רק בישראל...

ננסנס

New member
רק בישראל...

רעיון לשירשור חדש שקצת יעשה שמח על הלב... מהם הדברים הקטנים שכן מביאים לכם את החשק לארץ הנפלאה הזו, ישראל כמובן... לדוגמא, ההתרגשות הכללית מכל עליה של סמטימטר במפלס הכינרת (כן כן, גם אני ביושבי בנכר עוקב באדיקות אחר המפלס של הביצה הלאומית...) יום טוב לכולם

anatul

New member
קודם כל ברכות על הרעיון!!

יש המון דברים שנותנים לי חשק על המדינה שלנו... אבל הכי (היום לפחות) אני מתגעגעת לים... ולא רק למים או לשלווה גם בכלל לכל סצנת החוף (שלי) לראות אנשים מגיעים עם הכלב הילד אבטיח מלון ענבים.. לכל הפרות האלה יש טעם אחר כשאתה בים.. מן מליחות-מתיקות... והאיש של הארטיק (שוקו שוקו? שוקו וניל? לימון?) והמוסיקה.. התופים והצדפים.. הים של הארץ..

קשקה

New member
וואלא,אחלה רעיון!

לא להאמין אבל ממקום מושבי בבוסטון הקרה והמושלגת,אני הכי מתוסכלת שעכשיו אני לא ב...ירושלים! ירושלים בלבן,אין מראה יפה יותר מזה!!! וחוץ מזה ששלג בירושלים זה הרבה יותר מרגש מאשר בבוסטון.. לגבי מפלס הכנרת-כן כן,גם אני עוקבת...3 מטר מתחת לקו לאדום העליון,נכון להיום...והיד עוד נטויה. קשקה

ליילה

New member
אולי זה עניין של הזמן שאני פה

כי אמרו לי שהחצי שנה הראשונה הכי קשה, והקשיים מתחילים מאוחר יחסית. אז אחרי 5 חודשים, התחילו הגעגועים.... וזה אולי לא כל כך רומנטי כמו גשם בכינרת, חוף הים או שלג בירושלים (שזה דרך אגב השלג הראשון שיצא לי לראות בחיים, וגם האחרון עד שהגעתי לפה ומאז אני רואה רק שלג... וזה אכן מחזה מדהים), אבל זה מה שאני מתגעגעת אליו. יום שישי בצהריים, קפה מסריק על הפינה של הכיכר בת"א, העיר מתחילה להוריד קצב לקראת שבת, אני והחברות שלי על כוס קפה הפוך טוב עם הרבה קצף, והמון דיבורים על כל השטויות בעולם, רק לא על הדברים החשובים שהטרידו אותנו לאורך כל השבוע. אנשים ממהרים הבייתה מסביב עם שקיות של סופר, אנשים הולכים לים, שמש ונעים וחם... זה מה שאני כרגע הכי מתגעגעת אליו. פשוט קפה בת"א של יום שישי בצהריים עם הבנות

ננסנס

New member
אכן השלג בירושלים מרגש ../images/Emo13.gif

מצורפת תמונה של הירמוך המוצף! תמונות נוספות ניתן למצוא בפורום מזג אויר של תפוז.

Scarlet Ohara

New member
Tel-Aviv Cafe's...I used to miss

them as well at the beginning Every Friday was 'tears day' for me 'cos I missed the sounds and smells of Tel-Aviv so much That was 6 years ago...things were much different than today I miss Tel-Aviv of the old days...not the one of today

Guy K

New member
געגועים לחיבוקים חמים......

אני מתגעגע למוזיקה מזרחית מטרנזיסטורים רחוקים ומתגעגע לעיתון של שבת עם כל המוספים מפוזר על השטיח ליד הנסקפה והגרעינים והכתם של השמש ומתגעגע לרדת לים ברגל (או בטוסטוס) רק עם מגבת וסנדלים ואני מתגעגע לבתי קפה הכי מעוצבים בעולם עם המוזיקה הכי עדכנית ואני מתגעגע לגרין ביץ' באילת שכל המי ומי מגיע אליו כל יום ששי בצהריים בבגדי ים, משקפי שמש וימבה דאווין ואני מתגעגע גם לירושלים של פעם, כזאתי שקו 4 עוד היה הרפתקה ועדיין לא סיכון ואני מתגעגע לרחוב נתאי הארבלי בקטמון שכל הזקנות והדודות אוכלות אבטיח על הכביש והילדים משחקים סטנגה... וכולם צועקים, צוחקים, מרכלים ומקללים בבת אחת.... והכי הכי... להיכנס לבית של אמא.. אחרי שלא ראיתי אותה תקופה.. ולהניח את המזוודה על המדרגות ליד הדלת, ולהריח את הריח הזה של הבית שלנו, וללכת למטבח, ולקרוא לה, ולהספיק לראות איך היא מסתובבת מהשיש אליי, התלתלים שלה קצת קופצים, והגומות שלה מופיעות בלחיים... והיא אומרת בטון העדין שלה "גיא, איזה יופי שהגעת..." חיבוק..... חלום...

אוליבול

New member
גיא../images/Emo24.gif

איזה יופי שהגעת
כאילו לקחת מצלמה קטנה וצילמת את הסלון/מטבח אצלי בבית

ליאתA2

New member
אכן געגועים לחיבוקים

ואללה, גרמתם לי לדמוע מעט... * חיבוקים - בארץ כשהייתי נפגשת עם חברים תמיד היינו פותחים וסוגרים את האירוע בחיבוק. אמיתי כזה, חזק, עם כל הגוף. לא קל למצוא את זה כאן... * יום שישי אחה"צ - תל אביב, מסעדת פאסטיס בשד' רוטשילד עם אותם החברים ואותם הסיפורים (רועי, עדי, גיל, יזהר, שלומי...) * שפת הים ביום שישי אחה"צ - בסביבות שש בערב - שוחה כמה דקות במים החמימים ואז יוצאת מהים ויושבת על החוף עד שהשמש שוקעת. אח"כ עולה על הטוסטוס ורוכבת חזרה הביתה. וכמובן המשפחה והחברים. "ליבי במזרח ואנוכי בסוף מערב" אבל חבר'ה - עם כל הנוסטלגיה אני מעדיפה שזה יהיה כך ולא ההפך...

karmina

New member
בדיוק מה שאני מרגישה ../images/Emo10.gif

שזה אפילו קצת כואב לי עכשיו

ה-../images/Emo54.gif קצת שונה...

צר לי, אבל אני לא ממש מתגעגע... אולי זה בגלל שכל הזמן באים לבקר אותנו, לא נותנים מנוח.... כעיקרון חסרים לי חלק מהממתקים, אבל כל מי שבא אלי יודע שבלי כמויות של פסק זמן אין לו מה לבוא... מילקי ואקטימל באמת אין פה, אבל התרגלתי.

liat129

New member
אוף, הגעגועים..../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת להרגשה של לצאת בחוץ לבד, מבלי לקחת איתי פתקים של איך אומרים "אני רוצה ל.." בסינית.. מתגעגעת ליכולת לתקשר בקלות עם אנשים, שמבינים על מה שאני מדברת, וחושבים באותו אופן. מתגעגעת לפגישות עם חברות, בבתי קפה מעוצבים עם הקפה הכי טעים, העוגות השוות והסלטים.. (פה אין לא סלט, לא עוגות ואפילו לא קפה
) ביום שבת להיפגש בים ללא תכנון מוקדם..השמש הכיפית, האנשים צבעוניים ולצחוק של ילדים..
הכי מתגעגעת לראות את הורים והמשפחה בגודל אמיתי, ולא בגודל של מצלמה באינטרנט..
ואיך אפשר בלי אוכל.. גבינות 5%, הלחם הכי טעים בעולם, חומוס, פסק זמן, מלפפון חמוץ, הירקות הכי טריים מהשוק, ועוד ועוד... איזה כיף שבפסח אני נוסעת סוף סוף לבקר!

למעלה