רק רציתי להגיד...

ashkeloni

New member
לפחות ישנת O_O

אני עוד ער
ולא רק זה, עבדתי עד עכשיו בבית O_O להעלות מלא רהיטים לעליית הגג זה קשה כשעייפים:$ לילה

../images/Emo23.gif

היי זאת עדי... אתם יודעים מי אני נו
רציתי להודות לכם שבאתם ושימחתם את נתן (בזמן שהוא לא ישן =-P ) ותודה לכל מי שעזר במהלך הערב, לפניו ואחריו (במיוחד לליטל- תודה ענקית!! לא היינו מסתדרים בלעדייך) ובתאל, תודה על הברכה, את ממש חמודה =) והעיקר- חמוד שלי שמחה שנהנית
שמחתי להכיר את כולכם, אתם אנשים טובים וניפגש מתישו אני מניחה
שבת שלום!!!

היה בנ"ז משו לפנים!!!

אח שלי אני שמח שנהנית .. זה מה שחשוב אחרי הכל.. זאת הייתה מסיבה לכבודך..מקוווה שתשתמש בחכמה במה שקנינו לך
... בכל מקרה אני נהניתי אתמול. היה גדול.. אתם אנשים חמודים.. דודי אני מת עלייך
. אבל עלייך נתן יותר מכולם. שיהיה לך גיוס נעים אח שלי.. באמת מכל הלב.. שיהיה רק טוב בחיים שלך. אני לא יודע מה לאחל לך יותר.. כנראה שמילים באמת לא יכולות לתאר מה שאנחנו מרגישים לפעמים. אוהב אותך נשמה. רק טוב.

¥otamsh

New member
היה מדהים! נהנתי כ"כ הרבה!!

רק חבל באמת שישנת רוב הזמן... ובכל מקרה אני מאחל לך גיוס הכי קל ונעים שיכול להיות! המון בהצלחה! אנד ייא קנואו יול מייק אס פראוד!! רק תדאג לחזור אלינו בשלום וכמה שיותר מהר! אוהב אותך המון המון!!

Galmon

New member
וואוו~ היה ממש ממש כיף!

נתן~~~~~~~~~ המון המון המון בהצלחה~ ושיהיה לך גיוס נעים ומגניב!~ 3> היה ממש כיף להיות עם כולם~~~ היה אוכל טעים~~! והיה מאוד מעניין ללמד אתכם ג'ודו~ 3: ועכשיו כשישאלו אתכם ברחוב איך עושים נמי ז'וז'ו ז'ימה... אתם כבר תדעו מה לעשות~ D: הלקה על הציפורניים הייתה קצת בעייתית בסוף..... כשחיכינו לאוטובוס 300 התחלתי לנסות לגרד אותה מאחת הציפורניים וגיליתי שזה עובד! D: ואחרי רק שעתיים הצלחתי לגרד את כל הלקה על יד ימין~ XDD אני לא שם יותר לק... ; __ ; אז היה ממש כיף~ אני עייף נורא~ XD ותודה רבה למי שאירגן~ ושלנתן יהיה גיוס קל~~~~~ D:

ליסאן

New member
תמונה קבוצתית../images/Emo41.gif

למי תמיד יש עיניים אדומות בלילה?T_T

LoRd KeNtArO

New member
omg ...

איך העזתם לצלם אותי ... ישן ... חצופים .... דרך אגב בזמן שישנתי פספסתי משהו ???... שמתם לב שהשתמשתי בקרש ככרית חחחחח

למעלה