רשמים ודעות על ה BB

Don Nirtin

New member
ספרי סקילים, רבותיי.../images/Emo267.gif

זה יהיה ממש קל.
common Maple warrior 20 Aufheben Blue Dragon Turtle Red Dragon Turtle Horntail Maple warrior 30 Horntail Pink Bean Warrior: Rush 20 Crimson Balrog Cold Shark Nibelung Blue Dragon Turtle Rush 30 King Centipede Red Slime Manon Memory Guardian Achilles 20 unknown Achilles 30 unknown Stance 20 Dodo Homunculus Jr. Newtie Kru Captain Stance 30 Bain Nibelung Hankie afterlord Hero Advanced Combo 20 Cerebes Cold Shark Hov Advanced Combo 30 Bain Beetle Afterlord Paladin Brave Slash 20 Gold Slime Eye of Time Hobi Green Hobi Memory Monk Trainee Brave Slash 30 Death Teddy Mr. Alli Enrage 20 Eye of Time Enrage 30 Rexton Leviathan Horntail Guardian 20 unknown Guardian 30 Hankie Lycanthrope Holy Charge 20 Master Goblin Ginseng Jar Dragonoir Hankie Blast 20 Homunscullo Dark Klock Blast 30 Homun Lilynouch Heaven's Hammer 20 Papulatus Blood Harp Chief Qualm Guardian Heaven's Hammer 30 Skelosaurus Horntail Papulatus Knight Lord: Dark Force 20 Dark Yeti Dark Klock Dark Force 30 Afterlord Beholder’s Healing 20 Afterlord Chief Memory Guardian Black Kentaurus Beholder’s Buff 20 Site Eye of Time Black Kentaurus Magician: Big Bang 20 Master Soul Teddy Blue Kentaurus Big Bang 30 Captain Homunscullo Phantom Watch Infinity 20 Beetle Blue Dragon Turtle Qualm Monk Trainee Infinity 30 Fly Eye Dragon Rider Lilynouch Mana Reflection 20 Deet and Roi Lich Dual Ghost Pirate Red Dragon Turtle Blue Dragon Turtle Leviathan Mana Reflection 30 Pianus Gold Slime Dark Yeti f/p Mage: Fire Demon 20 Crimson Balrog Bellflower Werewolf Black Kentaurus Fire Demon 30 Griffey Oblivion Monk Green Cornian Beetle Ifrit 20 Homun Fly Eye Birk Leviathan Ifrit 30 Kru Hov Chief Memory Guardian Paralyze 20 Red Kentaurus Bone Fish Paralyze 30 Werewolf Meteor Shower 20 Soul Teddy Jr. Newtie Qualm Monk Meteor Shower 30 Horntail Lilynouch i/l Mage: Ice Demon 20 Yeti Memory Monk Trainee Qualm Monk Ice Demon 30 Dark Yeti Lich Cerebes Lyka Elquines 20 Death Teddy Dragonoir Skelosaurus Memory Monk Trainee Elquines 30 Snowman Coolie Zombie Minor Zombie Bone Fish Blizzard 20 Ginseng Jar Ghost Pirate Gatekeeper Captain Blizzard 30 Red Dragon Turtle Horntail Oblivion Monk Chain Lightning 20 Mr. Alli Snowman Dark Klock Memory Guardian Chain Lightning 30 Chief Qualm Guardian Ginseng Jar Werewolf Deep Buffoon To be Cuntinue......​

Hasselblad

New member
רשמים ודעות על ה BB

זה המקום להביע סתם דעה, לשתף בסיפורים, או לחלוק איתנו תמונות. מומלץ לא לשאול שאלות בשירשור זה ולהשאיר אותו רק לרשמים ודעות כלליות על הפאצ'

שריתושי

New member
ניר, אפשר לקבל את מקור המידע? לינק?

ותודה רבה רבה כמובן

שריתושי

New member
תודה רבה רבה, עזרת בצורה מדהימה ../images/Emo24.gif

שווה לשמור את הלינק הזה או את השרשור הזה בצורה כלשהי במאמרים של הפורום

שריתושי

New member
איפה אני מוצאת את המפלצת: Deet and Roi ?

אני יודעת שמאגטיה כי היא נראית ככה, אבל באיזו מפה?

Don Nirtin

New member
ממה שזכור לי הוא מסתובב איפה שD-ROY גם.../images/Emo267.gif

אבל אל תתפסי אותי במילה.

Hasselblad

New member
אוקי סוף סוף יש לי קצת זמן להביע דעה בעצמי

על הפאצ'. אתחיל בזה שאתמול התחברתי לראשונה למשחק... ומרוב שהייתי בהלם הקטנתי את המשחק וכל כמה זמן חזרתי ובדקתי קצת שינויים וככה חוזר חלילה למשך שעות.. פשוט לא יכולתי לעקל את הכל במכה אחת
הדמות שלי כמו כולם התחזקה משמעותית ופשוט כיף לראות מספרים כאלה גדולים, באחד הסקילים שלי אני מגיעה לכמעט 1M נזק?!?!?!? מאוד אהבתי שעכשיו מצויין מראש במידה והקווסט הוא לרמה נמוכה! מאוד שימושי מבחינתי!. אהבתי מאוד את התוספת שיש בחלון הצאט שניתן לראות רק את מה שכתוב בבאדי או בגילד וכנ"ל לגבי פרטי!. משעשע אותי מאוד שברזולוציה החדשה הדמות שלי כל כך קטנה
למרות שכבר מצאתי מפה אחת שלא התאימה אותה לרזולוציה וכשנכנסים אליה רואים פתאום שני פסים שחורים בצדדים - מצורפת תמונה. התבאסתי מאוד לגלות שיש קווסטים שאני צריכה לעשות מהתחלה במיוחד הקווסט באל נט שמאפשר לקנות אבני זימון במיוחד שעכשיו הוסיפו לי את הסקיל של הצל שתוקף איתי (גאוני מבחינתי) אבל צורך אבני זימון ככה שמצאתי את עצמי אתמול עושה את הקווסט - ונדיר שאני עושה קווסטים ועוד כזה ארוךךךךךךךךך. שמחתי לגלות שכל הסקילים שיש לי מחפצי פוטנציאל נשארו אבל משעשע לראות שה HB אצלי נשאר עם האנימציה הישנה בעוד ל DK שינו את האנימציה של הסקיל. טוב זהו לבינתיים במידה ואזכר בעוד אוסיף.

Hasselblad

New member
כמובן שנזכרתי בעוד משהו

התבאסתי לגלות שה NPC שמכניס לפיקיו של החייזרים נעלם
למרות שבאופן מפתיע המפה עדיין קיימת ואת זה אני יודעת כי יש לי חברה בבאדי שלפני הפאצ' התנתקה מהמפה של הכניסה לפיקיו ואחרי הפאצ' כשהיא התחברה היא היתה באותה מפה.... ככה שאני לא יודעת מה בדיוק אמור לקרות אם הפיקיו חוזר או לא...

Don Nirtin

New member
חשבת לבדוק בדלת הזאת של המראה?../images/Emo267.gif

אני מצאתי שם מלא מלא מלא פיקיואים שהיו פעם...... חבל שלא הוסיפו שם את הGPQ......

Don Nirtin

New member
מעניין../images/Emo267.gif

לעומת זאת, מצאתי שם פורטל לICY RAVEN- הPQ של הגובלין. זה אומר שהPQ הזה כדי להישאר?

Don Nirtin

New member
אם אפשר לשאול-../images/Emo267.gif

איזה סקיל עושה 1M? זכור לי שאמרו שיהיה סקיל כזה. וזה יועיל מאוד בבוסים...... איזו תמונה?
ואני טיילתי בכל המפות אתמול בויקטוריה+ אל נאט. באסה שצריך שוב את הקווסט הארוך הזה של אבני הזימון- לא בא לי!
אולי מתישהו.

Hasselblad

New member
אני אסביר על הסקיל

מאז עבודה רביעית יש לי סקיל שנקרא "המתנקש" (Assassinate) הסקיל דורש טעינה של סקיל אחר, הכוונה היא שאני צריכה להשתמש בסקיל שנקרא Dark Sight ברגע שאני נמצאת במצב שקוף (Dark Sight) מעל 8 שניות זה אומר שברגע שאשתמש בסקיל ההתנקשות הוא יהיה במקסים עוצמה שלו. הסקיל של ההתנקשות תוקף 4 פעמים בדמג מאוד גבוהה (לפני ה BB תקף 4 פעמים ב 199K שאז היה המקסימות דמג למכה אחת) ועכשיו אחרי ה BB הוסיפו לי את ה Shadow Partner שמקס שלו תוקף ביחד איתי ועושה 50% נוסף מהדמג שאני עושה. אתמול הלכתי לסקלה לנסות את הסקיל (חבל שלא צילמתי אולי היום אצלם) וראיתי שאני עושה 3xxK+ 2xxK + 2xxK + 1xxK ואם נוסיף לזה את מה שה Shadow Partner עושה שזה לפחות עוד 2xxK הגעתי ל 1M. אלא אם אני טועה
הייתי כל כך בהלם גם ככה שיכול להיות שאני טועה. לצערי בשלב הזה נגמרו לי האבני זימון אז הלכתי לעשות את הקווסט באל נט שלקח נצח לסיים אותו.

Don Nirtin

New member
תנסי ותבדקי וגם תצלמי!../images/Emo267.gif

נשמע שהפכו אותך ממש לכלי קטלני עם בוסים........

Hasselblad

New member
OMG

אני פשוט בשוק.... ובזאקום יש מלא באגים... אולי מאוחר יותר אני אפרט

icy woman

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

דמאג' מעולה! איזה כיף זה, נכון?

למעלה