רשימת סרטי חובה

• פותח הנושא SjP
  • פורסם בתאריך

Serpent King

New member
כן אבל בזה הוא ממש לקחת הרבה themes

של סרטים ושם אותם בסרט שלו. יותר מדי לדעתי..

ערן1987

New member
מי אמר שסרטים מקוריים יכולים

להיות סרטי חובה וסרטי מחווה לא?

Serpent King

New member
אני

זאת דעתי בכל מקרה ועובדה שהסרטים שתמיד ימשיכו לדבר עליהם, הסרטים שלא ישכחו, הם סרטים מקוריים ופורצי דרך בצורה מסוימת..

ערן1987

New member
3 שנים אחרי ש"קיל ביל" יצא עדיין

מדברים עליו והוא בפוטנציה להפוך לפולחן.. ain't that good enough for you?

lollapalooza

New member
סתם סרט!?!?!?!?!

נו, בדיוק לפני שניה קראתי בפורום השכן שאהבת את "ארמגדון". זה מעיד על הטעם שלך!

Rockamora

New member
אבל זה היה בצחוק בקשר לארמגדון.

שיט נו. עכשיו צריך למצוא דרך אחרת לשחד את הדס
ולא.. לשם שינוי את זה אני לא הולך לראות שוב
חוץ מזה שיש לך עוד אחד כזה בפורום

תגובה אחרונה לפניי שאני הולך לישון:

מועדון קרב לפי דעתי סרט טוב והפסקול שלו פשוט מגניב.... הפסקול: The dust brothers-Fight club

SjP

New member
מישהו יכול להסביר לי..

מה כולם אוהבים בסרט פורסט גאמפ? אחד הסרטים היותר משעממים שראיתי.. מה כל כל מעניין אמור לרתק בבן אדם עם אי קיו 70 שמספר על החיים המשעממים שלו

מה?!?!

אתה רציני? אחד הסרטים היפים ביותר..... פשוט תפקיד חייו של טום הנקס לפני שהוא התחיל להחריב לעצמו את הקריירה. כ"כ יפה........ גם בפעם העשירית שאני רואה אותו הוא מרגש אותי.....

SjP

New member
מה מרגש בו?!

אין הבדל כמעט בינו לבין napoleone dinamite שזה הסרט הכי דפוק ומטומטמם שראיתי איך אפשר להתרגש מסרט כזה מעפן? ותאמיני לי שאני מאלה שבוכים בסרטים

ואני

דווקא לא מאלה שבוכות מכל שטות. ו"פורסט גאמפ" ריגש אותי בכל זאת. אי אפשר להסביר את זה. הוא פשוט טוב.

Psycho BuZZ

New member
15 סרטי חובה עפ"י סייקו באז

(ללא סדר מסוים) ספרות זולה התפוז המכני הסנדק (הטרילוגיה כאחד) פני צלקת ניצוץ שתיקת הכבשים מועדון קרב פורסט גאמפ מטריקס חומות של תקווה פסיכו החבר'ה הטובים שבעה חטאים אפוקליפסה עכשיו לאון

שמדברים על סרטי חובה מתכוונים

לסרטים שהשאירו חותם עד היום אפילו שהם ישנים הסנדק הראשון יצא לפני יותר מ-30 שנה ועדיין זוכרים אותו שלא לדבר על חלף עם הרוח וגם סרטים חדשים יחסית כמו מטריקס שליחות קטלנית ספרות זולה ועוד... עם כל הכבוד לשודדי הקאריבים ואפילו משימה בלתי אפשרית אלה בככל לא מתקרבים לרשימה אפילו.

AeroTom

New member
אכן

אני לוקח בחשבון גם ברשימת סרטי חובה, את המחשבה על הסרטים לא רק מהצד שלי והחיבור אליהם, אלא גם על מה שהם עשו. יש עוד המון סרטים שאני מאוד אוהב שלא הכנסתי לרשימה של סרטי חובה, כמו למשל "דו"ח מיוחד", "ג'רי מגוויר", "ביג פיש", "המשחק" ועוד. זה בגלל שזה לא רשימה של הסרטים הכי אהובים עליך אישית, אלא רשימה של סרטי חובה בעיניך. ולא כל הסרטים שאתה הכי אוהב יכולים להיחשב ככה. צריך להתחשב גם בגורמים אחרים ולא סתם להביא את הסרטים שאתה פשוט הכי אוהב. אם היו אומרים להביא רשימה של הסרטים האהובים עליך או סרטים שאתה אישית ממליץ ואוהב, אז הייתי מכניס הרבה יותר סרטים כמובן. אבל פשוט להגדרה של "סרטי חובה" לקחתי את אלה שלדעתי יותר מתאימים.

סרטי חובה

היי, חדש פה בפורום. קפצתי לבקר. אבל אתן כך בדרך את סרטי החובה שלי: 1) ההיסטוריה של העולם - חלק 1 (בין הטובים של מל ברוקס) 2) אפקט הפרפר (ודווקא גרסת הבמאי שאינה הולכת בדרכה של הוליווד) 3) מטריקס (נמאס, אבל הביא אוויר לעולם הקולנוע) 4) I, ROBOT (נראה לי היורש היחידי הראוי למטריקס) 5) FROM DUSK TILL DAWN (פרוייקט ישן של רוברט רודריגז וטרנטינו, עם הרבה שחקנים מוכרים של טרנטינו וג'ורג' קלוני בתפקיד חייו) 6) HELL BOY (כל כך צפוי לשים בקטגורית הקומיקסים את X-MEN שנהיה לקיטשי מדי מהחלק השני, או ספיידרמן, אבל דווקא הסרט הזה הוא זה שעשה לי את זה) 7) דוגמה DOGMA (הפחות מוצלחים של silent bob אבל אחד מאלו שיותר נהנתי מבין כולם) 8) לאון+טקסי (לוק בסון במיטבו) 9) המרוץ הגדול (סרט קלאסי משנות ה60... או משהו כזה שפשוט גדלתי עליו). 10) חומות של תקווה (הסרט היחידי שאני יכול להגיד עליו שהוא יותר טוב מהספר. לא שהספר רע, פשוט הסרט יותר טוב) והיד עוד נטויה. והמלצה: תתרחקו מULTRAVIOLET - אחד מסרטי הקומיקס הגרועים שראיתי. נכנס לרשימה יחד עם DAREDEVIL, אשה חתול, וכל דבר אחר שלמזלנו הגיע ישירות לספריה הקרובה לביתך ולמזלנו לא שמענו עליו.

מ ל ה ו ל נ ד ד ר י י ב

+ אף אחד לא עושה כבוד ל נינג'ה אמריקאי 1 ??? דרך אגב שוטר בגן ילדים - זה לא סרט(אוליי תאונת עבודה..)

למעלה