רק אני "מיציתי"?

BlackUnicorn

New member
רק אני "מיציתי"?

יש לי הרגשה שזהו, למדתי מספיק, אין לי כוח יותר - אני רוצה לסיים כבר עם התואר הזה... למי יש כוח לתקופת מבחנים הזו שתתחיל שבוע הבא? בהצלחה לכולם...

הייבי

New member
יש משהו באוויר

אני לא יודעת אם זה שנה ג' או העובדה שסמסטר א' נמשך עד אין קץ (כבר יכלנו לסיים את כל השנה בזמן הזה) והידיעה שעוד אח"כ מחכה סמסטר ב' שדיי נגמר בחגים ואופס כבר תתחיל שנה הבאה... אני מזדהה בעייפות הכללית וחוסר חשק.. אולי בסמסטר ב' אחרי שלפחות נרגיש שסמסטר א' על כל חלקיו נגמר זה ישתפר..

A n N y

New member
ממש לא רק את..

אמנם באופן כללי אני ממש אבל ממש אוהבת את הלימודים (כל אחד והבעיות שלו) עכשיו אני מרגישה עייפה מהכל ורק בא לי שייגמר..אני חושבת שזו תופעת לוואי של העובדה שבתכל'ס אני לומדת ברציפות מאפריל הקודם תודות לכל השביתות שהיו לנו..ולא באמת היה "חופש" אלא תמיד יש משהו על הראש והעייפות מצטברת.. אני מקווה שהתחושה הזו תעבור לי בקרוב כי אני באמת רוצה ליהנות מהזמן שנותר לי...

לגמרי....../images/Emo45.gif

בגלל זה אני מרשה לעצמי להתבטל קצת- יש לי רק עוד עבודה אחת להגיש עוד איזה שבוע לסמסטר הזה!! אני החלטתי שהכי נכון בשבילי יהיה לנוח ולאגור כוחות קצת אחרי שהיה עמוסס בטירוף.. ואז לחזור לשוונג ולהתחיל להתכונן פסיכולוגית ופיזית למבחן ה1 שלי EVER

למעלה