רק בבית שמש

תבדקי

תשמעי הייתי בשינקין יש שם מספרה ובצד תלוי מחירון...שאני חייב לצלם אבל לא פחות הזוי מהשלטים אצלכם

וואלה,אני אתקשר לויויאן הפאניסטית

נברר מה עם דליה צלם צלם, בטוחה שיש דברים מגניבים שם בשינקין, ואפילו בבן יהודה שלטים של פעם

ע פ ר ל ה

New member
"שכונת חיים"

זוכרים את התכנית הזאת שהייתה מוקרנת בשחור לבן בחופש הגדול? הפשטות של פעם,הריחות מהמטבחים,הירקן עם החמור והעגלה שמסתובב בשכונה, הבישולים של יום שישי.... חבל'ז על הריחות. דגים,קוסקוס,עופות,סלטים... לאן נעלמו הריחות? ובעיקר,לאן נעלמו קריאות השמחה מחלונות השיכונים? יום שישי,רשת ג' בפול ווליום... רחל מנקה את הביית(יעני ספונג'ה) ושרה בקולי קולות את זוהר ארגוב וכל הייתר... שמחה קוראת לשושנה מהחלון
שושנהההההה מה את מבשלת היום? אני שולחת את הילדה אלייך... תביא קצת פפריקה חריפה וכמון... היו זמנים...היו ואינם.רק געגוע ישן וזכרון של הוואי שכונתי תמים.

לזכותה של בית שמש יאמר

שזה לא נעלם במקום הקודם בו גרתי, היה בדיוק ככה השכנה מלמעלה היתה מציצה עלי מהכניסה שלה ישירות לתנור שלי, וקוראת " ע......... יש לך חוואיג' מרק, אבל רק טיפה עד שיהודה יקנה" וביום ששי, כולנו אחרי הנקיונות והבישולים דקה לפני המקלחת וכניסת השבת, יושבים כולנו על בירות ובריזרים וצוחקיםםםםם וואלה, זה היה רק לפני שנה וחצי , געגעתי

ע פ ר ל ה

New member
../images/Emo6.gif ע... יש לך ת'רצפט

של העוגה הכושית "הטעימה הזאת" שטעמתי אצלך לפניי שנה? ש'מעי,את באה נשב בערב "על הבזלים" עם הפיצוחים כפרה? גם שרית תבוא(לא הספרית)...

חחחחחחחחחחחחח

בטח נשמה, העוגה שהוצאתי מהתנור כשחזרתי מג'קלין אחרי שהורידה לי שחי שפם מפשעות???? ראית איזה עבודה יפה עשתה???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שרית (לא הספרית) הכי חשובה חחחחחחח

יאללה חייבת להמשיך לנקות

(כאילו התחלתי פככככככככככ) איציק קלה שר עכשיו "את עושה אותי ללא נורמלייייייייייייי" דגדם דגדםםם דגדםדםדם

את נקנקיה

דווקא בימים שאנחנו יעענו עסוקים את פותחת שירשור כזה ובגלל זה דופקת לנו את הנקיון. ועכשיו את הולכת.

crisRobin

New member
תעשי לי טובה

אחרי שאת מסיימת, תבואי לפה, יש פה ים בארגזים (מלאים עדיין)

ע פ ר ל ה

New member
איציק קלה זה פאסססה מותק

איך קוראים להוא ששר...? בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון בלבלי אותו עד שלא יוכל לישון בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי בלבלי אותו בלבלי... (זה הולך עם נענוע של האגן)

בקשת עזרה \\\\\!!!!!!

נודע לי מחוגים המקורבים לחדשות של 8 שיש עיירה בשם בית שמש ויש שם מחסור בכסאות (מחסור חמור) ומאלצים שם אנשים לשבת על בירות ובריזרים אנשים פיתחו את הלב ותירמו כסאות ברוחב לב

חחחחחחחחחחחחחחחח

נשמה תן להנות
אבל זה לא סותר את הכסאות, אם אפשר כסאות ים אלו מהבד עם המקום לבקבוק. ואם אפשר גם קצת פיסטוקים,שקדים,גרעיני לבנים וגת

למעלה