שאילתא.

Mooa-Numi

New member
שאילתא.

כל המ שרציתם לדעת ואף פעם לא היה לכם את האומץ לשאול.

Daria46410

New member
גם אני תהיתי איך

נרשתי לפני הרבה זמן לתפוז רק בשביל לכתוב הודעה קטנה ומעולם לא חזרתי לתפוז..... והניק המגעיל נשאר לי ולא הסכים לעוף אז פשוט מחקתי את כל הקוקיז מהמחשב =\ נו מיילא העיקר שזה עבד =)

totsade

New member
תשובה:../images/Emo80.gif

אי אפשר. פשוט תפתחו שם משתמש חדש.

The Charmd One

New member
בטח שאפשר!

יש אופציית החלפת שם...שאתן כותבות הודעה..למעלה..מעל סמיילים לנושא..

TRaffiC LiGhT

New member
זה לא החלפת שם.... ../images/Emo117.gif

זה החלפת משתמש.
מניסיון.
אין שום דרך לשנות את הכינוי שלך בלי ליצור משתמש חדש....

The Charmd One

New member
לא נכון אני בפעם הראשונה

קראתי לעצמי לקחו לי את כל השמות...כתבתי הודעה אחת ואז התעצבנתי על עצמי ושיניתי לזה..והכרטיס נשאר כמו קודם.. לא יודעת..

Mooa-Numi

New member
התכוונתי בעינייני פיקסלים...

אבל בכל מקרה-לפתוח שם משתמש חדש.

Mooa-Numi

New member
ולא לשכוח-לענות גם על השאלות!

אם אתם יודעי- תענו. וגם לי יש שאלה- חצאית סקוטית? איך?

../images/Emo6.gif

קסט את לא תאמיני!! בדיוק באתי לשלוח בשרשור דוליז מיוחדות הסדרה של דוליז שעשיתי עם דוגמה סקוטית. אוקיי את יודעת איך לעשות בצייר כאילו בלי הרקע הלבן? אז תכיני לך בד סקוטי, ואז תדביקי. אחרי זה תצלילי,תמחקי מסביב וזהו.

BIG wannabe

New member
מיכל אני לא יודעת מה איתך..

אבל: א. לא הבנתי את ההסבר. שירה את יכולה להסביר את זה למתקשה שכאן בבקשה? ב. אני עשיתי חצאית סקוטית! אבל לא ככה. סרקתי תמונה, וגזרתי חלקים ממנה והדבקתי אותם, בצורה שכאילו יש קפלים. נשמע פשוט, אבל לא.

וקיי אז ככה../images/Emo105.gif

מכינים קטע של בד סקוטי בפיינט. אחרי זה מציירים בובה ועושים לה חצאית ומשאירים את החצאית לבנה. בוחרים אפשרות של רקע שקוף(איפה שיש את הקטע של הגזירה) ומדביקים את הבובה על הבד שציירנו. מוחקים את המסביב. מצלילים

BIG wannabe

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אבל רק בעיה אחת.. אין לי פיינט שופ, אין לי פוטושופ, אין לי אלוהים-יודע-מה, רק צייר
יש אפשרות עם הצייר לעשות את זה? ות´אמת? עדיין לא הבנתי את ההסבר.. ~מתקשים רולז~~

יש לי אחת

פעם ענת ביקשה לשים תמונה שלך ושלוש דוליז אהובות במיוחד ולספר קצת על עצך.... איך אני יכולה לראות את זה, אני לא מוצאת בארכיון....

למעלה