רק עכשיו ראיתי

מסכים איתך לחלוטין

מכיוון שלמדתי מעכבישים איך לטוות את הקורים לאט וזה תמיד עובד.

רדוד.......

אבל נכון. רוב הנשים מחפשות את הלאט , את טווית הקורים מסביבה , ללא שהיא תרגיש , זה כמובן .

greywolf

New member
אני אישית מעדיף להכיר קודם

ולראות האם יש על מה לדבר, תחומי עניין משותפים, אם היא אוהבת חתולים (עדיף כלבים אבל מהם יותר פוחדים מאיזושהי סיבה), לראות האם יש את החיוך כשמספרים בדיחה לא הכי מצחיקה. בקיצר, לראות איזה אדם היא. לא כל התחלת שיחה עבורי היא פתח לסיפור אהבה, רובן לא. אולי אני טועה, לפחות עבורי אני לא טועה אבל לא חייבים להחפז. "החיים קצרים, אבל השנים ארוכות"

רוהאנדה

New member
בואו נוסיף

מה זאת התחלה נאותה? 1 המתחיל יכול להיות ממין נקבה - ולא זה לא אומר שהיא רוצה להשכיב אותך. (ולפני שתתקיפו -אני לא טוענת שככה אתם חושבים - רק מבהירה נקודה) 2 אם אנחנו בדיסקוטק ושניה לפני התחלת עם ההיא לידי - אין סיכוי שאני אתיחס ובעיקר אם היא הייתה מכוערת. 3 תחייך 4 תסתכלך בעיניים 5 רצוי שמלכתחילה תנסה ליצור קשר עין ואם ראיתי אותך מסתכל והתעלמתי - תמשיך הלאה 6 אל תשלח ידיים או מבטים למקומות לא לך וזהו בעיקרון - אם הבחורה בטראומה נוראית, טפוסה,לא מעונינית - לא משנה מה תאמר היא לא תתיחס. אם היא פתוחה להצעות לא משנה מה תאמר - היא תבחן אם יש לך IQ מינימלי בשבילה (כמו שכבר הוזכר - ניאנדטרלים מזהים בקלות)מזלך ואם לא נקווה שהיא תהיה נחמדה. אם תציק היא בהחלט לא תהיה כל כך סימפטית.(וכן יש כאלה מציקים בשפע - ראה ערך הבלונדינית מההודעות למעלה) נ.ב - מצטערת אם יש כאלו שאוכלים אותה בגלל ניאנדטראלים בתחפושת טובה אבל אדם חייב לשמור על עצמו. ו-אם מישהי חשבה אותך (בטעות כמובן) למין יצור שכזה - לא כולן תחשובנה ככה אז אל תתיאש.

למעלה