נפלא
זה שאם יעלי תבוא אליך ותציע לך לילה ותלך על זה לא אומר שזו היא ההתנהגות הנכונה ובטח ובטח לא אומר שאני אנהג ככה. איך אני יודעת? כי לניאנדרטלים יש צורת עמידה. יש מבט ריק מתוכן, יש צורת דיבור. לא טענתי שאם יבוא לעברי גבר מדהים אני לא אתן לו צ´אנס כי הוא בטוח ניאנדרטל. אבל הוא יקבל את אותו צ´אנס בדיוק של גבר שאינו מהמם ביופיו - אבל משהו במבט שלו יקסום לי. משהו בשפת הגוף. יהיה קליק. ולא - אצלי קליק לא קשור לצורה חיצונית, אלא למבט בעיניים, ריח גוף, תנועה. ואל תתווכח אתי עכשיובעניין הזה כי *אני* יודעת קצת יותר טוב "*ממך* למי נתתי בעבר צ´אנסים ולמי לא. עם מי יצאתי ועם מי לא. אין לי מושג מי הוא עד שהוא לא פתח את פיו מפיק השושנים. א-ב-ל, ברגע שהוא פתח את פיו וחוץ מגיבובי שטויות טעויות בעברית (לא מוכנה לסלוח על זה אלא אם זה עולה חדש) או ביטויים עולבים, לא יצא ולו כלום - לא! אני לא אוותר לו כי הוא חתיך! לא! לא! ולא! אני שמחה לשמוע שאין לי טעם להתווכח אתך כי אתה יודע יותר טוב ומכיר את כל הבחורות, וראית. אז בוא יקירי פעם למקומות שאני מסתובבת בהם. תתבונן בי ובחברות שלי ואז תחליט. זה שיש כמה ניאנדרטליות שמשתפות פעולה עם כמה ניאנדרטלים, ממש , אבל ממש לא אומר שכל בחורה תפעל ככה. יודע מה? אני ארחיק לכת. אם בחור מדהים ביופיו ייגש אליי אני אוציא גם את אנטנת הספייר שלי - כי אני לא מאמינה בשלמות. ואם הוא נראה מתלבש רוקד ושותה כמו מליון דולר - משהו בטוח לא בסדר. ואני ישר אחפש את זה. אז לא, טמבל יקר שלי, אתה לא צודק. אתה אפילו מאוד טועה. לגבי בכל אופן, ולגבי החברות שלי. אולי הכל נובע מזה שאני וחברותי לא יכולות להיות מושפעות ממקל הטמטום כי פשוט אין לנו כזה... לא. לא ולא. אתה טועה! ובכל זאת. תחשוב מה שאתה רוצה. אני יודעת מי אני ומה אני עושה במקרים כאלה. והדעה שלך. סליחה. הקביעה שלך, לא משנה את העובדות הקיימות בשטח שלי. יום טוב.