גם רקוויאם לחלום לא!! סרט נחמד סתם עשו ממנו ביג דיל. והוא ממש לא חובה. ראיתי הרבה יותר טובים. סרטי חובה ואין ויכוח- המספריים של אדוארד [פאר היצירה] ספרות זולה קיל ביל [פאר הצילום. לא נתקלתי בכזה צילום מחושב בסרט.] דוגמה טיפשים בלי הפסקה הכל אודות אמא האלמנט החמישי גלדיאטור יש עוד אבל לא עולים לי..
ראבק!!! כמה אפשר לכתוב את אותם הסרטים שאתם אוהבים? אני לא מבין.. יש איזה הסבר פסיכולוגי לזה שאנשים פה בפורום אוהבים לכתוב בערך בכל יומיים רשימה של כמה מהסרטים הכי טובים שלהם או הסרט הכי טוב שלהם או 2 הסרטים הכי טובים או 5 הסרטים הכי טובים או סרטי החובה או קלאסיקות או מי יודע מה. מה זאת הילדותיות הזאת? כאילו.. מה מושך אתכם לכתוב את זה בכל פעם מחדש? נראה לכם שלמישהו אכפת? אתם מרגישים טוב יותר אחרי שאתם רושמים רשימה של כמה סרטים ואז מתווכחים על סרטים שאחרים רשמו? אתם מטורפים!!! שבת שלום
ואגב זה שרשמתי את הסרטים האלה לא אומר שראיתי אותם או אני אוהב אותם. רציתי לרכז רשימה של סרטים פופולריים ולראות את מה שלא ראיתי. אני לא יודע מה הולך בפורום כי אני נמצא פה פעם ב, אבל מה אתה ישר קופץ לא טוב לך אל תגיב