שלום אביבית. תוכלי אולי להאיר
את עיני לגבי הסיבה שעלי להעביר עברית ממכשיר אחד של כלנית לאחר? הלא אם יש לי שני מכשירים של כלנית ודאי רכשתי אותם עם עברית נכון? הצשלום עבור העברית, שקיימת כמוצר נפרד לחלוטין מהפאלם, נגבה ממני בעת רכישת המכשיר כחלק ממחירו, כמו כן פירסומכם לגבי "פאלם + העברית של כלנית" מוכיח בבירור כי קיים מוצר כזה הנקרא "העברית של כלנית" וכי הקניה אצלכם מתייחסת לשני המוצרים. לאור האמור לעיל, אין שום קשר בין מכשיר אחד לשני. אם קניתי אצלכם מכשיר אחד שגווע, ולא ניתן לתקנו, ויש לי מכשיר אחר, שנקנה בזימבאבואה, לצורך העניין, עדיין ישנה ברשותי ה "עברית של כלנית" שקניתי עם המכשיר. האם עליי לזרוק אותה יחד עם המכשיר המת? הלא היא קנייני החוקי ולכם אין זכות להפקיע את קנייני. חבל שבמקרה שלי, רק לאחר שבאתי בדין ודברים עם מנהל השירות שלכם, שכללו איום בתביעה משפטית ייצוגית כנגדכם בגין הטעיית הציבור וחוסר תום לב וכן על עשיית עושר (הלא אתם מוכנים למכור לי שוב את הרשיון שכבר רכשתי בעבר...) מצא לנכון להחליף לי את המכשיר בחדש + עברית "לפנים משורת הדין". יש לציין רק כי שורת הדין אינה השורה לפיה חברתכם פועלת, וחבל. ייתכן שתביעה ייצוגית תעורר אתכם, לאחר שתוציאו סכום ניכר על הוצאות משפט ופיצויים ללקוחות ששללתפ את זכות קניינם. ממתין לתגובתך. יריב