רק רציתי לומר ש...

QueIronia

New member
רק רציתי לומר ש...

אני עכשיו יוצא מהבית לקנות את ה- DVD
נה נה
נה נה
נה נה
נה נה
נה נה
נה נה
נה נה
נה נה

Lopezit

New member
אז גם אצלינו ישששששששששששששש

*הולכת לקניון* נה נה

Lopezit

New member
יש לכם טלפון של טוואר רקורדס???????

פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

קבלוווווווו

מגדל האופרה- 5174044 עזריאלי: 6081180 דינזגוף: 5285892 אם הייתי לי בטרייה בפלא' הייתי נותנת לכם גם ת'הוא בקניון איילון ות'הוא ב7 הכוכבים בהרצליה... סורי... היום שיגעתי אותם *AGAIN חיחיחיחי* על האלבום של ווסטלייףףףףףףףף גררררררררר עליהםםםםםם לא יודעים מתי יגיע גררררררר

this is me then

New member
../images/Emo93.gif

זה עוד לא הגיע... אמרו שזה יגיע רק עוד שבוע... נראה לי שאני ייקנה דרך האינטרנט

QueIronia

New member
אני כבר קניתי.... איזה כיף

פעם ראשונה שהייתה שם גם מוכרת חמודה... היא עוד אמרה לי: "אהההה זה אתה שהתקשרת לפני רבע שעה..." וכשהיא שמה את זה בשקית היא אמרה: "בבקשה, היא כולה שלך" אתם לא יודעים איך רצתי לקניון... הייתי מקבל 100 בריצת 2000... (אין לי עובר, רק כדי שתדעו...) איזה כיף
יש לי את ה- DVD
והוא כזה שווה

QueIronia

New member
וד"א, זה היה עותק בודד או אחד

מתוך שניים בחנות, כי היה את מה שהיא שמרה לי בצד, ועל המדף של ה- DVDים לא מצאתי את זה

OMGGGGG איזה שריטה עמוקה

שירההההההההההה השריטה של טאוור רקורדס זה לא רק באיילון!!!!! חחחחחחחח חחחחחחחח בשבת אני ושירה הלכנו לטאוור לקנות ת'DVD של ווסט והפוסטמה בחנות עושה לי היה עותק אחד וקנו אותו כבר ואנחנו כזה: WTF???? עותק אחד??? והיא כזה: כן היה לנו רק עותק אחד!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה נסגר עליהם???!??!??!??! מכל הDVDים הם מביאים איזה עותק וחצי בלחץ נראה לי חחחחח ואז היא כזה עושה לי: תשאירי שם וטלפון ונזמין לך במיוחד חחחחחחח וברשימת הזמנות שלהם הכל ווסטלייף ווסטלייף ווסטלייף שווהההההההההההה הם אמרו שזה יגיע שבוע הבא ייאייייייייי

this is me then

New member
אוףףף איזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני כבר מת להשיג, בטח אני יזמין באינטרנט וזה יגיע תוך שבוע
באסה

Lopezit

New member
גמני רוצההההההההה

תשיגו לי טלפוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

למעלה