שאולנת..

mokitza

New member
שאולנת..

שלום לכולם! אני מקווה שתוכלו לעזור לי: במסגרת הצו הראשון נערכו לי מבחנים פסיכוטכניים. לאחר בירורים הובהר לי שהתוצאות לא היו מדהימות(בלשון המעטה..) בקיצור פישלתי. אני תלמידה עם תפיסה מהירה(במתמטיקה 5 יח"ל אני ממש מסתדרת ללא עזרה והולך לי מעולה. גם בשאר המקצועות אני קולטת את החומר בצורה ברורה ומהירה. אני קוראת המון ואוצר המילים שלי גבוה(באנגלית ובעברית). שאלתי היא איך יתכן שפישלתי במבחנים הפסיכוטניים? אני לא תופסת מעצמי....אבל אני באמת מעריכה את עצמי יותר מהציון שקיבלתי.

אני לא יודעת למה לא קיבלת ציון טוב

אבל אם המצב כמו שאת מתארת, הייתי מציעה לך לשלוח מכתבי המלצה ממחנכים ומורים שיוכיחו שאת אכן חכמה ללשכ"ג, התוצאה תהיה: 1) מבחנים פסיכוטכניים חוזרים (מצב קלוש למדי אבל ישנו סיכוי..) 2) שתקבלי תפקידים טובים במנילה למרות הציון הנמוך.

20טל

New member
כמה פרטים

דבר ראשון, את יכולה לעשות 100 יחידות מתמטיקה ועדיין להיות עם דפ"ר/קב"א נמוך.. המבחנים עצמם אינם מבחנים במתמטיקה , למעט מספר שאלות, אז תנסי לצאת מהקבעון שלך לגבי "גאונותך"... בקשר למבחנים חוזרים.. חלומות באספמיה.. לשכ"ג לא מאשרות מבחנים חוזרים, אולי 1 כל 100000, ויש להם סיבות טובות יותר מאשר "אני חושבת שאני חכמה יותר".. ואז ירצו לדעת מאיפה בכלל את יודעת שהציון שלך נמוך?... בקיצור.. פישלת...

ביציק

New member
מה הקטע שלך? במקום לעודד אותה,

את/ה יורד/ת עליה ומוריד לה את התקווה?

kreacher

New member
זה צבא ביציקל'ה

צריך להיות מציאותיים. לא שזה טוב שזה ככה, אבל אין מה לעשות והיא צריכה להתרכז במהלך הבא עם הקלפים שיש לה, כי לא מחלקים עוד.

dag16

New member
המבחנים של הצבא לא מנבאים...

דבר לא על משכלך ולא על הצלחתך בעתיד --- בכל מקרה -- אל תקחי ללב יותר מדי

למעלה