רק מצנע יכול!

רק מצנע יכול!

רק אדם רציני, עם רקורד בטחוני, מדיני,כלכלי ומוניציפלי מוצלח במיוחד, יוכל לנהל את המדינה בהגיון ועם חשיבה לטווח ארוך. שבענו מרורים כבר מאריק שרון ומבנימין נתניהו ופתאום שניהם, מובילים בסקרים. חייבים לעבוד קשה בשביל עמרם מצנע. האיש.

מצנע? הצחקת לי את הסנאי.

שבענו מרבין, שבענו מפרס, שבענו מברק. העם רוצה ימין, תשלימו עם זה! תומכי מצנע מזכירים לי את תומכי איציק מרדכי לני הבחירות... "כי רק מרדכי יכול לנצח בגדול..." אין לכם מושג כמה התפוצצתי מצחוק מול הטלוויזיה. מצנע חסר נסיון, מצנע שמאלני מדיי. העם רוצה ימין, שבענו מדרך אוסלו שלכם, מרגע חתימת ההסכם המדינה הדרדרה בצורה שלא תיאמן. הימין ניסה רק להציל את המצב- וחטף השמצות מהשמאל. כנראה לשמאל מאוד חורה שהימין יודע לטפל במצב, אבל את מי זה מעניין. תאכלו את הלב, העם רוצה ימין

EverMan

New member
העם רוצה ביטחון , לא ימין.

ואת זה העבודה תמיד סיפקה ותמיד תספק.

הצחקתי אותי!!!!

השמאל הביא שלום???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השמאל הביא את ההסכם שבגללו אנחנו פה, לא בגלל ביבי ולא בגלל כלום: הכל בגלל אוסלו שמת עוד לפני שנולד!!!!!

yoavl1

New member
זיין שכל יקר!

אם אינך יודע בזמן ממשלת השמאל דובר על 9% מהשטחים לפינוי, ואילו ביביהו שלך, שטען כי כל אחוז זה בגודל תל אביב וזו עילה למלחמה, הסכים בסופו של דבר להמשך אוסלו ולמתן 13.1%. מה יש לך לומר על כך?

yoavl1

New member
שים לב...

מאוד אהבתי את הנימוקים המרתקים שלך לגבי הודעתי שלי.... "מה הקשר?" "לא נכון" "שטויות" "מבלבל ת´מוח"...... הקשר הוא שביבי שלך לא רק שתמך בהסכם הזה,אלא אף הרחיב אותו בוויי פלנטיישן... זה הקשר....!

וכאן נשאלת השאלה:

אם ביבי המשיך ואף הרחיב את ההסכם, מדוע ענבר בכל הזדמנות טוען שהוא הרס אותו? אותי לא מעניינים האחראים לאוסלו. רבין וביבי אשמים באותה מידה. זה שהתחיל וזה שהמשיך. אני לא מחפש אשמים, זה נורא לא בוגר להתחיל לחפש אשמים, במיוחד שאנחנו במצבינו היום. אני דורש את ביטול ההסכמים והעמדה לדין של יוצריהם.

yoavl1

New member
שני דברים לי אליך

1. אתה לא מחפש את האשמים, אבל רק העמדה לדין של יוצריהם. אם כך, יש להעמיד לדין 61 ח"כים שתמכו (וזה לא משנה אם בשביל מיצובישי או לא) בהסכמי אוסלו, הרי הם נתנו לו תוקף, כי ללא הכנסת לא היו מאושרים ההסכמים. 2. ענבר צודק אם הוא אומר שביבי הרס אותו, אבל הכוונה היא בתוכן. במסגרת הנסיגות (מה שביבי נהג לכנות "פעימות" כדי שיישמע פחות נוראי) הוא הגדיל את השטחים לטובת הפלסטינים. ובשאר הסעיפים ביבי , או יותר נכון מדינת ישראל, הפרה את ההסכמים פעמים רבות. ואני לא טוען לאשמה בלעדית כי לעראפת שליט הטרור, לא חסר...

ישראל החלה להפר את ההסכמים

רק לאחר פיגועי האוטובוסים. היא ראתה שהרש"פ לא מכבדת את ההסכם ולכן גם לה לא הייתה סיבה לכבד אותו.

yoavl1

New member
זה לא נכון מה שאתה אומר...

ההפרה הבוטה הראשונה הישראלית הייתה בפתיחת מנהרת הכותל. בכך הפרנו את הסעיף שאומר כי עניינים רגישים, יתקבלו אך ורק בהסכמה הדדית. זו גם הייתה ההפרה הבוטה הראשונה מצידם כשהשתמשו בנשקים שקיבלו גם מאיתנו - נגדנו.

נו? ואתה זוכר מתי נפתחה המנהרה?

בתקופת ביביהו! כלומר, לאחר שנת 96! פיגועי האוטובוסים החלו ב-95. ובאמת נראה לך שהם היו מסכימים איתנו על משהו בענייני דת? בינינו, זה היה קורה? לא נראה לי. אבל לא חשוב, מכיוון שהפרנו הסכמים רק לאחר שהם הפרו אותם עם הפיגועים של 95.

EverMan

New member
פיגועים האוטובוסים התחילו עוד לפני

כן. אבל לא משנה. מה שאתה לא מבין הוד גאונותו , זה שפיגועי האוטוביסם קרו - הרש"פ וישראל יחד תקפו את המחבלים ונלחמו בהם ! זה לא היה הפרה של ההסכם. וזה הבעיה איתך - שאתה באמת , אבל באמת לא מבין כלום מכלל הסכמי אוסלו ומדבר עליהם כמו הדמגוגים העלובים מהימין שמדברים בחוסר הבנה ומנסים להעביר חוסר הבנה זו הלאה.

עלוב תקרא לחברים שלך

אתה כל כך תמים... ערפאת אמר שהוא נלחם בטרור- אז הוא נלחם בטרור! ערפאת אומר שהוא מכיר בישראל- אז הוא מכיר בישראל! ערפאת מבטיח להתגייר- אז ערפאת יתגייר! אתה כזה פתי, בחיי! כבר ראינו את השקרים של ערפאת והפלסטינים, הם מכריזים על מעצר מבוקשים, ובעותה העת אותם מבוקשים מסתובבים בחופשיות... הרש"פ תקפו את המחבלים? הרש"פ הם המחבלים! תקלוט כבר, אתה נאיבי להחריד!

EverMan

New member
היום - כן.

בזמנו לא. כל כך קשה להבין ? שעפים מחבלים לכלא - זה מראה על לחימה בטרור. שערפאת מכיר בישראל - זה אומר שהוא מכיר בה - באופן רישמי - אין לו מה לעשות נגד זה. וכו´. בקיצור - אתה לא מבין בכלל על מה אתה מדבר... אתה לא זוכר כלום מהתקופה ומדבר כאילו כן.

yoavl1

New member
מטייל, על מה אתה מדבר?

הרי דוחות אמ"ן מאותה תקופה הראו שעראפת נלחם בטרור ברצינות, הרי פה החל המפנה בחשיבה כלפיו. באמת שאתה לא זוכר שמבוקשים עפו לכלא אחד אחרי השני ושלמנגנוני הרשות היו שיניים? והפיגועים החלו הרבה קודם, אז איך אתה יכול לומר שההפרות מצידנו החלו רק לאחר הפיגועים? זה קרה הרבה לאחר הפיגועים, אז אין קשר בין אחד לשני. מלבד זאת, למה לקשור בין הפיגועים שאותם ביצעו טרוריסטים שונאי שלום, לבין הפרת ההסכמים. הרי גם כשעראפת נלחם בטרור הוא לא הצליח תמיד.

Moledet972

New member
ואולי אמ"ן טעה?

אמ"ן טעה הרבה פעמים בהסטוריה. ואולי ערפאת עצר את המחבלים רק כדי לרכז את כל הכוחות לשירותו? בכל זאת - לפי מה שאמ"ן אומר היום - ערפאת תכנן את המלחמה במשך זמן רב, והרבה לפני שהעימותים החלו.

yoavl1

New member
אולי אמן טעה? אולי

אבל אי אפשר לפתור את עצמך מכל שאר הטיעונים בכל פעם שתגיד שאולי אמ"ן טעה... אז אולי ענבר צדק ואהוד יערי טעה ?? הרי לאהוד יערי פחות כלים מאשר לאמ"ן.... להיות פרנואיד כל הזמן,זו לא הדרך

למעלה