רק רציתי להגיד...

ashkeloni

New member
רק רציתי להגיד...

שאני פשוט אוהב את כולכם, תודה לכם על מסיבת גיוס אדירה
ליטל תודה רבה על כלללללל העזרה, בלעדייך זה היה בלתי אפשרי, כל הערב הזה! בתאל, עדן, עדי, עמרי, גל, יותם, יובל, מור, רגב, תודה שבאתם
היה כיף ^_____^ ותודה לך שימי, על זה שאתה פשוט חבר מדהים, תודה
אוהב אתכם

ashkeloni

New member
ודודי../images/Emo25.gif

שבטח שונא אותי כי זרקתי עליו גפרורים

ליסאן

New member
היה ממש כיף נייתן ^^../images/Emo41.gif

שוב המון המון הצלחה בגיוס. ועדי מקסימה ^^

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהיה אאאאאדדדיייייירררררררר

כלכך נהנתי 3> *שחזור אירועים* גמני אוהבת אותך נתן! אבל ישנת רוב הלילה T.T נסלח לך..ויש לך אחלה חברים, ואוו! ואת ורד ודותן כבר הכרתי 3> חמודייייייים *0*. דודי למד שאת עדן לא מפילים ;] מור היה אחלה קרב קרשים ^______^ עמרי היה ציני עד כאב כרגיל.. ורגב הלך עד החוף השכן רק כדי להביא 2 כיסאות ב5 בבוקר פחחחחח יובל, אתה כזה נקבה XDDDDDD. יותמששששש
תודה על הכחול הענק ברגל!!!
הוא לא כואב XD. בתאל ועדי...*שורקת* בתאל ישנה, ועדי ואני עשינו קרב וניצחתי^_^ שימי איכס מזה האבסולוט הזה?! שלא נדבר על הוויסקי גועל נפש >_< גלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל!!!!!!!! אתה כ"כ הולך לסבול ממני..אני אוהבת ג'ודו *O* אני ויותם הבטחנו אחרי הבלאגן במדינה לבוא לבקר לאיזה שבוע...XD אבל קודם תנקה את הלאק טסונאדה המזעזע הזה, זוועה לעיניים ;0; ולסיום..המבורגר ב5 בבוקר זה
כל הכבוד נתן, ליטל וכל המארגנים. היה כיפכיופאקXP

עדןןןןןן #^#$@#^@#

יזונהההההההה.. זה שבחיים שלך לא שתית אלכוהול ואין לך מושג בשתייה לא אומר שזה לא טעים. אבל בכל זאת אני סולח לך
.. והגיע הזמן שתתחילי להתרגל לטעם של וודקה (ובמיוחד כשנותנים לך את הוודקה הכי איכותית ובנוסף את עוד שותה מהשיבס שלי.. ואומרת שזה לא טעים)..

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאימאימאימאימשךזונההההה

תמות! זה גועל נפש..רעש רדיואקטיבי. D:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעדן אני אחסום אותך.

בציניות *מגלגל עיניים*

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלאאאאאא:OOO

יותמש מה פתאום
היה ממש כייפפפ נהנתי שזרקתם אותי לרצפה כמו חסה 3> תודו שאני בובת אימונים מאגניבה! אבל ללמד אותי לעשות גלגלון לא ילך T^T

dndboy

New member
../images/Emo103.gifהיה חביב *פיהוק* בפעם הבאה

שלא יהיה יצור שיכור ומוזר נא? >,<

ashkeloni

New member
XD

שמע, עדי אמרה שזה היה מפחיד כשהיא הקיאה מאחורינו... אבל מסכנה, לא הייתה צריכה לשתות :$ מקווה שהיא לפחות מרגישה יותר טוב עכשיו

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמכוס אחת של וודקה?!

אני שמח שפיספתי את הארוע המדובר XD

EreWind

New member
טוב שלא ראית ! >.>

אבל לא הפסקתי לצחוק ממה שהיא אמרה XDDDDD אנשים שיכורים זה מטריד @_@ ומצחיק XD

../images/Emo121.gifאמרתי למטומטמת הזאת להפסיק

אבל לא. היא לא תקשיב לניסיון של אחרים...

A K I R A

New member
ורק אני נשארתי בבית.

T___________________________T אני שמחה שכולכם נהנתם~ ונתן, גיוס קל ונעים ^^ ובהצלחה~ ואני מקווה שתפיק את מיטב ההנאה בצבא [;;;
~

Adi Chan

New member
היה כיף~!

השעון שלי מסכן:( אני מתגעגעת אליו, בטח הוא עכשיו נמצא בתוך בטן של איזה כלבT_T חוץ מזה היה ממש כיף זה כל כך כיף ליפול על החול! ללכת מכות זה הכיייי כייףף בעולם, אז מה אם אני סופר חלשה>__< עכשיו אני נוסעת לירושליםT_T ישנתי 4 שעותT_T מסכנה עדיT_T

למעלה