רק מצנע יכול!

EverMan

New member
תודה על המחמאה ...

הפסקה שעוסקת בהסכם חודייבה (אם היית ממשיך לקרוא) מדברת ששניהם רואים את רוח ההסכמים באותה הדרך - שצריך להילחם תמיד. זה לא נכון וזה לא מייצג את כלל החברה. כמו שאמרתי - אם אתה דורש ממני לפתוח ראש- תפעל לפי עצתך שלך.

Johnny the Doe

New member
אין בעד מה

תגיד לי, אתה יודע בכלל על מה אנחנו מתווכחים? אני לא מתווכח איתך על רצונם של הפלסטינים לשלום, אני מתווכח איתך על כוונתיו של ערפאת בעת שחתם על הסכמי אוסלו. כנראה שקצת הלכת לאיבוד... ובקשר לראש פתוח - בינתיים לא נתת לי מצידך שום מידע שאני אמור להתייחס אליו בראש פתוח, שום ראיות סותרות שמעידות שערפאת התכוון לקיים את הסכמי אוסלו. אין לך בכלל מה שיבסס את הטיעון שלך כך שאני לא מבין למה אתה מתעקש להתווכח.

EverMan

New member
אני יודע על מה אנחנו מתווכחים

אבל אתה מביא טקסטים לא רלוונטים, שאני מסביר לך למה זה לא רלוונטי ושאף במקרה הזה זה מתאים לפירוש שלי - אתה לא מקשיב. אני הסברתי לך את הטיעון בנוגע להסכם חודייבה - ובנתיים לא הבאת שום טיעון שערפאת לא רצה לא לקיים את ההסכמים.

Johnny the Doe

New member
טקסטים לא רלוונטיים? ולמה זה?

בגלל שהם סותרים את דעתך? אתה לא מסביר לי למה זה לא רלוונטי, אתה עושה לזה דה-לגיטימציה או נטפל למה שמסביב ולא מתמקד בעיקר. זה לא נקרא להסביר לי למה זה לא רלוונטי. קרא שוב את הפיסקה בה הכותב מעיר כבדרך אגב על הסיבה שערפאת בחר להשוות את הסכמי אוסלו להסכם החודייבה (כבדרך אגב => לא צריך אפילו להתעכב על הסבר מהי האסוסיאציה של הסכם החודייבה כי היא ברורה, לפחות לרובנו...). לאחר שתקרא בדוק אם אתה מבין את דברי הכותב. אם לא תצליח לעשות כן, חזור על השלב הראשון עד שהשלב השני יצליח. אתה הסברת לי את הפרשנות המופרכת שלך בנוגע להסכם החודייבה, לא יותר מזה. טיעונים הבאת? לא. רק דברים בעלמא.

El Intruso

New member
גם אני לא מחבב את מצנע! ../images/Emo150.gif

רק ביבי יכול לכהן כראש ממשלה.
ואני מסכים עם כל מה שכתבת!

EverMan

New member
ביבי ?! ראש ממשלה ?!

לא שכחנו לביבי את 96-99 ! בהם הוא הרס את הכלכלה , השמיד את המצב החברתי , הרס את הסכמי אוסלו , שיקר בנוגע לכל ! לא קיים דבר שהוא הבטיח !!! לשקרנים ולאנשים שהאידיאולוגיה שלהם היא "לא קיימת" בלשון המעטה - לא נותנים להיות ראש ממשלה. שיהיה מנהל אגף ההסברה במשרד החוץ - לא שר ובטח שלא ראש ממשלה !

ביבי הרס הכל???

נכון, ביבי עשה טעויות.... אבל הוא לא הרס את הכלכלה, ואת המצב החברתי ואתה הסכמי אוסלו הוא הרס???? זה הכי מצחיק..... אי אפשר להרוס, להרוג, הסכם דבילי שאף פעם לא חי ורק הורג !!!!!!

EverMan

New member
חיימון , אם אתה לא יודע מה התוכן

והרקע לאוסלו , באמת שלא תשמיץ. ובטח שלא תדבר על ביבי שאתה לא יודע כלום ממה שהוא עשה.

כן ענבר, היודע הכל

אפשר לחשוב שאתה כן יודע הכל... מרוב שאתה יודע הכל, אתה אפילו מתווכח עם אהוד יערי... LOL
וראיתי פה איזה הודעה שלך שדנה במנטליות של החברה הערבית.. שהם לא הולכים אחרי מנהיג אחד. אין לי כוח ללכת להגיב לזה, אז אני אגיב כאן: דווקא החברה הערבית ידועה בהליכתה אחרי מנהיג אחד. ע"ע סוריה, איראן, עיראק, והפלסטינים. מנהיגיהם מעדיפים להשאיר אותם בורים, ולהגיד להם שהאשמים בכך הם האוייב האמריקאי והציוני. כך למעשה כל העם מתאחד מאחורי מנהיג אחד, כנגד האוייב. מה שכתבת שם זו טעות מצחיקה ביותר, זה כמו שתגיד למתמטיקאי ש 1+1=3 טעות בסיסית ביותר.

EverMan

New member
שוב , אור הגיבה לך על כך.

הם לא הולכים מאחורי מנהיג אחד , שים לב שרוב המנהיגים הללו הם דיקטטורים - משמע - אין להם הרבה ברירות אלא ללכת מאחוריהם ! אירן, עירק, סוריה ופלשתין - בשניה שמישהו יאמר משהו נגד המנהיג ה"נבחר" הוא יחטוף כדור בראש. זה לא ללכת מאחורי המנהיג. אבל אתה בחוסר הבנה שלך כרגיל... ובמקרה של הפלשתינאים אף זה אין. החמאס הג´יהאד האיסלמי , ואף הרבה מהרחוב - לא מקשיב לערפאת. בקיצור - תוסיף לזה כמה דמגוגיה שאתה רוצה כמו הבולשיט של ה1+1=3 שלך... זה לא משנה את האמת. תתחיל לדבר ת´כלס.

הם כן הולכים אחרי מנהיג

המנהיגים שלהם דואגים להשאיר אותם בורים, עניים, ובאותו הזמן לכוון את השנאה שנוצרת כתוצאה מכך- לכיוון ישראל. ואת זה לא אני המצאתי. אז אל תדבר איתי על דמגוגיה כשאני מציג בפנייך עובדות טהורות. כבר ידוע שאתה ועובדות- לא הולך ביחד.

EverMan

New member
איזה עובדות טהורות ?!

העם בעירק סוריה וכו´ לא יכולים לעשות שום דבר אחר ! שישנאו את ישראל עד מחר ! זה לא משנה ! יש שם דיקטטורות. אתה מערב עובדות שלא קשורות כלל. בדיקטטורה העם לא הולך אחרי המנהיג.

Moledet972

New member
איזה רקורד מדיני וכלכלי יש למצנע?

גם כך - אני לא בטוח שהרקעים הבטחוניים ובמיוחד המוניציפליים שלו מוצלחים במיוחד. מצנע הוא אדם בסגנון של ביילין.

EverMan

New member
מה פתאום ?!

להיות הראש עיר של העיר השלישית בגודלה בארץ לא דורש שום רקע מונציפלי ... להיות אלוף בצה"ל - זה כלום ! ורקע כלכלי- יש לו את בייגה שוחט ומספיק אנשים שיעזרו לו. מדיני - תודה לאל , פה לא חסר לו. יש לו הנהגה בכירה שתעזור לו , והדעות שלו והידע שלו מספיק מבוססים. יש לו מספיק תארים ומספיק ידע. מצנע הוא אדם הרבה יותר גדול מביילין. שעשה הרבה יותר מביילין בחייו

אז זהו שלא!

ביילין, הוא האדם המתאים ביותר לראשות הממשלה. אתה לא צריך להתנצל שמצנע הוא כמו ביילין, אבל ההבדל הוא שלמצנע יש עבר בתור אלוף בצה"ל. לא בתור מישהו שלא יודע מה הוא מדבר כמו בנימין נתניהו לדוגמה.... מה הרקורד הבטחוני שלו בדיוק? מי מוכן לומר לי?

El Intruso

New member
אבל ביילין הוא פושע אוסלו! ../images/Emo150.gif

והימין לא רוצה את פושעי אוסלו בראשות הממשלה!

EverMan

New member
זה דבר כל כך מטומטם להגיד ...

דבר ראשון הוא לא פושע , שנית אוסלו אינו פשע , שלישית - הימין בכלל לא יודע מהו אוסלו והרס אותו במו ידיו.

kranves

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה