שאדוס בני כלבה.

יוסף1122

New member
אפשר את המסנגר שלך :)?

אל תדאג אני מחכה לאיתי נראה כבר מה לעשות

d i p o

New member
אתה תדבר יפה לשאדוס!!!

אתה תדבר יפה לשאדוס!!! ובחיים אל תקלל.........................................שאני לא יתחיל לקלל:mad:

firedust1

New member
,סתכל מה הוא כתב לפני כמה ימים:

"הודעה רשמית מברית SHADOWS לפי המודיעין הנוכחי: מספר רב של בריתות ערביות התאחדו ופועלים בשיתוף פעולה. בין הבריתות: Go Go Go S L F A R S L F A R1 ALKSA, ALKSA1, ALKSA2, ALKSA3, ALKSA4, ALKSA5, ALKSA6, ALKSA7, ALKSA8, ALKSA9, ALKSA10, ALKSA11 Redsea ARA ARA2 AR3 NoWay NoWay2 NoWay3 NoWay4 ברשותינו עוד מידע רב על איחוד זה ועל בריתות אלו אם אנחנו הישראלים לא נפעל במהרה הם ישתלטו על המשחק "

itaics

New member
אני אגיב פה ופעם אחת!

לכל חברי שןד הילדותיים שלא מבינים את משמעות משחק מלחמה ומשמעות צעדים טקטיים!?!?!?! א. אנחנו לא כמוכם ילדים ו-Shadows גם היום, וגם בעבר טענה וכך יישאר תמיד... מי שאנחנו לא בשלום איתו מהווה מטרה... ובמקרה זה המטרה הייתה שווה.. והערבים כבר התחילו מתקפות.. ככה שפשוט החלפנו אותם... האדמות בכל מקרה היו הולכות!!!! ב. Shadows לפי חוקה אינה עושה הסכמי שלום!!! אלא שת"פ בלבד... ואין לנו כזה לא עם ישראלים ולא עם ais בפרט! ג. Shadows לא תוקפת רק ערבים.. מי שטוב לו לתקוף רק ערבים שיהנה.. אנחנו לא צבועים ומודיעים זאת מראש וגם בעבר הודענו זאת שאנחנו לא באיחוד הישראלי. ד. AIS תקפו לפני האיפוס וגם אחרי האיפוס מטרות של Shadows .. זה קרה תמיד.. יקרה תמיד ואף פעם לא באנו לתפוז לקלל ולבכות .... ואני לא מבין למה אני עונה פה בכלל... ה. בהצלחה... זה משחק מלחמה...

יוסף1122

New member
איתי סיכמנו הפסקת אש

נקווה שלא תפרו עם יש לך מה להגיד תגיד פה או במסר ועוד משהו ובקשר לערבים שהיו לוחקים לצחי את האדמה מי אמר ש10 מדינות היו תוקפות אותו? ומי אמר שהם היו מצליחים? יש הרבה מה להגיד בקשר לזה וזה תרוץ עלוב פעם הבאה תחשוב על משהו יותר טוב

itaics

New member
יוסף וזה שדיבר לפני

להגיד שאני צבוע זו חוצפה אבל גם לא מזיז לי.... אני אף פעם לא אמרתי שאני לא אתקוף את AIS וההודעה הרשמית שהוצאתי לכם אז לגבי האיחוד הערבי היה משום שהגיע לאזני מידע על האיחוד הערבי והחלטתי לשתף את כל הישראלים מטובת לב.... אתם לא חייבים להתייחס לזה אין בזה שום אמרה שאומרת שאני חייב לכם משהו... תודה. יוסף... ההסכם יכובד בהתאם למה שרשום בהודעה הרשמית שכתבתי למעלה

dan11112006

New member
טוב חלאס עם זה תיכנסו

אני לא יודע מה אתם רוצים משאדוס אבל כדאי שתתחילו לכבד אותנו. איס מספיק עם ההשמצות תפסיקו להסית את כל הפורום נגדנו יש פרטי ויש מסנג'ר בשביל זה, אתם יכולים לדבר שם זה רק מראה על חוסר כבוד שלכם. אני מקווה שעד כאן מיצינו את העניין והאשכול הזה אני מקווה לא ימשיך מעבר למה שהוא עכשיו. בתודה דניאל, מנהל תקיפה בברית שאדוס.

GangLandx

New member
ששששש אחי שמור את ההסברים למישהו

אחר גברבר צעיר ! אל תבוא לנו בעניינים של חוסר כבוד כי אין כבוד ! יותר מזה ? הנה לך קיבלת תשובה עכשיו לך תשחק בגוגואים עם המנהלים שלך .. שששש לא מפריע מעכשיו !

רוני1237

New member
חחחחחחחח הרג אותי

הם מדברים על כבוד?! שאדוס ה''אמתינית'' מדברת על כבוד?! מה כל הפורום הבטייח לפני שבוע?! להיתאחד כל הישראלים נגד הערבים נכון? 1.הם שולטים באממאמא של המשחק 2.ישראלים מתקפים ישראלים ואחרי זה מצפים שלא ישמיצו אותם! 3.זה בושה שהם מתנהגים כך(שאדוס) רובי?תפתחח את התחת של אמאמאמאמאמא שלהם!

dan11112006

New member
אתה סומך יותר על בן אדם אחד

שיחוסל בשבוע הקרוב אם הוא ייעשה בעיות לשאדוס

GangLandx

New member
חחחח למה בשבוע הקרוב גבר ?

למה לא היום ? יאללה לך תשמיד כמה מתאבדות שלא נחוצות לנו
תפיק לאיים שתחסל , תשמיד ותהרוס , וכן מתוק שלי , כנראה שיש לו על מה לסמוך. סע לך לשלום , חפש אותי בבית של פיסטוק מביא בראש לחביתוש מאחורה!

למעלה