® Road Runner
New member
אני דווקא בדיעה של COLT
עדיף ומומלץ להתחיל עם דו"ג בגיל צעיר ולא ישר עם איזה פג'ארו שבטח אותם ילדים היו מקבלים מהאבא... הנתונים לא מדברים על חומרת הפגיעות באותן תאונות ויכול להיות שמדובר בנפילות סתמיות שנגמרות בשפשופים. ילד ברכב ארבע גלגלי מסוכן פי כמה מרוכב קטנוע - גם לעצמו וגם לסביבה ולחבריו ברכב
אם כל ההורים אכן יקשיבו לעצתו של ה"מומחה" לענייני בטיחות שמואלי ויעברו לרכבים הרי שתהיה גדילה במספר התאונות הקטלניות עם רכבים( רכב רגיל כמו מאזדה וכו מפתח מהירויות גבוהות פי כמה מאשר קטנוע ואיבוד שליטה על הרכב יגרום לנזק גדול יותר..) בכלל ה"מומחה" הזה, שמואלי, עושה רושם של גאון בכל מה שקשור לתחבורה - "האופנוע לא ממוגן כמו רכב" בחיאת דינאק.. אני בשוק...חבל שלא ידעתי לפני שהוצאתי רשיון לאופנוע לפני 11 שנים
כמובן שישנם בני נוער מופרעים שלא הייתי נותן להם לנהוג על סקייטבורד אבל לגבי הנוער הממוצע, אני עדיין מאמין שעדיף ללמוד את חוקי התנועה על דו"ג ואם רוצים אח"כ אז לעבור לרכב ולא ההיפך.. בכל מקרה, שוב פעם אנו מקבלים הוכחה שכל מי שאמון על נושא הבטיחות בדרכים משתמש באיסורים על מנת לכסות על בורותו במקום לנסות לחנך ולבדוק את הנושא וחבל...
עדיף ומומלץ להתחיל עם דו"ג בגיל צעיר ולא ישר עם איזה פג'ארו שבטח אותם ילדים היו מקבלים מהאבא... הנתונים לא מדברים על חומרת הפגיעות באותן תאונות ויכול להיות שמדובר בנפילות סתמיות שנגמרות בשפשופים. ילד ברכב ארבע גלגלי מסוכן פי כמה מרוכב קטנוע - גם לעצמו וגם לסביבה ולחבריו ברכב