רק רוצה לשתף...

רק רוצה לשתף...

שחברה שלי, שהתחילה לנסות להכנס להריון יחד איתי, ילדה היום. ועם השמחה שלי בשבילה, מנקר בי עצב וגעגוע, ויותר מכל אני כועסת על עצמי כיוון שאפילו לשבריר שניה לא הייתי במאה אחוז שמחה למענה. אפילו לרגע לא יכולתי להפסיק לחשוב על עצמי. אז היום בערב נלך לבקר אותה ואת בעלה המאושר, ואני אחייך - ואנסה להחביא את הצביטה הזו שיש בי בפנים. חוץ מזה שסיפרנו לאחותי ולחמותי על תחילת הטיפולים, ועכשיו נותרו רק ההורים שלי (שוודאי יקחו זאת די קשה). אבל לפחות לא ישאלו אותנו יותר "נו? מתי כבר???...."

אפרסקה

New member
היי היידי ../images/Emo24.gif

את ממש לא צריכה להרגיש רע, התגובה שלך היא אנושית ומובנת, ותאמיני לי שרבות לפנייך העלו בפורום את הסוגייה הזו. אצלי באופן אישי, בדיוק כשהתחלנו לנסות מישהי גילתה שהיא בהריון (ידעתי ממש מהאיחור במחזור), והיום שהיא ילדה היה לי מאוד ריגשי ולא פשוט. כמובן ששמחתי בשבילה, אבל הייתי עצובה בשבילי... אז אני מאחלת לך את הברכה הפולנית הידועה "בקרוב אצלך" ומקווה שתרגישי טוב יותר. בהצלחה עם ההורים!! אפרסקה

גולה1

New member
גם חברה שלי הכי טובה צריכה

ללדת ממש כל יום והיא עוד בלי טיפולים וחודש אחד בלבד של ניסיון!!! אז נכון שאני מאושרת בשבילה ואוהבת אותה מאוד אבל בכל זאת יש לי גם את הצביטה הזאת. אין מה לעשות אנחנו אנושיות וקשה כל הזמן להסתיר את זה. תחזיקי מעמד בסוף גם לך זה יקרה .

../images/Emo32.gif לגברת/ אדון Que ee

ששלחה לי את המסר הבא: "החוסר רגישות שלך כבר עובר כל גבול. את כותבת בפורום פוריות שבו רוב הכותבות עוד לא אמהות ולא יכולות להתקשט בחתימה כמו שלך... זה לא שאת לא יודעת את זה,את כנראה אטומה לכאב של אחרים. את כותבת בפורומים אחרים של הורות במקומות שמתאימים יותר לחתימה שלך,ובפוריות את מכניסה הודעה על קנאה ביולדת כשלך בעצמך יש ילדה ולרובנו אין כלום.ואת עוד רוצה הבנה? תתבישי לך " QUE EE- חוסר הרגישות מגיע ממך. החתימה שלי באה גם היא אחרי מאמצים, ולו לרגע אין לי כוונה להתבייש בה, והיא גם לא באה בכדי לנקר עיניים- אלא מתוך אהבה גדולה. מעולם לא הייתי אטומה לכאב, ובטח שלא בנושא פוריות, אבל לפי ההודעה שלך את מאוד אטומה, חסרת רגישות- והתכוונת לפגוע בכל מילה ומילה. עצם העובדה שיש לי ילדה לא אומרת שלא קשה לי עם העובדה שאני לא מצליחה להכנס שוב להריון, ולא עושה את המשבר שלי פחות משל אחרות. מי כאן לא חולמת על משפחה של כמה ילדים? מה את חושבת QUE, שאחרי הילד הראשון הכל הופך לורוד ובסדר? ההריונות אחר כך לא באים מעצמם, והפורום הזה מיועד גם לי , לא רק לך. אם קשה לך איתי (ועם הבת שלי) אל תקראי את ההודעות שלי. ואם יש לך עוד משהו להגיד, תכתבי אותו כאן- מול כולם. אל תבואי לפגוע בי ולהעליב אותי במסר, כמו פחדנית.

תמר27

New member
רגע, רגע...

היי לך היידי, אני מרגישה צורך להתייחס ל
, ולכתוב לך מה דעתי. קודם כל, את צודקת בהחלט כשאת מוחה על חוסר הרגישות ועל האטימות שבה מנוסחים הדברים במסר ששלחו לך. כל פעם מחדש מפליא אותי לגלות שאנשים שרוצים למחות על איזה חוסר רגישות כלפי השני - עושים זאת בעצמם ברשעות שלא נופלת ממה שהם מוחים נגדו. אבל, לגבי עצם הנושא - אם תתעלמי מהסגנון ומנוסח - יש בהחלט איזה צדק בהערה, וכדאי לך לשקול את נושא החתימה שלך שוב. גילוי נאות : אני אמא לשני ילדים. אני חותרת פה בפורום כבר יותר משנה. קשה לי ורע לי ואני עוברת, כמו כולן, טיפולים לא פשוטים. אני חושבת שרכשתי לעצמי את ה"זכות" להיות שותפה בפורום הזה. אבל, מאחר והנושא של הפורום הוא "פוריות", אני משוכנעת שצריך להתחשב בכך שרוב השותפות כאן עדיין נאבקות להשגת הילד הראשון שלהן. אין כאן "מדידה" של כאב, למי כואב יותר או פחות. יש כאן עובדות. העובדות הן שבפורום הזה לא מתאים להזכיר את הילדים שזכינו בהם. נקודה. אני לא "מתביישת" בילדים שלי, ואני לא "מסתירה" אותם. אני פשוט לא חושבת שזה רלוונטי לכתוב עליהם בפורום. אעדיף לא לכתוב הודעה, מאשר לכתוב הודעה שתגרום לתחושה לא טובה אצל משהי אחרת. משהי שתרגיש את הצביטה - אותה צביטה שתארת בהודעה שלך עצמך. (ןאם אני זוכרת נכון - את שותפה גם ב"הורים בטיפולי פוריות", שבו אפשר ורצוי להתייחס לילדה הגדולה שלך) מקווה שאת לא כועסת עלי. באופן אישי אני חושבת שהחתימה שלך חמודה ואמיתי כל-כך. היא פשוט לא מתאימה כשאת כותבת פה. אולי תעשי המון פעמים "אנטר", כך שכשיפתחו את ההודעות שלך פה החתימה לא תיראה ? המון המון בהצלחה.
תמר.

או קיי

מקובל עליי לעשות הרבה ENTER ואז החתימה לא תיכנס במסך, אבל ברור לכולם שהחתימה היא קבועה ולא ניתנת לשינוי על פי הפורום בו אני כותבת באותו רגע- נכון? ומקובל שהפורום הזה פתוח לכל מי שמתקשה בתחום הפוריות. נכון? נכנסתי לפורום הזה לראשונה לפני שבוע, ונכון- עשיתי אז טעות ושמתי תמונה (והתנצלתי על כך, וגם נתתי רשות למחוק אותה), וכבר קיבלתי שלושה מסרים כועסים על כך שיש לי בת.... זה ממש מוגזם! מה קורה לכן? בנות ששלחו לי מסרים (כולל גברת QUE שפתחה כרטיס במיוחד בשבילי ולא טרחה לשלוח את המסר המגעיל בשמה האמיתי) יודעות כמה שזו תקופה קשה ואיך הדמעות יוצאות בקלות, אז איך אפשר לכתוב לאחרות במצב דומה ברשעות שכזו? על התמונה ביקשתי סליחה. זה באמת היה בטעות. אבל מה לא מובן בכך שצובט לי בלב כמו לכולן? הרי אם לא הייתי חושפת את העובדה שיש לי בת, היתה כאן הזדהות מלאה מבנות הפורום. אז מה ההבדל? הרגשות שלי השתנו? לא עובר יום שאני לא חושבת על הריון (כמו כולנו) אני בעסקי הפוריות כבר כמעט 4 שנים, וודאי אשאר בו לפחות עוד עשר שנים , וזה ממש לא משנה כמה הריונות יהיו לי בדרך. זה תמיד נשאר קשה. אז בגלל שהצליח לי הריון אחד (בדיוק כמו החלום של כולן) אסור שיהיה לי רגשי??? ממש מעליב ופוגע.

שרון321

New member
היידי-אני יכולה לדבר רק בשם עצמי

אבל אני ממש מבקשת ממך שלא תשני את החתימה. יש בפורום הזה לא מעט אמהות חכמות , תומכות ומקסימות. אנחנו לא מקיימות פה דירוג של לגיטימיות להשתתף בפורום. מי יכולה להעיז ולטעון שטיפולים לילד שני קלים יותר מאשר לילד שני, שזריקות קשות יותר מאיקקלומין, שההתמודדות עם IVF קשה יותר מהתמודדות עם הזרעות. כל אחת וההתמודדות שלה שמשתלבת, מן הסתם, בסיפור חיים רחב יותר. אז היידי, מבחינתי, את לא צריכה להתנצל ולהסביר. ברוכה הבאה והמון בהצלחה. שרון

טיפטיפ29

New member
שרון אני מסכימה עם מה שאמרת

וחשבתי על זה שדווקא לאמהות שהן בטיפולים, לפעמים יותר קשה מאיתנו, ה-childless, כי איתנו מאד מזדהים ומגלים סוג של אמתיה (וגם היא בעייתית והדבר הזה נטחן כאן עד דק) ודוקא עם האמהות, מזלזלים ברצון שלהן להביא עוד ילד, ודוקא בגלל זה יותר קשה להן, אני חושבת. מה גם, שיש להן איזשהו מרוץ נגד השעון (גם לנו יש, אבל הוא אחר) להספיק לעשות עוד ילד שלא יהיה הפרש גדול מדי בין הילדים, כדי שיגדלו יחד.

אשמח לראות את תמונת בתך../images/Emo95.gif

אני לא מבינה מה הבעיה שיש לך בת ואת מציגה את תמונתה וגאה בכך? אני אשמח לראות את תמונת בתך -שלחי לי בבקשה לאימייל אני רוצה להגיד לך ולכל הבנות שקוראות עכשיו, שתמונות והצלחות של אחרים מחזקים מאוד אני רואה תינוק אני נמסה, נכון שאני באותו רגע חושבת על זה שאין לי, אבל זה מחזק אותי יותר להגיע לזה היידי אור, גם אם היו לך עכשיו 13 ילדים ואת מנסה להביא את הילד ה 14 יש לך את כל או חלק מהקשיים של אשה שעוד לא חוותה ילד אחד בלבד מחבקת אותך חזק

היידי היי

אני חותרת פה שנתיים! כבר שיניתי שם, כי אני מתביישת ומתבאסת שכלום לא קורה איתי. גם לי יש בת והיא כבר גדולה. פעם אחת ראשונה הצגתי את עצמי וכתבתי על קיומה המקסים בחיי. ויותר - לא ! ובטח שלא בחתימה. חמודה כשיש לך ילד אחד אתה במצב אחר ושונה מי שיש לה כלום בבית. ובכוונה כתבתי מי שיש לה כלום. כי זה חור בלב ובנשמה, כי זה בור ייאוש בלי תחתית. תקראי שוב את ההודעה שלך. חברתך ילדה את הילד הראשון שלה, ועכשיו אתן משתוות, אז איך את מסוגלת לקנא? אני לא מתווכחת עם הרגשות שלך, ועם עוצתמתן, וגם לי החתימה שלך נראית מקסימה, אבל לא כאן. כשהעצבים חשופים כל כך. כל מי שהצליחה פעם אחת ויש לה ילד בבית, צריכה קודם כל לשמוח ולהגיד תודה לאל. זכיתי. הטיפולים לילדים הבאים יותר קלים, ותמיד אפשר להתנחם באוצר שבבית. כאן בפוריות מסתירים את האמהות, ככה זה. וזאת כדי שלא נגיע למצב שנקנא אחת בשניה ונפתח רגשות שליליים כלפי נשים מקסימות. אנא הביני, הורידי את החתימה או כנסי לפה עם ניק אחר. ובקשר לחברתך, אם היא חברה טובה שלך, עבדי את רגשותייך ושמחי בשבילה, לכי אליה טהורה ונקיה מכל רגש שלילי. שקד.

סליחה, אבל לא מזמן היה כאן שרשור

בנושא, בעקבות שרשור שהתפתח בהורים לאחר טיפולים, ובו חלק מהכותבים, ואני ביניהם, העלינו את הבעיה של החתימה. גם אצלי בחתימה מופיע עובדת היותי אמא וכך גם בחתימות של עוד כמה וכמה בוגרות הפורום הזה, שחזרו לסיבוב שני או שפשוט ממשיכות לכתוב כאן כדי לסייע במידע שנצבר אצלן. אני זוכרת שסוכריה סיפרה שהיא השתמשה פעם בנושא של ערימת אנטרים לפני החתימה, ומישהי כתבה לה בתגובה שבאמת היא לא הבינה למה יש כל כך הרבה אנטרים בהודעות שלה (והיא כל פעם גוללה את ההודעה עד הסוף כדי לראות אם יש עוד משהו). כנראה שמזמן האלמונית של הפורום לא מצאה קורבן להיטפל אליו, וקפצה על המציאה.

התכוונתי ל ....

אישה אשר חותמת את שמה + שם ילדה נותנת לי הרגשה שאינה רואה את ילדה שלה כאישות נפרדת, ואינהרואה את קיומה שלה ואת קיום ילדה כ-2 דברים נפרדים

גברת ענבלית- מה הקשר בכלל?

זה ממש לא הוגן איך שאת מתקיפה את היידי. הילדה שהיא כל כך מתגאה בה הגיעה לאחר מאמצים ונסיונות רבים ומותר לה להתגאות באימהותה. אולי זאת טעות מצידה לשים את התמונה שלה הילדה בפורום פוריות אבל לשנות את חתימתה - בשום אופן. קצת רגישות בבקשה..

היא לא מתקיפה את היידי היא מתקיפה

אותי. ואת יודעת מה? עם מי שמנתחת את אישיותי על סמך חתימה שלי בפורום באינטרנט אין לי שום ויכוח.

פששש... איזה ניתוח פסיכולוגי מעמיק.

אולי אשה שחותמת את שמה יחד עם שם הילד שלה עושה אתזה כי היא "צמחה" פה בפורום ומשתתפת הרבה בפורומי פריון והורות ש - מה לעשות - ילדים הם הנושא העיקרי בהם?

למעלה