רק מצנע יכול!

EverMan

New member
אתה מה הבעיה איתך ילד ?

שמפגרים קטנים כאלה שאומרים שאוסלו הוא פשע ... למרות שהוא לא. במקום לתקן אותם , ובמקום להגיד את המציאות : לח"כ מותר להעביר איזה חוק שהוא רוצה - זו לא עבירה על החוק. לכן אוסלו אינו פשע. ובטח שאסור להעמיד את מבציהם לדין. אתה במקום זה צועק כמו תיש מיוחם. אתה לא יודע משהו - תשאל. אני באמת שמעבר לשמחה אסביר לך. אבל להיכנס לסיסמאות , לשקרים , ולהסתות (כן ! זו הסתה , לקרוא לתהליך לגיטימי לחלוטין פשע ולהגיד להעמיד את מבצעיו לדין - זו הסתה!).

EverMan

New member
זאת התגרות נטו , מספיק עם השטויות

האלה ! אתה רוצה להיות בפורום - סבבה ! אני לא פונה למנהלים שיגבילו אותך בגלל הודעות כאלה. אבל תתחיל להתנהג בצורה בוגרת ! נמאס מזה כבר ! תפסיק לחפש מקומות להציק - כי זה יחזור אליך. לא הגבת לתוכן ? למה ? כי אין לך מה להגיב ! תפסיק כבר עם הילדותיות הזו ! נמאס לי מהשטויות שלך כבר.

אני יוצא להגנתו של קראנבס

אתה התחלת להתגרות בו שאמרת לו ילד!!!! אתה זה שלא בוגר, אתה יודע שמעצבן את קראנבס שאתה קורא לו ילד אז הוא מגיב לך!! אתה מציק לו!!!! אתה ילדותי, שמחפש דרכים לעצבן אותו!!! הוא הגיב רק בגלל שקראת לו ילד!!! הוא לא היה מגיב אם לא היית מתגרה בו!!!! אז אל תשחק אותה פרה קדושה!!!

Moledet972

New member
האם מותר להעביר חוק שקובע שראש

הממשלה הופך למלך? יש חוקים שפשוט אסור להעביר.

EverMan

New member
בעיקרון - כן ! מותר !

אם מבטלים את חוק יסוד הממשלה והכנסת - אפשר להעביר את החוק הזה. אין חוקה למדינה שאומרת שאסור. ובג"ץ ... אם יש מלך על ישראל - הוא יכול לפזר את בג"צ - ובין אם לא - שר המשפטים (שכפוף לאותו "מלך") צריך למנות את בג"צ ... אז אם הוא בשלטון 3 קדנציות ... זה לא בעיה לבטל את החוק ... כי רוב השופטים בבג"צ מתחלפים.

EverMan

New member
מבחינה ביטחונית

בתורה שירות בצבא דווקא יש לי כבוד לנתניהו. הוא שירת בסיירת מטכ"ל היה לוחם כמו שצריך. מעבר לזה - הוא לא היה הרבה. אף אחד לא אמר שביילין גרוע - להפך. אבל מצנע יותר טוב ממנו.

Moledet972

New member
ביבי היה סרן בסיירת מטכ"ל! השתתף

בשיחרור המטוס החטוף של חברת סבנה.

ביבי היה סגן בסיירת מטכ"ל

הוא היה מפקד צוות ואמנם כל הכבוד לו על כך, אבל מפה ועד ללהגיד שיש לו רקע בטחוני מספק להנהגת מדינה??? הגזמת... האם אתה מודע לכך שרמון הוא סרן ביחידת האלפיניסטים? האם אתה מודע לכך שפואד הוא תא"ל במיל. ופיקד על החטיבה המערבית בגזרת לבנון? האם אתה מודע שמצנע הוא אלוף פיקוד מרכז במיל.? עבר בטחוני יש לכל אחד כמעט, אבל לא בהכרח מספק? ורבין ז"ל שהיה רמטכ"ל (תפקיד בטחוני קצת,לא?) נחשב בעיניכם כ"פושע" אוסלו... אז מה זה אומר?

yoavl1

New member
זה המדד שלך?

גם ברק השתתף במצבע ומעמדה יותר בכירה. אז לפי זה - ברק לראשות הממשלה!

Moledet972

New member
אני לא אמרתי שביבי היה רמטכ"ל...

בשבילי רקע בטחוני הוא לא כדי לבדוק אם האדם בקיע בענייני בטחון - בשביל זה יש שר בטחון. אני רוצה אדם שהיה ביחידה קרבית בצבא, כי זה מראה שהאדם הזה היה מוכן להלחם ואף לההרג למען המדינה.

yoavl1

New member
יש הבדל ענק!

לפי הקריטריונים שלך יותר מחצי מדינה יכולה להיות ראש ממשלה. אתה חושב שזה איזה משחק בשביל הכיף?

Moledet972

New member
לא יותר מחצי מהמדינה...

בערך 20%. בכל מקרה - ביבי לא היה רק חייל, אלא גם קצין, אשר כמעט ונהרג המון פעמים. עובדת היותו חייל במילואים לא גורמת לי לתמוך בו. פשוט - אני לא אתמוך במישהו שלא היה חייל קרבי(מלבד כאלה שעלו בגיל מבוגר לארץ, כמו ליברמן). בנוסף להיותו חייל קרבי במילואים, לביבי יש גם תואר שני בכלכלה, והוא גם דיפלומט מוסמך.

EverMan

New member
שוב , דיפלומטיה אינה אומרת דבר.

וזה שאתה יודע כלכלה לא אומר שאתה מבין כלכלה. מעבר לזאת - ראש ממשלה לא צריך ותק קרבי , כל אדם שתרם למדינה מספיק בשבילי.

למעלה