ויקטוריה- שינוי מבורך. לא יותר נדידת מפות. סופסוף יש מפה שמרכזת המון פיות וזה מקל על מי שצריך לאסוף כנפיים של הפיה לקווסט. הטיסות- כיף חיים. הרגתי כריסמון בלרוג בטיסה של ויקטוריה ולא התנתקתי.
. לא זרק משהו, המכוער
. יש המון מפות עם שמות מצחיקים. קחו למשל את SUNLESS AREA בסליפיווד. אני כל כך עם מלא מוטיביציה לשחק ולהתאמן ולהינות. ובעיקר- להרגיש חזק. מאוד חזק. השחור הזה של מעטפת המשחק- מקפיצה לי את כל העיניים מרוב אושר. שחור זה הצבע האהוב עליי ביותר. ו...... זהו, אין תלונות. אני מאושר, ומאוד מרוצה בסה"כ.
מאיזה מפלצות מפילים כאלו? Pure Gold Engine, Pure Gold Machine Arm, Pure Gold Machine Leg, Pure Gold Body Frame, ... אפשר גם מרמה 70, 100... ראיתי כאלו בחנות...
אני מאוהב בזההההההההההה!!! זה לא ייאומן, הדמג' שלי קפץ לשמיים בטירוף!! עם גשם חצים לפני הביג באנג הייתי עושה 3K, היום? 10K!!!! אינפרנו- לפני המפץ הגדול היה עלוב בטירוף, היום? נקודה ראשונה אצלו ואני מגיע כבר ל11K ואפילו ל12K! עם הArrow Bomb- בכלל אין מה לדבר! גם הדמג' מגיע ל11K ול12K!! מה שביאס זה שהסטרייף נשאר בעוצמה שלו... וזה די מבאס, כי הוא סקיל אדיר... הייתי בMP3 ובגאלאופרה עם אסף, סתם כדי לבדוק מה העניינים שם~ תוך איזה 10 דקות של סתם להרוג מפלצות ברנדומליות- עליתי איזה 10%. עוד כמה דקות בגאלאופרה, ועליתי עוד 5%! וזה סתם כשהרגנו מפלצות בחפיף כזה! הבעיה היחידה שלי זה הלאג ההוא שיש לי... אני חייב לפרמט דחוף. פשוט דחוף.
אז היום אחרי הסרבר צק/פאצ' או מה שזה לא היה הלכנו אני וחברים לזאקום. אציין שאנחנו עושים אותו קבוע ומעולם לא היו בעיות (כולנו על מערכת הפעלה XP) היום איך שנכנסנו החברים שלי התלוננו על לאגים מטורפים שבחיים לא היו להם (אצלי הכל היה חלק) ובזרועות כולם חוץ מאחת התנתקו. איך שסיימנו את הזרועות גם היא התנתקה ונשארתי לי בדד. החלטתי להמשיך וככה סיימתי את הגוף הראשון. אחרי שסיימתי את הגוף הראשון הזאקום פשוט נעלם ולא היו לי לאגים הוא פשוט נעלם. המשכתי להילחם בזאקום בלתי נראה ומה שהכי מעצבן זה שגם המד חיים שלו נעלם. באיזה שלב הוא חזר לרגע ושום נעלם לו. וככה המשכתי והמשכתי להרביץ לאוויר (והאוויר גם יודע להרביץ חזרה יופי יופי). בסוף הזאקום האווירי נעלם... אבל הכי מבאס זה שכל הדרופים נשארו באוויר F3. שמעתי על לא מעט אנשים שפשוט לא מצליחים לסיים כי הם מתנתקים באמצע (אנשים שעושים קבוע) ועוד לא שמעתי עדיין על מישהו שסיים בהצלחה בלי בעיות - תאמת גם לא חיפשתי יותר מידי כי היה לי יום עמוס. אז אני לא יודעת אם זה חד פעמי ורק אצלי הדרופים פשוט נשארו להם באוויר או שזה ממש באג.
Bucceraneer: Dragon Strike 20 Griffey Blue Wyvern Dodo Red Slime Dragon Strike 30 The Oblivion Guardian Red Slime Prototype Lord Energy Orb 20 Lethal Squid Manon Leviathan Memory Monk Trainee Energy Orb 30 Dark Rash Coolie zombie Super Transform 20 Dragonoir Brexton Dark Klock Dunas Demolition 20 Ghost Pirate Gigantic Spirit Viking Goby Griffey Demolition 30 Manon Lycanthrope Master Death Teddy Snatch 20 Red Wyvern Dodo Lich Snatch 30 Rexton Chief Oblivion Guardian Lyka Death Teddy Barrage 20 Nest Golem Barrage 30 Qualm Monk Rash Green Hobi Memory Monk Speed Infusion 20 Hankie Manon Kru Grim Phantom Watch Time Leap 20 Rexton Lilynouch Peach Monkey Master Death Teddy Time Leap 30 Griffey Dragon Rider Corsir: Elemental Boost 20 Blue Wyvern Crimson Balrog Cold Shark Elemental Boost 30 Dark Rash Brexton Wrath of the Octopi 20 Bellflower Deet and Roi Deep Buffoon Blue Dragon Turtle Red Dragon Turtle Bullseye 20 Site Deet and Roi Coolie Zombie Minor Zombie Air Strike 20 Phantom Watch Dual Beetle Air Strike 30 Griffey Rapid Fire 20 Squid Manon Rapid Fire 30 Phantom Watch Battleship Cannon 20 King Centipede Rash Dark Cornian Silver Slime Battleship Cannon 30 Memory Guardian Phantom Watch Lyka Battleship Torpedo 20 Fly Eye Harp Battleship Torpedo 30 Eye of Time Homunscullo Hypnotize 20 Dodo King Centipede Klock Dual Ghost Pirate Aran: High Mastery 20 Pianus Coolie Zombie Minor Zombie High Mastery 30 Bone Fish Blue Kentaurus Red Wyvern Chief Qualm Guardian Overswing 20 Cerebes Dragon Rider Overswing 30 Buffy Viking 광석이터 Overlord B High Defense 20 Master Death Teddy Red Wyvern Homun High Defense 30 Lyka Snowman Lethal Squid Pianus Red Dragon Turtle Blue Dragon Turtle Final Blow 20 Lazy Buffy Blood Haf Chief Memory Guardian Qualm Monk Trainee Captain Final Blow 30 Jr. Newtie Horntail Dodo Combo Tempest 20 Dark Cornian Captain Klock Combo Tempest 30 Horntail Coolie Zombie Minor Zombie Combo Barrier 20 Deet and Roi Squid Skelegon Lyka Combo Barrier 30 Horntail Griffey Freeze Standing 20 Manon Lazy Buffy Lethal Squid Maverick Type A Freeze Standing 30 Dodo Thanatos Goby Evan: Blaze 20 Giant Centipede Lich Birk Maverick Type S Oberon Blaze 30 Horntail Oberon Green Cornian Magic Mastery 20 Goby Qualm Guardian Overlord A Red Wyvern Magic Mastery 30 Qualm Monk Beetle Dark Wyvern Dark Rash Flame Wheel 20 Grim Phantom Watch Manon Yeti Peach Monkey Flame Wheel 30 Memory Monk Sr. Bellflower Root Red Kentaurus Deet and Roi Blessing of the Onyx 20 Lyka Oberon Master Soul Teddy Dual Birk Blessing of the Onyx 30 Horntail Soul Stone 20 Snowman Yeti Maverick Type A Griffey Dark Fog 20 Skelesaurus D. Roy Dark Fog 30 Lyka Lilynouch Dual Beetle Gigantic Spirit Viking Sr. Bellflower Root Illusion 20 Shark Skelesaurus Memory Monk Pianus Illusion 30 Master Goblin Mr. Alli Dark Rash Griffey AND THIS ALL THE STORY! HO mama ya! Good luck, Maplers!
מעכשיו גם המפלצות שהיו אמורות לשמש שומרים לבעיטת שחקנים האקרים לעיר הקרובה- הם הפכו עכשיו לבוסים אזוריים במקום זאת. לשם הדוגמה אתן את Lich- מין זומבי שסתובב עם ספר וגלימה באיזור הזומביים. הוא הפך להיות בוס אזורי ומפיל ספרי סקילים. חלק מהמפלצות היו עם אותיות סיניות, לכן הסרתי אותם. יש מגוון רחב של מפלצות שמפילות ספרים. שימו לב שלא תמיד תמצאו זאת. אם תרצו לשאול שאלות אשמח לענות עליהם.