רשימת סרטי חובה

• פותח הנושא SjP
  • פורסם בתאריך

Wish Master13

New member
ההורים שלי מכירים את המושג סרט

אבל 90% מהסרטים פה הם לא ראו.. הרוב סרטי בלוק באסטרים שיצאו בעשור האחרון וממש לא "סרטי חובה"

היומן?! המסיכה?! זה ברצינות??

סרטי חובה אלו סרטי קאלט...הנסכיה הקסומה הוא סרט חובה....גוניס, מופע האימים של רוקי, אני והחברה....אלו סרטי חובה

Rockamora

New member
ונילה סקי? wtf? ממש לא!!

גם רקוויאם לחלום לא!! סרט נחמד סתם עשו ממנו ביג דיל. והוא ממש לא חובה. ראיתי הרבה יותר טובים. סרטי חובה ואין ויכוח- המספריים של אדוארד [פאר היצירה] ספרות זולה קיל ביל [פאר הצילום. לא נתקלתי בכזה צילום מחושב בסרט.] דוגמה טיפשים בלי הפסקה הכל אודות אמא האלמנט החמישי גלדיאטור יש עוד אבל לא עולים לי..

Rockamora

New member
stay back.

אמרתי שאם אני אתחתן אי-פעם עם דבר זה יהיה רק עם סטיב בושמי. [באמת אמרתי את זה?
]

קרמי

New member
חבר'ה!!! לא נמאס לכם?!?!?!?!?!?!?!?

ראבק!!! כמה אפשר לכתוב את אותם הסרטים שאתם אוהבים? אני לא מבין.. יש איזה הסבר פסיכולוגי לזה שאנשים פה בפורום אוהבים לכתוב בערך בכל יומיים רשימה של כמה מהסרטים הכי טובים שלהם או הסרט הכי טוב שלהם או 2 הסרטים הכי טובים או 5 הסרטים הכי טובים או סרטי החובה או קלאסיקות או מי יודע מה. מה זאת הילדותיות הזאת? כאילו.. מה מושך אתכם לכתוב את זה בכל פעם מחדש? נראה לכם שלמישהו אכפת? אתם מרגישים טוב יותר אחרי שאתם רושמים רשימה של כמה סרטים ואז מתווכחים על סרטים שאחרים רשמו? אתם מטורפים!!! שבת שלום

SjP

New member
מה בהודעה שלי לא הבנת

ואגב זה שרשמתי את הסרטים האלה לא אומר שראיתי אותם או אני אוהב אותם. רציתי לרכז רשימה של סרטים פופולריים ולראות את מה שלא ראיתי. אני לא יודע מה הולך בפורום כי אני נמצא פה פעם ב, אבל מה אתה ישר קופץ לא טוב לך אל תגיב

מסכים עם שניכם

לא טוב לו שלא יגיב...ובאמת חורשים פה על השרשורים האלה (ולמרות שלא כתבתי פה הרבה זמן, אני המון זמן בפורום הזה)

מיצי007

New member
אבל הוא צודק

סרטים שחובה לראות הסרטים הכי טובים שיצאו כל סוגי הרשימות האלו כבר נעשו בפורום אינספור פעמים פשוט, יותר קל לעשות חיפוש....

Shpritz

New member
איזה באסה שכל היציאות המפגרות שלך

תמיד נופלות על סופי שבוע שאני רחוק מהבית, חסרה לי המקלדת שלי כדי שאני אוכל להחזיר אותך למציאות חסרת עשרת סימני השאלה וששת עשר סימני הקריאה.

למעלה