רציתי לשאול שאלה..

missipipi

New member
מבינה אותך

אני מורידה כבר כל כך הרבה זמן שכבר לא זוכרת איך זה התחיל. בכל מקרה עם הזמן נוצר לי תסביך רציני לגבי זה. אם אני לא גילחתי ביומיים האחרונים - אני לא אתן לאף אחד לגעת בי. עד כדי כך שאני עצמי לא יכולה להשתחרר מההרגשה שאני לא חלקה מספיק, וכל החשק עובר. החבר, ( וגם לפניו) אמר שזו סריטה, ושאני סתם לחוצה מזה (מתי שאני מרגישה שיש קוצים - הוא אומר שזה חלק:) זה תסביך מעיק וסתם מסבך לי ת'חיים

שיליל

New member
אני מגלחת מדי פעם

אבל אל תעשי את הטעות שעשיתי בתחילת דרכי ב"עסק" קודם כל "תחפפי" את האזור שאת רוצה לגלח ותחכי קצת אחר כך תגלחי אחרת מה שיקרה שבמשך כמה ימים לאחר מכן הדבר יקרד לך וליד אנשים ממש פדיחה לגרד אפילו מעל המכנס... {*^+^*)

ToryMaster

New member
המממ

לי זה כבר לא מגרד, מוזר

freidis23

New member
אם יותר לי....

כמובן שלצד השני (כמוני) הרבה יותר כיף כאיבר המין הנשי מגולח אבל זה באמת בדרך כלל ויה דולורוזה לעשות אותו כך. לכן ההמלצה שלי היא להגיע להסכם ביניים : "גיזום"... גם לגבר - כן כן אפשר וגם לאישה - קצת להוריד- שיהיה אסתטי יותר. תחשבו על זה

מה זה כמובן?

באמת סליחה, אבל דיברת עם כל הגברים? אני באמת לא מבינה, אם אתה אוהב את זה מגולח, זה אומר שאתה אוהב גם ילדות בנות 10? לא מובן לי כל העסק הזה...

ToryMaster

New member
אני לא רואה המון קשר

ונמאס לי לקבל את התגובה הזו בכל פעם שאני אומרת למישהו שכן, אני מעדיפה חלק.

התגובה לא הייתה אלייך

את יודעת מה, אני יכולה להבין בחורות שמעדיפות את עצמן חלקות. אני לא יכולה להבין גברים. זה כמו שהן ילכו וישכבו על ילדה בת 10. אותי, באופן אישי, זה מחליא.
ואני באמת, באמת, לא באה בטענות לאף אחד.

ToryMaster

New member
התגובה הייתה בפורום, לא?

פורום ציבורי, אם יורשה לי לציין.

את צודקת במאה אחוז

אבל שרשרתי, לא אלייך, וכמובן שזכותך המלאה להגיב, אבל לא כוונתי את הדברים שלי אלייך באופן אישי

ToryMaster

New member
כמובן, וזה מה שמעצבן

זו סוג של דעה רווחת והכללה שמעצבנת אותי.

אין לי מושג מה הדעה הרווחת

בסך הכל הבעתי את דעתי האישית. לא באתי אלייך בטענות. אני באמת לא מבינה על מה הוויכוח הזה...

שטוטוז

New member
גם אני....

בתולה וקצת פחות מגילך יש לי עכשיו מישהו חדש ואני לא יודעת כל כך מה לעשות,אולי יגיע מצב שנהיה באינטימיות אחד עם השני ואני לא יודעת,כי אף פעם לא גילחתי,והשערות שם די ארוכות וכהות...ככה זה אצל כולן? אני די מסובכת אם זה כי אני לא רוצה להגיע למצב לא נעים עם אותו אחד,אם בכלל יקרה משהו.

למעלה