שאילתא.

TRaffiC LiGhT

New member
לעשות חיפוש מתקדם... ../images/Emo117.gif

על הניק של ענת בחודשיים/שלוש האחרונים בערך.

דולילה

New member
מה התוכנה?

הייי מה שלומכם? אז שאלתי היא...: באיזה תוכנה אתם משתמשים בשביל לעשות כל מני אפקטים וכאלה? אפשר להוריד אותה בחינם? אם כן אז בקשה תתנו קישור בכל אופן תודה!

Daria46410

New member
תוכנות ציור וגראפיקה

התוכנות הכי נפוצות ליצירת דולז הם הצייר, פיינט שופ פרו ופוטושופ. יש לי פיינט שופ פרו וצייר אני אבל מעדפיה את הצייר כי אני שונאת תוכנות כבדוד ואיטיות... וגם הפיינט שופ עולה לא מעט. אני לא יודעת מה בקשר לפוטושופ אבל אני חושבת שזה דיי דומה..... לסיכום- אם את רוצה תוכנה עם אפקטים מתקדמים ועוד אפשרויות תורידי פיינט שופ או פוטושופ (אפשר למצוע בכל מיני פורטלים או אתרים תוכנות כמו נענע) אבל את יכולה ללכת על הכי פשוט אבל טוב- הצייר (שגם איתו יוצאים אפקטים נחמדים אם יודעים איך להשתמש בצבעים)

TRaffiC LiGhT

New member
בת´כלס? ../images/Emo117.gif

השיטה הכי טובה, זה פשוט לפתוח דולי שלך/שיש לך במחשב, ולנסות עליה האאאאאאא-כ-ו-ל! אבל! קודם כל תוודאי שהחלון אפשרויות שלך פתוח, ז"א תכנסי לView
ToolBars ואז תבדקי בחלון שנפתח לך אם הTool option palette מסומן ב
אם כן - תצאי מהחלון, ותתחילי לעבוד. אם לא - תסמני אותו.
בהצלחה!

צו צאנג

New member
נגיד שהבנתי...

נכון יש את הכלי הזה שיש בו מלאאא אפשוריות, אז אני תמיד מנסה הכלללל עליו.. זה לא עוזר לי...

TRaffiC LiGhT

New member
ברוב הכלים שם... ../images/Emo117.gif

יש מלאאאאאא אפשרויות. אם את רק יודעת איך להשתמש בזה.

צו צאנג

New member
תפתחו בחלון חדש אחרת זה מעוות

לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עדיף? לפני או אחרי?

tiptip4u

New member
חלק חלק.

השיער- אחרי. החצאית- לפני. והלמעלה- אוף אני לא יודעת. השיער פשוט... מהמם! יש לו צורה ממש יפה, אגב, אני חושבת שהגזמת קצת בלבן, יותר ככה אבל פחות מהלפני ככה שילוב של שניהם.

The Charmd One

New member
הממ האמת אני

אהבתי יותר את הלפני....
אבל בדולי באמת מהממת..הד טו טוס..

Blondi Girl

New member
אאאאממממממ.....

לי יש שאלה ש הציקה לי הרבה זמן... נכון כשאתן שולחות דולי, והיא לא יוצאת או משהו אז אתן רושמות מסורת... מה לעזאזל זה אומר?!?!??!?!??? כאילו מה המשמעות?!?!?
בבקשה!!! תגידו!!!

TRaffiC LiGhT

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo117.gif

כשאת שוכחת לשים לצרף את הקובץ אז אנחנו קוראות לזה בצחוק מסורת. כי היא זה מין מסורת כזו שעוברת אצל כל אחת וגורמת לה לשכוח לצרף את הקובץ.
מוהאהאהאהאהאהאהאהא...

למעלה