רק עכשיו ראיתי

רגע רגע רגע, רק שניה אחת

עכשיו הגזמת ! א. לא הייתי הולך עם יעלי רק כי היא נראית טוב, יש לך כאן טעות חמורה מאוד ! ב. הייתי צריך להוסיף סמיילי כדי שתביני שכשכתבתי איך לא חשבתי על המשפט הזה זה היה בצחוק - בציניות. ג. תתפלאי, אני מכיר כמה בנות מדהימות, באמת מקסימות, חכמות, נחמדות, כל מה שרק תרצי לומר עליהן וגם הן נפלו בפח. אני שמח שאת וחברות שלך לא. (?) ד. את לחלוטין לא פוגעת במטרה - אני לא מקנא בהם בגלל האופי והדרך בה הם מנהלים את חייהם, אני מקנא בזה שהם מצליחים ליצור קשר עם חלק מהבחורות שכן שוות התייחסות (וכמו שאמרתי קודם נופלות בפח), זה לא משנה שהמטרות שלי ושלהם שונות, על הצעד הראשון אני מדבר, ההכרות. ה. בהמשך לסעיף הקודם אני מתעצבן מהעובדה שבגלל אותם גברים אני צריך לסבול כי אחר כך בחורות מאבדות בנו את האמון והכל בגלל שהן נתנו צ´אנס לגבר הלא נכון. שוב, עם כל הכבוד לך ולחברות שלך (שקשה לי להאמין שאף אחת ממכן לא עברה את זה) גם לי יש ניסיון מועט בחיים וגם אני ראיתי מקרים. גם אם מה שכתבתי לא תופס לגבייך (?) אני ראיתי את זה קורה כל כך הרבה פעמים שבא לי להקיא. thats it מקווה שהפעם הבנת אותי no hard feelings ?
נ.ב לשים קסדה עכשיו ?

babe10

New member
עכשיו?... מזמן! ../images/Emo8.gif

לא טענתי שמעולם לא נפלתי. לא טענתי שגם חברותיי לא. בכל זאת לא נולדתי בת 31... יחד עם זאת - זה לא גרם לי לאבד אמון במין הגברי. יחד עם זאת - כשגיליתי מה הם מחפשים פשוט חתכתי, אז הפגיעה לא היתה כל כך קשה. ואוסיף - אין לך מה להתבאס. אין לך מה להתייאש. תמשיך לנסות, בצורה הנכונה. מי שלא תסכים רק כי הרבה גברים לפניך היו כאלה וכאלה - לא הפסדת כלום... מי שתשפוט אותך לפי התנהגות קודמת של גברים אחרים - היא לא כזה הפסד. לטעמי. יש? No hard feelings. At all
(הקדישו לך אומטיקון!)

איך לא שמתי לב ???? ../images/Emo163.gif

וואיי !!!! איך לא ראיתי את זה ??? תודה !
סמיילי שלם רק בשבילי
טוב, נראה לי שהגענו לעמק השווה פחות או יותר ...
אז מישהו ראה את יעלי ?

voguemaster

New member
הממ אני אולי לא נראה כמו מיליון

דולר, אבל אני רוקד כמו 10, ושותה כמו 100 (כלומר לא שותה)
ועדיין, לא יוצאים לי גיבובי שטויות מהפה
אלי

babe10

New member
ועוד משו

יעלי לא נקראת מבחינתי "ערסית נבובה" היא בחורה מאוד חמודה. אם מישהי סתומה שנראית כמו יעלי היתה ניגשת זה סיפוק אחר. וכל גבר שמתחיל אתי זה מחמיא לי. ויודע מה - גם אשה. ברגע שאדם כלשהו מוצא אותי מושכת, זה מחמיא לי. בלי קשר אם יש לו פני מלאך, אם הוא נראה כמו מליון דולר או כמו שטר של לירה מימי המנד"ט. אם הוא לטעמי או לא, אם הייתי יוצאת אתו או לא. אם הוא מספיק גבוה, יפה, חכם, נחמד, ותמשיך כאוות נפשך. ברגע שבנאדם יהיה מי שיהיה, מוצא אותי מושכת זה מחמיא לי. השאלה לאן אני אקח את המחמאה הזו. יש?

babe10

New member
תשמע....

על יעלי הייתי צריכה לחשוב. תגיד אנג´לינה ג´ולי ואני לא חושבת פעמיים.

רוהאנדה

New member
שים לב

אם אני לא מחפשת לילה אחד - אני לא אתייחס גם אליו - חתיך והורס ככל שיהיה.אם אני כן רוצה רק לילה -אם לא תהיה חתיך זה לא יהיה איתך! לגבי השאלה איפה כן - אני חסידה של קשר מתפתח.לכן אני מקבלת בהבנה פרשיות בלימודים בעבודה בצבא בחבורה עם השכן ובמקרה הכי גרוע - בשידוך. כוונתי מלכתחילה הייתה עם אלו שמצפצפים ברחוב ומציקים בדיסקוטק. אגב - במשך החג הבא עלינו לטובה ועבר בשלום תודה לאל - זרקתי את ההוא ולא להאמין - קצת קשה לי עכשיו - אבל אני מתגברת יפה מאוד.מזל טוב לי.

אופקקקק

New member
אסקיוז מי?!!?

i don´t think so... קודם אני כן נותנת צ´אנס לבחורים שמתחילים איתי אבל משום מה הם תמייייד מפילים את עצמם בקשר לכוונות שלהם בשניות הראשונות לדוגמא: בחור ניגש, מציג את עצמו (לחזה שלי משום מה..כאילו..הלוווווו אני פה למעלה?!) והשאלה הראשונה שלו מטומטמת.. אבל תמיד יש את אלה שניגשים במן תמימות, מציגים את עצמם תוך איזושהי הבעת התנצלות ומבוכה...פה אני כבר יודעת! אותו בחור הוא לא "כמו כולם" את תשומת לב הנשים, תאמין לי אפשר לתפוס בקלות ע"י מבט ותו לא, את רובן בכל אופן, בחורה שתשיר אליה מבט כבר תבין את הרמז. אבל אצלי זה בכלל שונה כי אם מישהו מצא חן בעיני אני לא יחכה שיבוא, אני אגש בעצמי. לא ניגשתי, סימן שאני לא מעוניינת. אני קצת הפוכה אולי...אבל מה לעשות נשפך ממני בטחון עצמי..(למישהו יש תרופה?) אופק

voguemaster

New member
כלומר איפה היית כל חיי ? ../images/Emo13.gif

אכן המבט עוזה את ההבדל, ובגדול

לא דיברתי על כאלה

אנחנו עוסקים באלה שהכוונות שלהם טובות, אולי את לא נתקלת בכאלה אבל זה רק בגלל שכמו רבים כמוני הם לא רואים אפילו טעם לנסות כי הם יודעים שמהמועקה שקיבלת בגלל אלה לפניהם את כבר לא תתיחסי ובאמת למה לך ? שום מבט ושום נעליים לא יעזרו כאן (אולי nike ? ) במקומך גם אני הייתי מתנהג ככה, אני רק מחפש איך כן ומה כן לעשות כדי בכל זאת לא להפסיד במערכה שנראית לי אבודה מראש.

נכון מאוד אבל

אני לא מהיפיופות שכל הזמן מתחילים איתן אבל, זכיתי לחלקי בהתחלות דיסקוטקים. ואני יכולה להבין את שני הצדדים, לדעתי הכל תלוי במה ואיך אתה אומר, רוב האנשים שנתקלתי בהם באמת רצו רק דבר אחד אבל לא כולם, זה נורא קל לסנן. באופן כללי נראה לי שהכי טוב זה לצאת עם מישהו שמכירים, מהעבודה, מהלימודים, זה חוסך המון אי נעימות. ובכל זאת אני כן אוהבת שמתחילים איתי, אני לא אוהבת שעם משפטי הפתיחה נשלחות הידיים. וזה מאוד נפוץ במקומותנו. הבחור עוד לא יודע איך קוראים לי כבר הוא רוצה להיכנס לי לחולצה. הלו, הלו. אחרי שניים כאילו אני פשוט לא אתן צאנס לאף אחד הרבה זמן, למה? כי אני אוהבת את החולצה שלי עליץ ולדעתי הרבה בנות עברות את הקטע הזה

voguemaster

New member
מובן

זה בדיוק כל הקטע, אחרי פעמיים נמאס לכן, לא שאני מאשים אותכן או משהו.. לא בקטע הזה לפחות
אלי

שוב

לא כתבתי על אלה ששולחים ידיים, תודה לאל שהם מספיק טפשים כדי לעשות את זה ברור. אלה דווקא החכמים שמדאיגים אותי כי הם אלה שמצליחים ומשאירים את הרושם הרע על כל השאר. זה עצוב ...

אופקקקק

New member
יפה אמרת!../images/Emo127.gif

הרשי לי לחזק את ידך! אך למרות "צעירותי" (22) הבנתי את זה כבר בגיל 15, לא שאני באה לזלזל חלילה וחס...אני מקווה שהגברגברים שקראו את הודעתך יקחו אותה לתשומת ליבם וכעצה לעתיד אופק

למעלה