רקוויאם ל IIIx

ראה את היחס של אביבית ../images/Emo39.gif

כלפי כל אחד שפונה אליה תנסה בעצמך
אגב האם אביבית מגיעה למפגש?

אתמול הגעתי אליהם לתיקון מכשיר

פאלם ששנים מכפתוריו רופפים בצורה מפחידה (
), יש החליפו ! כל הכבוד !
ובזאת באתי על החתום בשם צוות המעבדות, המומחים, תחקירני השטח עומר המאירי נשיא ומייסד ברצון לשרת את הציבור

shukyn

New member
אין לי מניות בכלנית, אבל בגדול אני

חושב שהם בסדר על פי הנסיון שהיה לי איתם ועח פי רוב הדיווחים כאן בפורום. אז נכון שאף פעם לא כולם יוצאים מרוצים. אבל הם בהחלט הולכים לקראת הלקוח. זהו שיבחתי יותר מדי.

shlomogarbi

New member
שוב, אישית כלנית לא התעמרה בי

אבל אני לא מפסיק לשמוע תלונות עליה בקשר לעברית, לתיקונים, למסכים...

e-magine

New member
גם בי לא התעמרה

העניין הוא שכשקניתי אצלהם את הפאלם, הייתי חדש, לא ביקשתי כלום, ופעם הראשונה שהלכה לי העברית זה היה אחרי ה 90 יום של התמיכה חינם, אז התקשרתי ופעם ראשונה שמעתי שאני צריך קוד ואכן נתנו לי את הקוד "לפנים משורת הדין". זה שנתנו זה בסדר, אבל למה לפנים משורת הדין? למה לא כדין? למה לא לקבל את הקוד ביחד עם הפאלם בקופסא? הרי לא קניתי עברית ל - 90 יום. עכשיו לגבי מה שאמרת, אדם שקונים את העברית לכל החיים, האמת היא שאני לא בטוח, כי קניית תכנה היא בעצם קניית זכות השימוש, מה שנקרא הרישיון. אכן אין הסכם בכתב לרכישת העברית ודעתי האישית היא שכל עוד לא נאמר אחרת בהסכם, העברית היא לכל החיים. לשלמות התמונה אני רוצה לציין כי לא כל תכנה שנרכשת היא לכל החיים, יש לי למשל NORTON SYSTEMWORKS 2001 שחלק מהשרותים, קרי עדכון האנטיווירוס אונליין הוא לשנה ואחרי שנה נדרש תשלום נוסף.

אכן, אבל לעניות דעתי

כל עוד אין פסיקות בעניין, עיגון רשיון התוכנה למדיה נשלפת אינו אלא דרישה חסרת בסיס של הלקוח, היות ומשכבר הימים קנינו כך את העברית פניתי לעוד עו"ד עם פאלם, והוא יחזיר לי תשובה לגבי הדיסק

עברית של כלנית ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

בכדי להעביר רשיון עברית ממכשיר למכשיר: 1. ישנה אפשרות להעביר את העברית ממכשיר למכשיר על מנת לבצע זאת יש להביא את שני המכשירים של כלנית למעבדה על מנת להעביר את הרשיון של העברית ממכשיר אחד לשני. 2. אפשרות שניה: להשאיר במכשיר הקיים את העברית ולרכוש עברית נוספת למכשיר החדש במחיר הנחה. לשאלות נוספות: 03-6386390 [email protected]

יריב ג.

New member
שלום אביבית. תוכלי אולי להאיר

את עיני לגבי הסיבה שעלי להעביר עברית ממכשיר אחד של כלנית לאחר? הלא אם יש לי שני מכשירים של כלנית ודאי רכשתי אותם עם עברית נכון? הצשלום עבור העברית, שקיימת כמוצר נפרד לחלוטין מהפאלם, נגבה ממני בעת רכישת המכשיר כחלק ממחירו, כמו כן פירסומכם לגבי "פאלם + העברית של כלנית" מוכיח בבירור כי קיים מוצר כזה הנקרא "העברית של כלנית" וכי הקניה אצלכם מתייחסת לשני המוצרים. לאור האמור לעיל, אין שום קשר בין מכשיר אחד לשני. אם קניתי אצלכם מכשיר אחד שגווע, ולא ניתן לתקנו, ויש לי מכשיר אחר, שנקנה בזימבאבואה, לצורך העניין, עדיין ישנה ברשותי ה "עברית של כלנית" שקניתי עם המכשיר. האם עליי לזרוק אותה יחד עם המכשיר המת? הלא היא קנייני החוקי ולכם אין זכות להפקיע את קנייני. חבל שבמקרה שלי, רק לאחר שבאתי בדין ודברים עם מנהל השירות שלכם, שכללו איום בתביעה משפטית ייצוגית כנגדכם בגין הטעיית הציבור וחוסר תום לב וכן על עשיית עושר (הלא אתם מוכנים למכור לי שוב את הרשיון שכבר רכשתי בעבר...) מצא לנכון להחליף לי את המכשיר בחדש + עברית "לפנים משורת הדין". יש לציין רק כי שורת הדין אינה השורה לפיה חברתכם פועלת, וחבל. ייתכן שתביעה ייצוגית תעורר אתכם, לאחר שתוציאו סכום ניכר על הוצאות משפט ופיצויים ללקוחות ששללתפ את זכות קניינם. ממתין לתגובתך. יריב

shukyn

New member
אדם, סתם שאלה של אחד שמבין בטרק...

בטרקטורים ומשאיות ומד"א. באם העברית צרובה, אז למה צריך דיסק ??

שוקי, דיסק זה תמיד טוב

גם אני שואל את אותה השאלה, למה? כי אם אתם קונים עברית פעם אחת, אתם קונים גם את הגרסאות החדשות שיש בעתיד (עדכון מ-3 - 4 עובדה לא עולה דבר) אין את זה במייקרוסופט ולגבי דיסק, לדעתי מרגישים הרבה יותר בטוחים שיש לך תוכנה ודיסק ביד וגם רישיון. למרות שאני מוריד את התוכנה בחמש שניות מהאתר.

דיסק של עברית

הדיסק של העברית אינו מהווה רשיון לעברית.אלא מספר השירות של כלנית אשר נמצא על הגב המכשיר. כל לקוח של כלנית זכאי לתמיכה טלפונית ללא הגבלה לגבי כל מה שקשור לעברית כמו כן זכאות לשידרוגים של עברית ללא הגבלה.

e-magine

New member
אביבית טוב לשמוע את זה

כי זה לא מה שאמרו לי בטלפון כשהתקשרתי לתמיכה. אמרו לי בפרוש שתמיכה היא חינם ל - 90 יום מהפניה הראשונה ואחר כך בתשלום בכל נושא, לרבות לגבי העברית. אז כדאי אני חושב לתדרך את התומכים והתומכות בהתאם.

תמיכה טלפונית - כלנית

תמיכה טלפונית לעברית היא ללא הגבלה וזכאות ללא הגבלה לשידרוגים לעברית. בתנאי להצגת מספר שירות שנמצא על גב המכשיר במדבקה של כלנית.

shukyn

New member
אביבית שלנו. ../images/Emo22.gif מהי הגירסה האחר

האחרונה של העברית????

הם כותבים שתיקנו כמה באגים, אבל הם

לא מפרטים, אז אני לא יודע... אני חושב שתמיד צריך לשדרג !!! עומר

למעלה