רק עכשיו ראיתי

אופקקקק

New member
רוב הסיכויים שכן..

אם אתם לא באים אני ... אני....אני... מוותרת על השתתפותי!

אופקקקק

New member
אז...

א- מי זה אלי??? ב- מהההה?1 חסר לטמבל החסר חיים הזה שכל הזמן רק עובד על המיליונים שלו שלא יבוא... כמה אפשר לעבוד?!?! צריך ל ח י ו ת!!!! טמבל..אני עדיין חולה עליך

למה את הולכת סחור סחור ?

גשי ישר לנקודה ! מה את טוענת בעצם ? שאין לי חיים ? שאם היו עושים עליי סרט הוא היה נמשך 10 שניות ? שהדבר המרגש האחרון שקרה לי היה בשנת 77 , לא בגלל שנולדתי אלא בגלל שמכבי לקחו גביע אירופה וסאדאת חתם על הסכם שלום ? שאין תמונה שלי במילון תחת הערך חסר חיים כי אני לא מספיק חשוב ??? מה ? אל תלכי סחור סחור ! מישהי פה מדביקה תוויות !

אופקקקק

New member
חטפתי מכה בראש בגללך!!!../images/Emo6.gif

אני נקרעתי מצחוק וכל הכיתה מסתכלת עליי כאילו עכשיו הם בטוחים שאיבדתי את שפיות דעתי...

אלדד26

New member
(מכה מתחת לחגורה? ../images/Emo163.gif)

נסה להגיע, אתה תחסר לנו
ולאופק - אלי זה voguemaster. כולי תקווה שהוא לא נעלב ממך

voguemaster

New member
א - זה אני ../images/Emo13.gif

מה, איך לא ידעת את זה ? נפגעתי עד עמקי נשמתי, ועוד מבחורה עם שם כ"כ מהפנט..
אופק נשמתי נפגע... פויה!! בואי לקומזיץ, תירוצים לא יתקבלו בברכה! אלי

אופקקקק

New member
קבל התנצלותי הכנה../images/Emo140.gif

אני נורא מתנצלת אבל מעולם לא הצגת עצמך ופני ולכן לא עשיתי את הקישור... ודווקא תירוצים יש לי יםםםםםםםםםםםם!!! כבר קבעו לי כעובדות מה אני עושה הערב.. אבל תהנו בכל אופן...אני כבר אראה את כולכם בהזדמנות אחרת (מבטיחה) ושוב...סליחה ביי

קודם כל

החברים שלי רחמנים אז הם איימו בעניבה קולומביאנית ולא בת-ימית
שנית, לא אמרתי שאני לא מגיע אני רק מדגיש עד כמה זה יהיה קשה
אני באמת אשתדל איכשהו להשחיל את זה בלוח הזמנים הצפוף שלי כי אני איש כזה חשוב
ודבר אחרון, כאנשים שאני מעריך את חוות דעתם המקצועית, כנסו ללינק הבא ותגידו לי מה דעתכם, אני שוקל לקנות את הצעצוע הזה.

רוהאנדה

New member
פורום שלא כדאי להיתעסק איתו

יש פה יותר מדי בתימים.כן כן גם אני. אולי בגלל זה הסלידה שלי מהתחלות לא נאותות... אגב - מצטערת שלקח לי כל כך הרבה להגיב לשרשור של עצמי - פשוט לא כל יום אינטרנט...

סליחה, אבל איך תדעי כמה IQ יש לו ?

הוא צריך לדבר איתך קודם נכון ? גם את babe היקרה, כן כן את, אני בטוח והייתי שם על זה את כל הכסף שיש לי כרגע בכיסים (10 אגורות ושטר מונופול) שאם היה ניגש אלייך בחור שנראה פשוט סוף כל הדרכים היית נותנת לו את הצ´אנס של ה 3,4 משפטים הראשונים לפחות. יותר מזה: ככל שהוא יותר חתיך הוא יקבל יותר משפטים ופחות תקשיבי לתוכן. אני לא מדבר על אחד שבא ונוגע בך בלי הסכמה. להיפך ! אני מדבר על אלה שדווקא בגלל איך שהם נראים הם מרשים לעצמם יותר וכתוצאה מכך הם גם יותר מנוסים ויודעים טוב יותר איך לפנות לבחורה ! דווקא אלה מדאיגים אותי כי הם באמת מחפשים רק דבר אחד ודווקא במקרה שלהם את לא תשימי לב !!! את יכולה להתווכח כמה שאת רוצה, ראיתי אותם בפעולה, כגבר אני יכול לומר לך בדיוק מי הם ומה הם מחפשים אבל הבחורות לא רואות את זה (או שכן אבל למי אכפת, תראי איך הוא נראה !
). בקיצור, לא יעזרו לך כל ההסברים וההתחמקויות שבעולם, ככה זה עובד, ושאף אחת לא תנסה אפילו לטעון אחרת. למה לכן בעצם לטעון אחרת ? מה רע ? בחור שנראה כמו מלאך פונה אלייך , כן כן , דווקא אלייך וזאת לא תהיה מחמאה ? גם אם הוא רוצה רק דבר אחד ? וחוץ מזה מה רע בזה ? אני אהיה הראשון להודות שלמרות שאני לא מחפש לילות חד פעמיים אם יעלי תבוא ותגיד לי "אני רוצה אותך עכשיו !" מי אני שאתווכח ?
נגד מה בדיוק את טוענת ?

babe10

New member
נפלא

זה שאם יעלי תבוא אליך ותציע לך לילה ותלך על זה לא אומר שזו היא ההתנהגות הנכונה ובטח ובטח לא אומר שאני אנהג ככה. איך אני יודעת? כי לניאנדרטלים יש צורת עמידה. יש מבט ריק מתוכן, יש צורת דיבור. לא טענתי שאם יבוא לעברי גבר מדהים אני לא אתן לו צ´אנס כי הוא בטוח ניאנדרטל. אבל הוא יקבל את אותו צ´אנס בדיוק של גבר שאינו מהמם ביופיו - אבל משהו במבט שלו יקסום לי. משהו בשפת הגוף. יהיה קליק. ולא - אצלי קליק לא קשור לצורה חיצונית, אלא למבט בעיניים, ריח גוף, תנועה. ואל תתווכח אתי עכשיובעניין הזה כי *אני* יודעת קצת יותר טוב "*ממך* למי נתתי בעבר צ´אנסים ולמי לא. עם מי יצאתי ועם מי לא. אין לי מושג מי הוא עד שהוא לא פתח את פיו מפיק השושנים. א-ב-ל, ברגע שהוא פתח את פיו וחוץ מגיבובי שטויות טעויות בעברית (לא מוכנה לסלוח על זה אלא אם זה עולה חדש) או ביטויים עולבים, לא יצא ולו כלום - לא! אני לא אוותר לו כי הוא חתיך! לא! לא! ולא! אני שמחה לשמוע שאין לי טעם להתווכח אתך כי אתה יודע יותר טוב ומכיר את כל הבחורות, וראית. אז בוא יקירי פעם למקומות שאני מסתובבת בהם. תתבונן בי ובחברות שלי ואז תחליט. זה שיש כמה ניאנדרטליות שמשתפות פעולה עם כמה ניאנדרטלים, ממש , אבל ממש לא אומר שכל בחורה תפעל ככה. יודע מה? אני ארחיק לכת. אם בחור מדהים ביופיו ייגש אליי אני אוציא גם את אנטנת הספייר שלי - כי אני לא מאמינה בשלמות. ואם הוא נראה מתלבש רוקד ושותה כמו מליון דולר - משהו בטוח לא בסדר. ואני ישר אחפש את זה. אז לא, טמבל יקר שלי, אתה לא צודק. אתה אפילו מאוד טועה. לגבי בכל אופן, ולגבי החברות שלי. אולי הכל נובע מזה שאני וחברותי לא יכולות להיות מושפעות ממקל הטמטום כי פשוט אין לנו כזה... לא. לא ולא. אתה טועה! ובכל זאת. תחשוב מה שאתה רוצה. אני יודעת מי אני ומה אני עושה במקרים כאלה. והדעה שלך. סליחה. הקביעה שלך, לא משנה את העובדות הקיימות בשטח שלי. יום טוב.

עדיין לא הבנת אותי

הנקודה כאן היא לא ערס מצוי או ניאנדרטל טיפוסי, תשכחי מזה. לא על זה אנחנו מדברים. אנחנו לא מדברים על אלה שהמשפט שלהם הוא משהו בסגנון "פעם אחת ולמות" (איך לא חשבתי על זה בעצמי ?). אנחנו מדברים כאן על אלה שכמו שכבר כתבתי קודם עצם העובדה שהם נראים טוב ויודעים את זה נותנת להם את הבטחון לנסות יותר ועם זה בא הניסיון ועם זה באה הדרך. אני מדבר על אלה שכן יודעים איך לדבר, שהם כן חכמים והם כן יודעים לעשות רושם טוב וכן בסופו של דבר מחפשים את הדרך הנכונה למיטה. ואל תכעסי עליי אני לא טוען שאתן נשים אכזריות ורעות, אני רק טוען שלרוב אתן לא רואות את זה. בכל מקרה אם פגעתי בך אני מתנצל.

babe10

New member
אני מבינה אותך טוב מאוד

וזה לא טוב... אתה היית הולך עם יעלי רק כי היא נראית טוב.(וזה לא - היא בחורה מדהימה באישיותה מעבר ליופי שלה) זה מספיק. איך לא חשבת על זה קודם? על המשפט? אתה מתקנא באלה שיודעים את ה"דרך הנכונה" למיטה. אז יקירי- אני מאוד שמחה שאתה לא יודע את הדרך. כי הדרך הזו לא נכונה. ברגע שתחפש היכרות איכותית, של בחורה איכותית למטרת קשר איכותי, לא תתחבט בשאלה איך ל"הפיל" כוסית מהממת לבין סדיניך. אם מה שמעניין אותך זה רק להשכיב בחורה שהכרת בדיסקוטק - לא אני זו שאתן לך את השיטה. ויש כזו. אם אתה מחפש בחורה איכותית - זו לא תשפוט אותך רק לפי המראה - זו לא תיפול ללשונם החלקלקה של הפלייבויז של הדיסקוטק. אתה מכוון לרמה נמוכה של בחורות שמוקסמות אך ורק מצורה קסם אישי דברי חלקלקות והופעה מוקפדת. תכוון גבוה - תגיע גבוה. אולי זה נראה לך כי לאותם גברברים חסונים חלקלקים בעלי פני מלאך ניתנה האפשרות לגעת בשמיים. אז לא. נכון ,זה אולי מרגש חלק מהגברים בפעם הראשונה שהם הצליחו להשכיב את הכוסית של המועדון אחרי חצי שעה. (וגם זה רק חלק. יש מספיק בחורים שלא סובלים סטוצים) אבל לאורך זמן - החיים שלהם ריקים מתוכן ומריגושים. אל תקנא בהם. למרות הטיעונים המעצבנים שלך פה, אני עדיין בטוחה שלך יש הרבה יותר מה להציע מאשר להם. יום טוב.

למעלה