רק בבית שמש

ע פ ר ל ה

New member
תימניה בלי נרגילה?

נשארו לסבתא שלך כמה שיחיי גת עם עלים קטנים וטריים או שהיא עשתה מהם חבילות ומכרה לכל השכנים? מתאים לי לשבת ו "לחזן" ככה עם נרגילה... סתלבט של שבת.

ע פ ר ל ה

New member
תימניה בלי נרגילה?

נשארו לסבתא שלך כמה שיחיי גת עם עלים קטנים וטריים או שהיא עשתה מהם חבילות ומכרה לכל השכנים? מתאים לי לשבת ו "לחזן" ככה עם נרגילה... סתלבט של שבת.

vered 37

New member
../images/Emo124.gif סופייייייי הרסת אותי

תגידי יש בבית שמש גם את הסבא הזקן הזה.... כמו ממשפחת צנעני שמחכה לבן גוריון.....???? תאמיני לי אם ישרה להשכיר בבית שמש אני מגיעה... ג'קלין, דליה , אלפסי ואזולאי.... אחלה סרט בורקס... כמו שצריך.. זה מה שנקרה "טעם -החיים " מה יש כאן..אצלי ? ממול פולני עם פרצוף תשעה באב.. מעליי גרוש עצוב...שמחפש את עצמו ..בלי שמחת חיים... ומתחתי אחד שכל היום מוריד את הזבל לאשתו...ובוכה על מר גורלו.. יאללה בית שמששששש !@!!

מההתלהבות שכחתי לכתוב את מה

שרציתי, העיקר עשיתי שלח
אז כן, יש פה בבית "תמונה עומדת" אפשר לחזור לעבר, כמו פעם בימים היפים, אבל עם קצת שינויים וחידושים את הסבא ממשפחת צנעני לא תראי סתם ככה, אלא נוהג ב"ברנדה" לבנה (נשבעת לך אמיתי) יש פה משהו יפה בבית שמש, אבל לא בבית סיפרי. אם תרצי בכל זאת, אתחיל לחפש לך פה דירה, אבל לא לוקחת אחריות חחחחחחח

מה את אומרת

אני שמעתי שלסבא שלי היה חמור והוא עלה לארץ בכלל יחף על שטיח נשבעת לך הצנעני הזה בטח היה עשיר ברנדה?????? פישששששששששששש

נחוח של פעם../images/Emo20.gif

של צ'כונה, שבה כולם מכירים את כולם. מין סוג של אינטימיות קהילתית. יש ויש יתרונות לישובים כאלו. השמש זורחת בבית שמש. יפה. ענת

בתל אביב יש שלט טרי טרי

בו כתוב מהדקות האחרונות: "בית המשוגעים של משפחת ח-ט נסגר לרגל חופשת הילדים עד לשבוע הבא העם מתבקש לא להפריע למנוחת האם ולשעות עבודתה המרובות"

יעלילה1

New member
זה לא כך בכל השכונות?

תמיד כשיש שכונה, יש הווי. כך זה בישראל... אפילו במקומות עבודה: המודעה על מדיח הכלים בתחנה לטיפול בילד: המכונה רגישה מאוד לקפה שחור, אז כדי להקל עליה בהתמודדות, נא לשטוף קודם את הכוסות במים...

רק בבית שמש...

כי לגמרי מיוחד,רגע לפני רק בארץ הקודש...כי אני כיחיד,לגמרי מיוחד,ועולמי,יוצא מין הכלל...אז מה אם במציאות,זו בסך הכל עיר קטנה לה מנטליות מתאימה.בית שמש פרדס חנה,או אפילו ליטל הוואנה.רק אצלי,בטח עושה נעים.אחרת,לא רואה טעם בלהפריז...

למעלה