סופיייי מה שיש לי להגיד לך זה שאין לי מה להגיד לך קמתי היום עם מצב רוח מרומם אורי
ח ח ב ר מ ן New member 5/8/05 #1 ../images/Emo88.gifסופיייי מה שיש לי להגיד לך זה שאין לי מה להגיד לך קמתי היום עם מצב רוח מרומם אורי
צ צחוק בלב New member 5/8/05 #4 מה זאת אומרת אתם../images/Emo35.gif אנחנו לא???? לא משנה מה עשה לך מצב רוח, שרק תמשיך לחייך
צ צחוק בלב New member 5/8/05 #10 גולפי אני נחשת שזה בגלל שהוא צריך היום לטפל בגינה ולקצור דשא. וזה עושה לו מצב רוח.
ס סוף עונה New member 5/8/05 #8 לא משנה מה עשה לו מצב רוח??????? אוריייייייייייייייייייייייייי תגיד לה תגיד לה שאני לא אשמה
ס סוף עונה New member 5/8/05 #9 חברמן- איתך בהכרזה ../images/Emo45.gif הם במשפחה מה אחלה חבל"ז ממ"ז שמ"ז
ס סוף עונה New member 5/8/05 #11 רק בבית שמש ../images/Emo6.gif עוברת במרכז הומה האדם, על קיר הזכוכית של המספרה הסגורה דף A3 כתוב בלורד שחור "המספרה סגורה כי דליה לא מרגישה טוב" ולא מזמן היה שלט על חנות אחרת: "החנות סגורה כי אזולאי באירוע- מחר כרגיל"
רק בבית שמש ../images/Emo6.gif עוברת במרכז הומה האדם, על קיר הזכוכית של המספרה הסגורה דף A3 כתוב בלורד שחור "המספרה סגורה כי דליה לא מרגישה טוב" ולא מזמן היה שלט על חנות אחרת: "החנות סגורה כי אזולאי באירוע- מחר כרגיל"
י יערית New member 5/8/05 #13 אזולאי בארוע../images/Emo6.gif זוכרת ימים שקראו לי כך..."אזולאייייייייייייייייי" עד היום זה מעלה בי חיוכים וגעגוע לימים אחרים...
אזולאי בארוע../images/Emo6.gif זוכרת ימים שקראו לי כך..."אזולאייייייייייייייייי" עד היום זה מעלה בי חיוכים וגעגוע לימים אחרים...
ס סוף עונה New member 5/8/05 #17 תכף זאב רווח יצא מחנות המשקאות של אלפסי ויגיד "מיאוווווווווו חתולה" חחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סוף עונה New member 5/8/05 #18 חחחחחחחחחחחחחחחח תצחק, אבל עד לא מזמן היה לנו כאן "בוטיק הנעל" חחחחחחחחחחחחחחח