סרטי חובה
היי, חדש פה בפורום. קפצתי לבקר. אבל אתן כך בדרך את סרטי החובה שלי: 1) ההיסטוריה של העולם - חלק 1 (בין הטובים של מל ברוקס) 2) אפקט הפרפר (ודווקא גרסת הבמאי שאינה הולכת בדרכה של הוליווד) 3) מטריקס (נמאס, אבל הביא אוויר לעולם הקולנוע) 4) I, ROBOT (נראה לי היורש היחידי הראוי למטריקס) 5) FROM DUSK TILL DAWN (פרוייקט ישן של רוברט רודריגז וטרנטינו, עם הרבה שחקנים מוכרים של טרנטינו וג'ורג' קלוני בתפקיד חייו) 6) HELL BOY (כל כך צפוי לשים בקטגורית הקומיקסים את X-MEN שנהיה לקיטשי מדי מהחלק השני, או ספיידרמן, אבל דווקא הסרט הזה הוא זה שעשה לי את זה) 7) דוגמה DOGMA (הפחות מוצלחים של silent bob אבל אחד מאלו שיותר נהנתי מבין כולם) 8) לאון+טקסי (לוק בסון במיטבו) 9) המרוץ הגדול (סרט קלאסי משנות ה60... או משהו כזה שפשוט גדלתי עליו). 10) חומות של תקווה (הסרט היחידי שאני יכול להגיד עליו שהוא יותר טוב מהספר. לא שהספר רע, פשוט הסרט יותר טוב) והיד עוד נטויה. והמלצה: תתרחקו מULTRAVIOLET - אחד מסרטי הקומיקס הגרועים שראיתי. נכנס לרשימה יחד עם DAREDEVIL, אשה חתול, וכל דבר אחר שלמזלנו הגיע ישירות לספריה הקרובה לביתך ולמזלנו לא שמענו עליו.