? אהההה .... יש הוראות שניתנות שלא בשידור חי?? וואייי ... איך נוכיח אותם אחר כך ?? אולי לפי ה-ת-ו-צ-א-ו-ת ???? ניסו יכול להיות בחור מקסים ומאהב מושלם. דוד צור יכול להיות איש דגול. אבל נורא ילדותי לחשוב שזה חזות הכל. בעולם האמיתי, זה לא אומר דבר וחצי דבר על העובדה שהוא עבריין. מי שמקמט תיקים, מקומו אינו בגוף האמון על שמירת החוק. כל זמן שלא תפנימי את זה, לא תעברי לשלב הבגרות האמיתי שלך. תמימות היא דבר מקסים לפעמים, ודבילי בשאר הזמן. "ואם אתה עורך דין מה שמהודעה להודעה שלך גורם לי יותר להרים גבה ולתהות מי הם הלקוחות שלך.." ממש בוגר, למה שלא תגידי לי הכל עובר עליך וקקה בידך ותסגרי עניין? אלה הטיעונים שלך ??!!! "אז אתה יודע שכל עוד אין לך הוכחות או לפחות למקד את הרעיונות שלך מה שאתה יכול לעשות זה להמשיך לכתוב פה בפורום כי אף גורם אחר לא ממש יסתכל עליך ". ולמה את חושבת שאיזשהו גורם אמור להסתכל או לא להסתכל ?! למה את חושבת שזה מעניין אותי יותר מאשר הרמה הבסיסית ביותר של כתיבה בפורום? הלו, יש לי עסק, משפחה, ילדים, ואני עוד מוצא זמן להתנדבות לקהילה. אם אין לך איך להתמודד עם טענות, אל תהיי בפורום. פםורום הוא מקום של החלפת דעות. לא כר להולדת עתירות לבג"צ. לא יודע מה את רוצה באמת, אבל הרעיונות שלי לגמרי ממוקדים. המערכת מושחתת, ויש להתנגד לה באופן יזום ופעיל. לא ברמה הראייתית והמשפטית (שכן קימוטים את יודעת) - הרי משטרה-פרקליטות-בג"צ השילוש הקדוש לא ממש יתן מענה. אז רק להפנים. ולקוות לטוב. אפרופו "הוכחות" - הא לך הוכחה. גם ניסו וגם שחר איילון - שניהם בתפקידם הקודם. מי אמר קימוט ולא קיבל?! השרשור מיצה את עצמו, כמו גם טיעונייך. הירידה לרמה האישית רדודה ויושבת עליך רע מאוד. אז תרשי לי לא להגיב עוד. עזבי, נוחי, אני מעריך שנפגש עוד בשרשורים אחרים. המשך יום טוב.

שירןן21

New member
וכל זה כי אתה מוכן להקשיב רק לעצמך

וכל מה שאני כותבת אתה חושב שזה טיעונים ל.. אני לא בעד או נגד המשטרה אני מציגה לך תמונת מצב שונה. מפגינים הוכו כי הייתה עילה לכך. כשאמרתי שלשוטר נקרע נפל התג וכו' אמרתי לך שגם מקרים כאלו יש . אני לא מסכימה איתך שאם קצין ואפילו הבכיר ביותר "סרח" לכאורה זה לא אומר שכל המערכת כזו יש כל כך הרבה אנשים טובים ונפלאים שמצטערת.. אם אחד "סרח" זה ממש לא מייצג אותם ואומר שגם הם כאלו.. דוד צור ניסו שחם שחר איילון כולם אנשים שתרמו ונתנו מעצם לטובת המערכת , אם סרחו לא אמרתי שבגלל זה צריך לסלוח להם , אלא שרק בהתבטאויות שלך אתה יכול קצת לתת כבוד למרות שעשו מה שעשו לכאורה, אתה טוען שבג"צ המשטרה והפרקליטות מושחתים? אתה באמת מאמין לזה..? לגבי התיעוד וכו' - כן כל עוד לא ראית כלום לא שמעת כלום אתה יכול רק להעריך לבוא ולהגיד שזאת הדעה הרווחת זאת טענות . תוצאות שאתה רואה בהפגנות כי הם אלימות!!! מצעד הגאווה השנה ראית בחדשות מה הלך עם החרידים . בשנים הקודמות הגאים\גאות חרגו מהמסלול והפרו תנאים שמפקד המחוז סגר איתם וכל זה תוך ידיעה שהם מסכנים את חייהם ואת חיי השוטרים תוךהתגרות במגזר החרדי אז כן היה שימוש בכוח מה לעשות זה חוקי תבדוק את זה. בהפגנות הסטודנטים לפני כמה שני היו התפרעויות אז היה שימוש בכוח, מידי שישי בהפגנות נגד גדר ההפרדה יש שימוש בכוח וכדורי ירי כי זה מצריך את זה!! אין קשר לקצין עבריין שאומר תרסקו או לא. ואתה יודע מה בהפגנה שזורקים עליך בקבוקים אבנים ומשאר הפירות אולי עדיף להיות יותר תקיפים. סיכום.

שירןן21

New member
"הגירוש" הזה נעשה על פי חוק

אף אחד ממפלגות הימין לא קם נגד התהליך הזה.. התושבים עצמם הם אלו שמצד אחד הפגינו ומצד שני תקפו והתנהגו בבריונות אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה , אני לא תמחתי בהנתקות אבל ברגע שזה עבר בכנסת בממשלה עבר אין ספור בגצים וזה מה שהוחלט אני אכבד את זה כי אני חיה במדינת חוק ובוחרת לכבד אותו , לגבי שטחים , לא יודעת איפה אתה חיי ואם אתה מעורב במה שקורא פה , אבל לפלטינאים לוקחים ולקחו דונמים על דונמים של אדמות אם זה שטחים של עצי הזית , אם זו גדר ההפרדה.. פשוט מתיישבים להם באדמות ומציבים להם עובדות , אם יש לך קצת גישה למרד"מ תוכל לראות שכמעט בכל יום יוצאות איתוריות לגבי קטטה או ירי באזור של מחוז ש"י על רקע השתלטות שטחים , ואתה צודק בג"צ באמת לא מתערב בזה.. מהסיבה שהפלסטינאים לא פנו אליו ומעדיפים אלימות. אני לא נגד זה ולא בעד רק נתתי לך דוגמה שגם לערבים לוקחים שטחים ולא רק המדינה , ואם באמת נסכם את הדיון הזה , אז תגיע למסקנה שאלימות לא תפתור כלום ואם כן אבוי לנו כעם וכאזרחים , וסתם משהו שהציק לי הזלזול שלך באנשים שבאמת שווים הערכה קצת יותר טובה ממה שאתה נתת להם , תוכל לעיין בהודעה הקודמת שלי בנושא.. מקווה שהגענו להבנה
לילה טוב.

ימער

New member
לא, לא בכזו קלות

להבדיל אלפי הבדלות, גם השתלטות המפלגה הנאצית על הרייכסטאג היתה עפ"י חוק. המילה "חוק" אינה מזעזעת אותי, היא אינה עומדת בזכות עצמה, ואינה עלה תאנה לכסות את ערוות תוכנו של אותו החוק. "אף אחד ממפלגות הימין לא קם נגד התהליך הזה" ??? על מה את מדברת? בשם החוק הזה נעשו פעולות דיקטטוריות, לא חוקיות ולא חוקתיות בעליל, כמו סלקציות באוטובוסים שיצאו מק"ש לכיוון המרכז ... כמו עיכובם של האנשים ללא עילה ובהיעדר סמכות .... כמו אלימות שוטרים כלפי ילדות, כמו יס"מניקים מתעללים. ה"לויאליות" שלך כלפי המערכת, לא תהפוך את כל זה לכשר. זה רע, ורע יותר הוא שאנשים מצדיקים את המערכת בכל מחיר גם כשהיא מסריחה מהראש, וזה לגמרי מזכיר משטרים אפלים. לגבי זכויות הערבים, עם כל הגדר, לא נעקר ולו ערבי אחד מביתו. כל מטר עובר אינספור בג"צים, שלרוב מכריעים נגד מערכת הבטחון ולטובת הערבי. ואת כרגיל טועה ומטעה, הפלסטינים דווקא כן פונים לבג"צ, אם זה לבד, ואם זה ע"י ארגוני זכויות אדם ערבים ו/או יהודיים, ובג"צ אכן דן בכל עתירה כזו, והגדר התארכה כבר מאות ק"מ מיותרים כדי לשמור על מקסימום שטח ברשות הערבי. אני מכיר את הנושא די מקרוב, אז תעשי לי טובה ורדי מהנושא של "אם היית יודע". אני יודע. "רק נתתי לך דוגמה שגם לערבים לוקחים שטחים ולא רק המדינה" - ורק יהודים מגרשים מבתיהם. כמו שאמרו ראשי השמאל ערב הגירוש ..."בחיי כל אומה יש יותר מאלטלנה אחת". הם צדקו. לא הגיע העת כנראה לחדול את האלימות, לא כל זמן שהשלטון לא הפנים את המצב ומתנהג בחוסר חוקתיות ומוסר כלפי אזרחי המדינה - במיוחד בהתנהלותו מול אוייבי המדינה, וכלפי מיעוטים שעל זכויותיהם הוא אמור לשמור. אכן אבוי לנו כמדינה (לאו דווקא כעם), אבל מהסיבות שציינתי אני, החל מאי שמירה על צביון יהודי, דרך אי שמירה על זכויות מיעוטים וסטאטוס קוו, וכלה בהצדקת עבריינות של מחזיקי תיק החוק למיניהם על ידי אזרחים כמוך. כי שנינו, אני ואת, רוצים שיהיה כאן טוב וצודק, רק שאת לא שמה לב שהדרך שלך מלבה את האלימות יותר ופוגעת בשלטון מוסרי מאידך. זה הכל.

J BRO 22

New member
חחח

כי זה העבודה שלהם. כמו שהאנשים שמזריקים לאנשים הכי הרבה זה רופאים. וכמו שכל פעם שיש אש מזמינים מכבי אש. אז שיש מכות שולחים יס``מ או מגב.

turib

New member
איזה דוח, מה דוח

ומה אם לא מדובר בדוח אלא סיור רגיל שמבקש זיהוי, אם זה שוטר באבטחת ארועים, אם זה יומנאי, אישים או סתם שוטר שלא פונה אליך כראוי או לא לבוש נכון למה ישר דוח. מה עשיתי. לא יצא לך אף פעם לפגוש מתחזים, מתנדבים ללא סמכות או מחוץ למשמרת שוטר לא לבוש נכון האם אין זו חובתו הראשונה של שוטר לפרט את פרטי העבירה ובמקרה הצורך להזדהות. יש שוטרים שלא מקפידים אך גם לא נענשים כי אזרחים מפחדים להתלונן כי יש לשוטרים יצר נקמה משהו וזכרון ארוך בנושאים האלו

שירןן21

New member
זה לא שלא רוצים חוק, רוצים חוק

אבל שהוא יהיה תקף על השכן.. אם אני ידבר בפל' ויתפס שלא יתנו לי דוח.. אבל אם אני יסע אחרי מישהו ופתאום הוא יסטה לי מהכביש ואני יראה שהוא עם מדבר בניידת אני יגיד בטח! "דביל מדבר בפל' איפה המשטרה?!" אנשים כן רוצים סדר.. אנשים רוצים שקט.. פחות תאונות דרכים אבל כשזה מגיע אליהם הם מקלים ראש. כשהם יעשו רעש בציבור והמשטרה תבוא אז זה יקרא שהמשטרה נתפלת סתם! מה אין להם מה לעשות?! אבל אם הם ישנים ומתקשרים ל - 100 חייבים לבוא מייד כי אי אפשר לישון ככה. כנתפס רכוש גנוב מפריצה שהייתה בצהריים בזמן שעושים מחסום ויש פקק בעל הרכוש שמח עד הגג.. אבל אתה כשאתה מתעכב במחסום אתה מקלל את השוטר ואת שאר בני משפחתו.. בקיצור רוצים חוק רוצים סדר.. רק ש"אותי יעזבו בצד"

בבילוש זה ברור

כי הם פנים מול פנים מול הפושעים ואני חושב שמגיע לרוצחים מתועבים וסוחרי סמים שישברו להם את העצמות אני מכיר בלשים וחוקרים וגם מהמשפחה הם בחיים לא מרימים יד על בן אדם חף מפשע והם אנשים רגועים יחסית לשוטרים האחרים, פשוט כי הם ה"שוטרים" האמיתיים ואין לי בעיה שירביצו לאיזה סוחר סמים או אנס ילדים בכיף ובגלל זה רוב השוטרים המושחתים בעולם הם בלשים כי שם יותר קל להסתנן כי תחום זה נחשב להכי אמין, ודיברו פה על הלבוש פעם מישהו ראה בארץ בלש עם חליפה ועניבה? אני בחיים לא ראיתי ולא שמעתי, ואני יודע שבחו"ל רבים מהבלשים לובשים חליפות ואפילו המפכ"לים,מפקדי תחנות,ורוב הצ'יפים (ולא רק בסרטים) לובשים לבוש אזרחי ותג קטן כמו בלשים, מעניין לראות את קראדי עם חליפה ותג
,אבל במשטרה בארץ זה בחיים לא יהיה ואתם יודעים מה הסיבות לא צריך להסביר.

שירןן21

New member
צעיר..

אתה מתבלל.. בין בלש חוקר לבין בלשי השטח.. ומה שאתה רואה בטלוויזיה לא תמיד נכון.. בלשים לא מקבלים תלונות ממח"ש בגלל שהם פנים מול פנים מול עבריינים, וזה שבלש מקבל זימון לא אומר שהוא יורשע, הרבה בלשים מבצעים המון צווים , מעצרים על פי מודיעין , לפעמים אותם חשודים כנקם מגישים מח"ש ואחרי שהכל מתברר הוא מבוטל , לפעמים המעצר הוא אלים , אם יש לך מידע על אדם שמחזיק נשק בבית והוא מתפקד כסוחר בסמים ויש לו עבר של אלימות ובדרכ עם סוג אוכלוסיה כזה הם מתמודדים בפעילויות יזומות אז סביר להניח שיהיה שימוש בכוח בצורה סבירה לצורך ביצוע המעצר. לגבי השוטרים המושחתים.. שוב אתה רואה סרטים ויותר מידי.. עוד לא הייתה סערת שחיתות במשטרה באחד ממחלקי הבילוש לפחות לא שזכור לי בשנים שאני שוטרת , ומפכ"ל עם עניבה - לדעתי המדים היצוגיים הרבה יותר מרשימים , יש לנו מספיק לובשי עניבות בכנסת אין צורך בעוד כאלו .

UTM

New member
חליפות

בארץ, רק פוליטיקאים זקנים לובשים חליפות, וגם עורכי דין שרוצים להיות פוליטיקאים זקנים... אנשי מכירות בתחום הי-טק התחילו ללבוש חליפות כאשר יש להם אורחים מחו"ל. חוץ מזה? חליפות הם מדים של מעמד מסויים בחו"ל. בארץ (בעיקר בגלל האקלים) זה לא מקובל. יש מוסד בנקאי מסוים, הדורש מכל העובדים הגברים ללבוש עניבות מנובמבר עד אפריל. בקייץ יש פטור...

כמה שאתה צודק . . .

אין מילים ! כל מילה בסלע ! זה נכון ב % 100 ! ככה אנחנו , מה נעשה ? אלו הישראלים !

זה לא קשור רק במזג האוויר

ראיתי אפילו שהמפכל"ים של ניגריה וגאנה לובשים חליפות ואפריקה נחשבת ליותר חמה ופחות מודרנית מישראל הכל זה עניין של תרבות, ולא עניתם לי על השאלה באמת מפקדי תחנות(צ'יפים) החו"ל הולכים בלבוש אזרחי ביום יום ולובשים מדים(חליפת מדיה לא כמונו) רק לטקסים וארועים רשמיים?

למעלה