תגידי יש בבית שמש גם את הסבא הזקן הזה.... כמו ממשפחת צנעני שמחכה לבן גוריון.....???? תאמיני לי אם ישרה להשכיר בבית שמש אני מגיעה... ג'קלין, דליה , אלפסי ואזולאי.... אחלה סרט בורקס... כמו שצריך.. זה מה שנקרה "טעם -החיים " מה יש כאן..אצלי ? ממול פולני עם פרצוף תשעה באב.. מעליי גרוש עצוב...שמחפש את עצמו ..בלי שמחת חיים... ומתחתי אחד שכל היום מוריד את הזבל לאשתו...ובוכה על מר גורלו.. יאללה בית שמששששש !@!!
אז כן, יש פה בבית "תמונה עומדת" אפשר לחזור לעבר, כמו פעם בימים היפים, אבל עם קצת שינויים וחידושים את הסבא ממשפחת צנעני לא תראי סתם ככה, אלא נוהג ב"ברנדה" לבנה (נשבעת לך אמיתי) יש פה משהו יפה בבית שמש, אבל לא בבית סיפרי. אם תרצי בכל זאת, אתחיל לחפש לך פה דירה, אבל לא לוקחת אחריות חחחחחחח
תמיד כשיש שכונה, יש הווי. כך זה בישראל... אפילו במקומות עבודה: המודעה על מדיח הכלים בתחנה לטיפול בילד: המכונה רגישה מאוד לקפה שחור, אז כדי להקל עליה בהתמודדות, נא לשטוף קודם את הכוסות במים...
כי לגמרי מיוחד,רגע לפני רק בארץ הקודש...כי אני כיחיד,לגמרי מיוחד,ועולמי,יוצא מין הכלל...אז מה אם במציאות,זו בסך הכל עיר קטנה לה מנטליות מתאימה.בית שמש פרדס חנה,או אפילו ליטל הוואנה.רק אצלי,בטח עושה נעים.אחרת,לא רואה טעם בלהפריז...