שאדוס בני כלבה.

Shaycs

New member
תגידו לי אתם סתם מדברים או שאתם

אוהבים לבלבל את השכל... אני לא שאדוס ... אבל צר לי לבשר לכם אם תסתכלו קצת אחורה שאדוס לא אמרו שהם לא תוקפים ישראלים.... הם תוקפים מי שנראה מטרה טובה... וצחי האמאמאמאמאמא של המטרה הטובה במיוחד שהוא לא במחשב ב 3 שבועות האחרונים חחחח אז תסבלו בשקט ותפסיקו עם הקללות והפירסומי מספרים... כי תאמינו לי לכם יש הרבה יותר ואתם לא רוצים ששאדוס יפתחו את המגרה ויתחילו לרשום מספרי מדינות בפורומים של ערבים נכון??? אני אישית חושב שכל הכבוד להם שהם משחקים את המשחק כמו שצריך לשחק תפסיקו להתעסק כל היום בערביים זונות ושאר ירקות יש מטרה טובה תוקפים... פה נגמר הסיפור. גם אנחנו לא חתמנו על שום "אמנה" וכשיבוא היום שאני יחליט AIS ידעו תאמינו לי

GangLandx

New member
נו ו ... ? רוצה גבר גבר ?

קבל גבר גבררררררררר ! מרוצה ? אחינו , שוב אני אגיד לך בשפה פשוטה שתבין : שששששששששש !

Shaycs

New member
אני מתעפק אחי אבל חבל באמת

אבל באמת באמת חבל לפני שאתה מדבר בצורה לא יפה תבדוק לפני זה אם מי אתה מדבר.... אתה יכול לשאול את איבגני ואת יוסף ואת יוסף.... יותר מזה אני באמת לא יגיד לך כלום

GangLandx

New member
וואלה?באמת? עם מי? המלאך גבריאל?

הלוווווווווווווווווווו אין לי מושג מי ומה אתה וזה גם לא מעניין אותי בשיט אחי , למה אתה חושב שזה בכלל עניין מי ומה אתה ?

yaronr11

New member
שי חלאס לאיים

אתם חלשלושים ברמות, ואתם סתם תופסים תחת

GangLandx

New member
תגיד לי מתוק , יש לך שיגעון גדלות

מסויים ? "תבדוק לפני זה אם מי אתה מדבר" אחי , תבין , הדבר היחידי שאני בודק זה שאין לי חרא על התחתונים זה הכול. כול השאר לא בדיוק מעניין אותי. אז תקרא לעצמך "מלך" תחשוב שאתה "מנהל גדול" או אפילו "מנכ"ל של מדינה" תספר סיפורי סבתא לחברים שלך אחי , אני זה לא אחד מהם. מצטער על התוקפנות הסמויה פשוט קצת משעמם לי בעבודה ואתה החלטת לפתוח שירשור שכזה

dan11112006

New member
אתה שם לב שאתה מדבר כמו אידיוט גמור

או שזה משהו טבעי אצלך??? כי אם כן כדאי שתלך לפסיכולוג ותעלה את הביטחון העצמי שלך דחוף למה אם משעמם לך בעבודה אחרי שרואים מישהו כמוך אני בטוח במליון אחוז לאישתך לא משעמם בבבית אז עשה טובה אל תוציא את התיסכול שלך על אנשים שהקשר היחיד שלך איתם זה במחשב רק בגלל שבחיים האמיתים אתה שווה לזין. שיהיה לך יום מצויין

GangLandx

New member
חחחח כל כך רחוק מהאמת

אחי תתאמץ יותר אולי תוציא משהו שנון באמת. "שווה לזין " "לאישתך לא משעמם בבבית" אחי , מה קרה ? נגמרו לך המילים אז התחלת לקלל ? תמשיך גברבר צעיר , תהנה מכול רגע ! חחחח איזה נעל !

anoshe10

New member
רובי לא להתייחס

אנשים כאלה לא שווים תגובה. תראה להם מה זה בחדר מלחמה ולא בפורום. אני מקווהה שכאן "דיון ההשמצות" ייגמר.

GangLandx

New member
למה לא גברבר . אני מת על כאלה

משעשעים אותי מעט , זה נחמד.

GangLandx

New member
עזבו אנשים תנו לו...

אני האחרון באדם שזה בכלל מזיז לו
ההפך הוא הנכון , חיוך קל הוא מעלה על פניי בתגובות שלו . תנו לו לעשות עבודת שורשים על המשפחה שלי , אולי הוא עוד יימצא לי אנשים שלא ידעתי שקיימים בכלל. המשך בעבודתך הנאמנה פשושון שלי .

dan11112006

New member
אני רק לא מבין מה כולם רואים בך

אתה משחק עם מדינות כפולות בגלל שאתה לא מסוגל להחזיק מדינה אחת כמו כולם ועל ידי כך אתה גורם למשחק לההרס, אני לא מבין מה כולם מעריצים אותך אבל מה לעשות ילדים בני 14-15 טיפשות לא חסרה להם.... כמו שאמרתי בהצלחה בניסיון להפיל אותנו אבל אם אתם חושבים לרגע שעומדת להיות מלחמה קלה הזמן יוכיח את שלו

יוסף1122

New member
רגע דניאל /:

אין לך כפולות ?@? ולאיתי? ומתן אין כפולות!? אל תשכח שהיינו בשתפ אני יודע כמה דברים :)

Shaycs

New member
אתה גם חשבת שלי יש כפולה

חחחח לא אומר הרבה וכן לי אין כפולה ואם היה לך את הפורום של הברית שלי ההית רואה שבין החוקים המודגשים בברית זה החוסר כפולות שאסור לאף אחד להיות כפולה כי תכלס זה לא קריטי ולא שווה את הסיכון שימחקו לך את הכול.... אבל מה שהוא עושה זה סתם מעצבן וסתם מציק כאילו מה לירות מיליארדים על תעשיות של 7 מיליון זה לא נקרא לשחק זה נקרא נטו להיות בן אדם משועמם ומציק שמחפש להגיד הנה אני עשיתי ככה שיראה לי סוף סוף פעולה מיוחדת שלו ואז נדבר אחרת

יוסף1122

New member
אממ שי חשבתי/:?

אני עדין חושב :) ויש לי גישה לשאדוס אז ההודעה של איתי בקשר לIP ... תנסה להבין אותי

Shaycs

New member
מי דיבר על הפורום של איתי חחח

אמרתי הפורום של הברית שלי חחחח שכחת שאני לא שאדוס???
ואתה מוזמן לראות ולשאול את איתי ואת סהר שניהם ראו את החוקים שלי ורשום שם במפורש אין כפולות חחח אז אתה יכול להמשיך לחשוב שיש לי כפולות אם תשים לב מחקתי את המדינה הישנה שלי כי לא רציתי כפולות ואהבתי אותה

למעלה