רק קצת תמיכה נפשית...

רק קצת תמיכה נפשית

מתוקה שלי את לא לבד בקטע הזה.יש עוד הרבה כמוך רק שאת לאיודעת על כך..את מתבאטאת מקסים ובכלל נראה לי שאת בחורה מקסימה ורגישה אל תמשכי זאת אפילו עוד שנייה דברי איתי ויותר לא תהיי לבד. אני מכירה את הנושא הזה מקרוב ואולי הבדידות שלך ושלו יוציאו אתכם מהמעגל שסובב אתכם.

bili magi

New member
הרבה כמוני?

אני לא מאמינה בזה, לא רואה סביבי אנשים כמוני, בודדים, לא רואה מישהו, עוד מישהו, שרוצה ללכת לסרט-ואין לו עם מי, שרוצה להרים טלפון-לדבר-ואין לו עם מי, שרוצה להיות שם בשביל מישהו-לתמוך, לעזור, להחזיק ת'יד כשקשה, אבל אף אחד לא צריך...

תאמיני לי!

יש לי צמרמורת ובא לי לחבק אותךכשאני קוראת את מה שכתבת. הבן שלי שהוא בן 30 נמצא באותה סירה.אמנם הוא לקוי שמיעה מה שמקשה קצת יותראת המצב אך כל כך עדין ורגיש.בחור שבדיוק כמוך כל כך צמא למישהי שרוצה ללכת לסרט ןאין לו עם מי. רוצה שחברים יבואו אך אין מי שיבוא. רוצה לבלות ואין לו עם מי. רצה להנות מהחייםאבל אין לו עם מי. עכשיו את מאמינה!הבדידות היא דבר לא קל וצריך רק לחשוב חיובי למרות הקושי שבדבר.לראות את חצי הכוס המלאה.להיןת אופטימים לחייך אל החיים והחיים יחייכו אלייך וזה מה שאני אומרת לבן שליתמיד .אף פעם לא להפסיק להאמין שמשהו טוב בסוף יקרה.אל תתיאשי תמשיכי לכתוב לי ותראי שבסוף תחייכי.

bili magi

New member
תודה!

תודה על התמיכה ועל ההקשבה, בדרך כלל אני מתמודדת לבד, ודי טוב, אבל לפעמים אני פשוט צריכה שמישהו יקשיב לי, שאני אוכל ליפול קצת, כשאני כבר לא יכולה להיות חזקה, אבל עכשיו, אני חוזרת להתמודדות, חוזרת למציאות, זוקפת את הראש וממשיכה הלאה, עד הנפילה הבאה... תודה!!!

בכף...

אין לך מושג כמה זה משמח אותי לשמוע זאת לכולנו יש נפילות וזה טבעי.כולנו רוצים להיות נאהבים ואוהבים והגדולה שלנו היא בכך שנדע לזקוף את ראשנו כשקשה לנו כי לא תמיד החיים מתנהלים כפי שאנו רוצים. תמשיכי הלאה חמודה בראש זקוף וגאה כי יש לך על מה.הצורך שלך שמישהו יקשיב לך הוא כל כך טבעי ומראה עד כמה יש בךרגישות ואצילות. ואל תחשבי על נפילה הבאה.....תחשבי חיובי ותדמייני לך רק דברים טובים שיקרו בחייך.........

בטח שזוכרת אותך.........

הי מה שלומך! הייתי קצת עסוקה עם אימי ולכן לא היה לי זמן. אני יודעת שאין הוקוס פוקוס אבל אין בררה חייבים להמשיך להאמין שיהיה טוב ואם עזרתי לך אפילו ליום אחד להרגיש טוב בשבילי זה עולם ומלואו..... ואם תרצי להרחיב את המעגל החברתי שלך הייתי בשמחה מכירה לך את המשפחה המורחבת שלי את ילדיי והאחייניםהמקסימים שלי.שהם כולם כמעט בני גילךוהעיקר שלא תרגישי לבד. ולסיום חמודה זכרי אין דבר העומד בפני הרצון. תתחזקיותאמיני בעצמך שיום יבוא והכל יהיה מאחורייך. ביי חמודה.......
.

למעלה