בתאלוש ועדי
ל ליסאן New member 22/7/06 #64 עמרי נייתן ויובלי ../images/Emo41.gif אני לא צילמתי אתם לא יכולים להאשים אותי בטישטוש
E EreWind New member 22/7/06 #77 לא...זאת הייתה.......... טוב אני מודה באשמה~! זאת אני~! T____T זה קורה גם לצלמים הטובים ביותר מדיי פעם... חוץ מזה *מתגוננת* היו שם קרשים שדרכתי עליהם והם היו מחליקים! ודודי יכול להעיד שהחלקתי עליהם כי נפלתי עליו XDDDDDD סורי דודי ^^'
לא...זאת הייתה.......... טוב אני מודה באשמה~! זאת אני~! T____T זה קורה גם לצלמים הטובים ביותר מדיי פעם... חוץ מזה *מתגוננת* היו שם קרשים שדרכתי עליהם והם היו מחליקים! ודודי יכול להעיד שהחלקתי עליהם כי נפלתי עליו XDDDDDD סורי דודי ^^'
K Kawaii Me New member 22/7/06 #79 ../images/Emo204.gifיש לי סגולים בכפות רגליים מהם זה היה נורא..ממש כואב T^T
ל לוסי דה גרייט New member 22/7/06 #101 זה ילמד אתכם לא לעשות דברים בלי רשותו של אלוהים [עמרי].. הוא יגרום לטשטוש בכל המצלמות שלכם פעם הבאה גם אני מצטרפת ללוחמה
זה ילמד אתכם לא לעשות דברים בלי רשותו של אלוהים [עמרי].. הוא יגרום לטשטוש בכל המצלמות שלכם פעם הבאה גם אני מצטרפת ללוחמה