רק עכשיו ראיתי

רוהאנדה

New member
רק עכשיו ראיתי

שרשור מלפני חודש לגבי בנות ישראליות סנוביות כלפי המתחילים איתן. יש לי הסבר שאולי יניח את דעתכם למרות שלא בטוח: כבחורה ישראלית ממוצעת שניראית די טוב רוב הזמן - אתם נדבקים כמו זבובים! זוזו קצת - תנו לנשום.טוב אני קצת מגזימה אבל באמת- בחורה ממוצעת מחוזרת כל הזמן - או בחלק ניכר ממנו. אם לא אהיה בוטה ואחייך במקום או אפילו אהיה סולידית הוא פשוט ישאר שם ולא יבין רמז.בחורים בד"כ לא מבינים רמזים. בנוסף - בכל שיחת בנים שאני שומעת מספרים לי איך הם מתחילים עם בחורות בשביל דבר אחד בלבד. רצוי שיקרה במהירות כדי שיעברו לבאה בתור,ואם אפשר במרתף של הבניין ושתמצא את דרכה החוצה לבד!!! אז זה גורם לבנות רבות (ואני ביניהן) לא להעיף אפילו מבט אחד בבחור שניגש בעיקר אם זה בפאב או דיסקוטק. לגבי שינוי הגישה בחו"ל - זה פשוט. כשבחורה נוסעת לחו"ל היא רוצה לנפוש ולאסוף כמה שיותר חוויות.הגישה אוטומטית משתנה. עצה- אם הבחורה לא מחליפה איתך מבטים או לפחות מחייכת - נותנת רמז כלשהו - אל תתחיל איתה!!!

מבין אותך לחלוטין

אבל כמה נקודות למחשבה: קודם כל, אז איפה כן את רוצה שיתחילו איתך ? אם בכלל ... שנית, יש משהו מאוד מכעיס בזה שכתבת שרוב הגברים מחפשים רק דבר אחד. הבעיה היא שלרוב צריך איכשהו לתפוס את תשומת ליבכן. למה שאני אוותר על מישהי שנראית טוב ובאבחנה חפוזה אני גם קולט שהיא בהחלט לא טיפשה אלא להיפך (ואפשר להסיק את זה תוך כמה דקות של צפייה) רק בגלל שיש גברים (אולי אפילו רוב, לא אכפת לי) מהסוג שכן מחפש רק דבר אחד ? עצם העובדה שהחלטת מראש שזה מה שאני רוצה לא נותנת לי סיכוי עוד לפני שניסיתי. אני לא מאשים אותך ולא בא אלייך בטענות, אני בהחלט מבין אותך, אבל מה את מצפה או יותר נכון רוצה שהגבר הישראלי הטיפוסי כן יעשה. ועוד נקודה חשובה - אם הוא יראה מספיק טוב אז את כן תתיחסי אליו ... כנ"ל לגבי הצד השני, ככה זה בחיים.

אלדד26

New member
או, איזה משפט חשוב:

"ועוד נקודה חשובה - אם הוא יראה מספיק טוב אז את כן תתיחסי אליו ..." פשוט סיכמת את זה נהדר. בדיוק התשובה הראויה. הצהרות באוויר.

voguemaster

New member
הצהרות באוויר ? ../images/Emo13.gif

מזכיר לי את הבלונדינית הגבוהה המדהימה שראיתי ביום שישי בתכלת. כמובן שלא עזבו אותה לרגע אחד, כך שחבל על הזמן לנסות להתחיל איתה בכלל.. פשוט לא האמנתי, באיזשהו שלב היא עמדה ליד הבאר ואני רקדתי ליד, והחלפנו לא מעט מבטים, תוך כדי שמישהו מנסה לדבר איתה. אחרי שזה הלך בא מיד אחד אחר, ואני מסתכל ולא מבין מה קורה. בסוף ברחה משם והלכה לשבת במקום אחר. אבל בכל מקרה, הטמבל הלא כ"כ טמבל אמר לא מעט דברים ממש נכונים. פשוט סטיגמטי לחלוטין לבוא בגישה שאם מישהו מתחיל בפאב או דיסקוטק אז הוא מחפש דבר אחד. וחוץ מזה, איפה כן הן יכירו ? לא בפאב, לא בדיסקוטקסט, לא ברחוב (זו הרי חוצפה להתחיל סתם כך), לא בחנות ספרים, לא בחנות דיסקים, לא בעבודה (יחסים בעבודה!), לא בלימודים (למרות שזה רק תירוץ שלהן, אנחנו יודעים..) ולא בשום מקום העולה על הדעת, מה שגורם לי לחשוב שאין שום קשר למקום. אבל, כמובן שהן רואות אותנו (החבר´ה שאוהבים לרקוד בדיסקוטקים) בתור חבר´ה שמחפשים דבר אחד, בלי בכלל לעמוד אפילו על טיבן של התכונות שלנו. עזבו תכונות, תכונה!! בקיצור, נעזוב. למזלי עדיין כמה בחורות מסתכלות עליי מדי פעם בלי שאני אפילו אנסה למשוך צומי מהן..
אלי

G.O.D

New member
צודק ../images/Emo45.gif

פעם דיברתי עם ידידה טובה שלי, ושאלתי אותה למה בחורות לא נענות במיוחד לזה שמתחילים איתן ברחוב, היא ענתה לי: "זה כ"כ זול ולא תרבותי, ואני מחפשת משהו אחר". חשבתי אולי להתווכח איתה על הנקודה הזו, אבל במחשבה שניה זה וויכוח מהסוג "לך תוכיח שאין לך אחות"... וסתם הערה, voguemaster בחיים שלך אל תעצור את עצמך מלהתחיל עם בחורה שמוצאת חן בעיניך, תאמין לי אם צובטים אותה היא צועקת ואם מרטיבים אותה היא נרטבת (והתכוונתי במובן הספרותי אז אל תתחילו...) והדם שלה אדום בדיוק כמו שלך. אחי, לך על זה! מקסימום תגיד לא? הפסד שלה ורק שלה, אם תחשוב בצורה הזו החיים שלך יהיו הרבה יותר מאושרים.

voguemaster

New member
העניין היה כזה

מרוב ששיגעו לה את השכל, כבר לא ראיתי טעם. וחוץ מזה, לא היה זמן! אם כל הזמן מדברים איתה (או כמעט כל הזמן), איזה זמן נשאר לי להתחיל איתה ? בכל אופן, שיהיה...
אלי

babe10

New member
ארררררררר....

שאני אתעצבן ובכך אראה שלא כל בחורה היא גוש בשר נבוב? אם הוא יראה מספיק טוב?.. לא מתאים לך. לא. גבר חסר נימוס תרבות ואינטיליגנציה שיראה כמו מתת אלוהים למין האנושי אני לא אסתכל לכוון שלו ולא אתייחס - לא כפי שהוא היה רוצה בכל אופן. גבר שלא נראה משו משו ויהיה עדין, מתורבת (אני יודעת... אין מושג כזה..) בעל שפה יפה וגישה מכובדת כן יזכה להתייחסות שלי גם אם אני לא אסכים לגדל את ילדיו. אבל לא. אנחנו הבנות מה שמעניין אותנו זה רק איך אתם נראים. אהה. Shame on you...

אלדד26

New member
זה לא מה שהוא אמר, יקירתי.

הוא אמר שהרבה בחורות לא יתייחסו לאף אחד שיפנה אליהן בדיסקוטק, בלי קשר לצורת הפניה, אבל אם אותו בחור יהיה חתיך הורס, אז הן כן ידברו איתו ויגיבו לפניה שלו.

babe10

New member
יקירי.....

זה בדיוק מה שאמרתי. הוא טוען שגם אם הוא ערס מצוי עם איי קיו חד ספרתי בשלבי גסיסה מתקדמים - אם הוא חתיך הורס נתייחס אליו. זה מציג אותנו כנבובות ומרגיז אותי. לא. צורה לא מחפה על אישיות. לעולם לא! ואני אישית אתיחס לכל אחד שיפנה אליי בצורה מכובדת, בלי קשר למקום בו הוא פונה אליי. כבוד מינימלי לבנאדם אחר. חינוך "דפוק" מהבית...
*אני* הבנתי מצויין מה שהוא אמר..... ואתה?

אלדד26

New member
אז ככה,

1. תגדירי "צורה מכובדת" בדיסקוטק. 2. ערסים אינם יפים. לפחות לא בעיניי

babe10

New member
טוב

1. למרות דעה אחרת של אנשים אחרים בפורומים אחרים - אם בחור נחמד ייגש אליי עם חיוך מנומס (לא חיוך מלווה במבט מפשיט ) ויגיד לי היי, אני אענה לו מן הסתם בהיי. הוא יכול לשאול בנימוס אם הוא יכול לשבת או אם הכסא לידי פנוי (אנחנו על הבר), הוא יכול לשאול בחיוך - אם יש שיר שאני לא מכירה את המילים שלו. הוא יכול להגיד לי "אני לא רוצה להשמע בנאלי או להגיד משהו לא נכון, אז אכפת לך בפעם הבאה שאת עושה הפסקת שתיה שנחליף כמה מילים? החיוך שלך כבש אותי" אם הוא יגיד את זה בחיוך, בנימוס, לא בפוזה מאיימת, ובטון נעים - רוב הסיכויים - שאני אסכים לשמוע מה יש לו לאמר. כנ"ל אם זה יהיה באמצע הרחוב, בשוק, בתור בסופרמרקט. לא. אני לא אגיב למי שישרוק לי ברחוב או יצפצף או (מבוסס על סיפור אמיתי..) יעצור את הרכב שלו לידי בחריקה ויגיד לי: תאמיני לי מותק, פעם אחת ולמות... 2. איך אני אגיב בלי להשמע סטיגמטית?.... משחק השבת?... דווקא נראים לא רע. אפעס....

אלדד26

New member
אני חייב לומר משהו אחד -

ניסית פעם לדבר בטון נעים בדיסקוטק?
אה, ואני דווקא חשבתי שאם מישהו יצפצף לך, את תרוצי בחיוך רחב לרכב שלו ותיעתרי להצעת הנישואין שלו. מעניין. גם לי מצפצפים ברחוב. הממממ.
את רואה מה הבעיה? את מכירה ערסים מהטלוויזיה, ממשחק השבת. אני מכיר אותם מבית הגידול שלהם

babe10

New member
יקירי

כן. ניסיתי. כן. הצלחתי. דיסקוטק הוא קצת יותר מרחבת הריקודים. זה הבר - שבמקום ראוי - נמצא באזור קצת יותר שקט. עדיין מוסיקה - אבל לא כמו בין שני הרמקולים.... זה פינות הישיבה. זה הכניסה. זה בחוץ - לאן שיוצאים לנשום אויר נקי מעשן סיגריות. לגבי הצפצופים... אהממ.. יש בחור אחד בלבד שאם יעשה את זה אני ארוץ ואיעתר. חלום ילדות שלי. אבל זה לא ממש יהיה היכרות מקרית... אני מסרבת להתייחס למשפט האחרון שלך בלי עו"ד. רק בוא נגיד שגדלנו באותו בית גידול. אני עזבתי בגיל 3 ועדיין מתכחשת לשורשים

אלדד26

New member
פחחחחח

עזבת בגיל 3? לי יש דיפלומת בוגר בת-ים בהצלחה. זה יותר טוב מקורס הישרדות.

מאוד מאוד בעייתי

לא רק שאני צריך להבריז מהעבודה לכמה שעות בשביל זה (מה שבטוח אני יעשה כי יש אישור לא פורמלי מהבוס), חברים שלי מארגנים מסיבה פרטית כזאת שאמורה להיות סוף כל הדרכים עם שתיה ואוכל חינם וכל מיני תוספות מענינות ... החיים שלי תלויים בזה שאני אגיע לשם - ככה לפחות החברים שלי טוענים ואני לא רוצה לבדוק את הקטע של עניבה קולומביאנית שהם הבטיחו לי אם אני לא אגיע.

אלדד26

New member
או, ואני חשבתי

שאני בין הבודדים שיודעים עניבה קולומביאנית מהי. אה, טוב, גם אתה גדלת בבת-ים
אז ככה הברזת לנו? חוץ מזה, נראה כאילו אופק מגיעה - וככה תפספס אותה? ואלי בכלל מתכנן קרב איתך - עליי. ככה אתה מפסיד טכנית...

למעלה