רקוויאם ל IIIx

avivgr

New member
כן ולא

אפשר להשתמש בקוד הזה בתנאי שהעברית שאתה תוריד היא לא מהסדרה החדשה שמתאימה ל505. אם תוריד את העברית בגירסה 3.20 לא תהיה בעיה לפי דעתי להשתמש באותו קוד. ואם אתה ממש ממש רוצה להשתמש בעברית מהסדרה החדשה אז אתה תמיד יכול להתקשר לכלנית ולקבל את הקוד החדש. לפני הסדרה החדשה הקוד היה בנוי עפ"י שם המשתמש שלך בפאלם. בסדרה החדשה הוא בנוי עפ"י המס´ הסידורי של הפאלם. הסיבה לשינוי לפי דעתי היא שאנשים השתמשו בשם משתמש של מישהו שכבר היה לו קוד שמתאים לו. למרות שכיום אפשר לשנות הכל - כולל מס´ סידורי שהוא מוטבע כבר על המכשיר. מקווה שעזרתי... אביב

אורי ג.

New member
לא לגמרי נכון

בגרסאות ה - 3x של העברית הקוד היה בנוי על פי שם המשתמש + המספר הסידורי של הפאלם, כך שאי אפשר להעביר העברית למכשיר חדש ולהשתמש באותו מספר. לגבי העברית בגרסאות 4x אני לא ממש יודע: כמה אנשים דיווחו כאן שהיתה להם בעיה עם רישום העברית לאחר השידרוג. לי אישית לא הייתה שום בעיה והעברית נשארה רשומה גם לאחר השידרוג מגירסה 3.20 ל - 4.03C. אורי

avivgr

New member
אני בעצמי שיחקתי

בפאלם של ידיד וראיתי ששם המשתמש שלו זה בכלל לא השם שלו ושאלתי למה - קיבלתי את התשובה. ומתוך נסיוני האישי עם עברית גירסה 3.01 וגם 3.20 אז זה בנוי אך ורק על שם המשתמש. השדרוג נועד לכך שלא תצטרך להכניס שוב קוד חדש. בגלל זה קוראים לזה שדרוג ולא התקנה מחדש (האמת שזה מתקין מחדש אבל לא משנה...). אביב

אורי ג.

New member
אני לא מומחה גדול אבל:

כאשר פאלם החליפו לי המכשיר עקב תקלה - נאלצתי לקבל סריאל חדש אפילו ששם ההוט סינק שלי נשאר אותו הדבר (זה היה עם גרסה 3.01), כך שנסיוני האישי שונה מזה שלך. בפורום פאלם ב - IOL ז"ל היו דיונים רבים בנושא ומסקנתם היתה כזו שלי. לגבי השדרוג, כפי שכתבתי, אצלי לא היתה בעיה, לעומת זאת אצל חבר שגם אצלו בצעתי את אותו השדרוג, העברית הפכה ללא רשומה ולא קיבלה יותר את המספר המקורי (להפתעתי לאחר שאצלי הכל הלך חלק). לגבי שדרוג/התקנה מחדש - לא תמיד התקנה על גבי תוכנה קיימת רשומה משאירה ההרשמה (בכל תוכנה זה שונה. יש אפילו תוכנות שמיתחכמות וקובץ ההרשמה נושא Creator ID שונה מזה של התוכנה עצמה כדי שכאשר תסתיים תקופת הנסיון ותנסה למחוק ולהתקין התוכנה על מנת לקבל תקופת נסיון נוספת - הקובץ של ההרשמה לא יימחק ולא ייתן להמשיך השימוש לאחר ההתקנה מחדש). בכל מקרה, כפי שפתחתי, אני לא מומחה גדול ואולי אני טועה. אורי

ליאורש

New member
היום בערב נדפקה לי העברית

קניתי פאלם 3X משומש לפני שבוע, והיום בערב נדפקה העברית. כמובן שעד יום ראשון אין לי עברית , כי החברה לא עובדים ביום שישי או אפילו בחמישי בערב חס וחלילה. הורדתי את העברית (ממאי 2000) מהאתר. אם יש לך הקוד, אשמח לקבלו באי-מייל. תודה על עזרתך.

עברית על דיסקט

לחברת כלנית יש דיסק של עברית ומילון. במידה ואתה מעונין בדיסק אנא שלח לי את כתובת הדואר שלך ואשלח לך את הדיסק. חשוב מאוד לציין שהתוכנות על הדיסק למכשירים לא של כלנית התוכנות יהיו לשלושים יום חינם. כמו כן חשוב לציין שנכון לעכשיו סוג העברית שעל הדיסק זו עברית 3.2 הערה: לדעתי האישית ולדעת רבים אחרים שליחת הקבצים דרך המייל היא הרבה יותר נוחה ואף הרבה יותר מהירה. כל מי שרוצה את הקבצים של העברית לא משנה איזו גירסה יכול לשלוח לי במייל את הכתובת או להתקשר אלי לטלפון: 03-6386390 תודה

Dod13

New member
ראיתי כי כבר רכשת מכשיר IIIxe

וכבר בירכתי אותך על כך בפורום "יד שניה". לי היה V התקלקל / נגנב - ורכשתי ב"פיצוץ" IIIxe - וזה מה שרציתי להציע לך, אך הקדמת אותי - אך לצורך החיזוק (אם זה מחזק) אני כותב לך על זה. מישהו "סחב" את הדיון על תיקון הפאלם המקולקל שלך לבעיה של הבעלות על עברית, - גם כן נושא מהת...... וכל הבעיה המקורית שלך - נעלמה. כיוון שרכשתי את המכשיר רק בתחילת השבוע וטרם קיבלתי - גם אני לא ממש מכיר מה יש בו - המידע המשמעותי היחיד שמצאתי בקישור המצ"ב.(ובקישורים הנוספים שם) תהנה (ואני מקווה כי גם אני)

e-magine

New member
כן פעלתי מהר,

לא חיפשתי להיות בפסגה ולא בשיא האופנה, ותאמין לי שבלי פאלם אני מרגיש כאילו שזרקו אותי באמצע המדבר בלי מפה ובלי מיים. אני מקווה שגם אתה תהנה, ונראה לי שזאת אופציה עדיפה על יד שניה. כשתקבל אולי תוכל לעדכן כאן, איך הוא.

Dod13

New member
נראה לי שאנחנו בראש דומה,

גם לי לא חשובה האופנה - ועבור יד שניה רוצים כמעט מחיר של חדש פחות 25% לכל היותר. לדעתי, אחריות של שנה על המכשיר שווה הרבה הרבה יותר. אני גם מסכים עם מי שאמר לך כי אורך החיים של המכשיר (לפחות מבחינה של עדכניות טכנולוגית) הוא לכל היותר שנה וחצי - וברוח זו בדיוק פעלתי. אני יוצא מהנחה כי בעוד 18 חדש המכשיר שלי = 0. אז, אני אני מתכנן לעבור אולי לדור החדש של מכשירים, שהם חלק מטלפון סלולרי. אגב, אני בלי פאלם מסוף אפריל, ואם היית שואל אותי קודם הייתי אומר לך כי אני לא אוכל להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן ללא מכשיר - עובדה. אם יהיו לי דברים מעניינים בעתיד הקרוב בקשר ל-IIIxe, אודיע.

למעלה