רציתי לשאול שאלה..

אני לא אוהבת כשיש שם שיער...

ומעדיפה להוריד. גם חבר שלי מעדיף ככה, וגם יותר נעים בפעילות אוראלית... יש גם בנות שלא אוהבות שיער אצל בנים, ושוב זה גם יותר נוח בפעילות אוראלית. אני אישית לא אוהבת שיער על הגוף... גם אצל בנות וגם אצל בנים.

יש כל מיני שיטות ../images/Emo91.gif

אני אישית מגלחת (או שנסי עם פינצטה. זה נשמע כואב אבל יש צורה לעשות את זה וזה ממש לא כואב. אבל לא ב"פלחים"
אלא בלמעלה.) אבל גילוח זה כל כמה שבועות, שבועיים בערך. בהתחלה זה כזה לא היה נוח אבל עם הזמן העור מתרגל. אם מגרד לך ברגלים תבדקי עם איזה קרם גילוח את משתמשת, או קרם לאחר הגילוח אולי זה הגורם. אני מכירה מישהי שמגלחת כל יומיים בערך איך שמתחילים קוצים, האמת-אין לי מושג איך היא עושה את זה. זה כואב כשיש קוצים. תחקי עד שזה יגדל טיפה. מקווה שעזרתי

Tidal

New member
רגע,קרם גילוח??

אני עושה עם סבון!
למה אף אחד לא אמר לי שיש קרם גילוח לנשים?? ואגב, אני גם עושה עם פינצטה, אבל זה המון עבודה..

חחח נחמד לדעת שאני לא לבד בזה ../images/Emo13.gif

חחח איזה קטע חשבתי שרק אני השתגעתי עם הפינצטה. דווקא זה נשאר ליותר זמן חלק. אבל אני אגיד לך מה קרה לי, יש מקומות איפה שהשערה התחילה לגדול לעור
ואז כשהוצאתי זה השאיר אדום... אבל שמתי לב שהרבה שורשים מתחלשים ויוצאים בלי למשוך אפילו. ברור שיש קרם בובה
את יכולה גם לנסות עם קרם גילוח של גבר לפנים. זה ממש לא משנה. וברור שעם סבון זה יכול לגרום לגירודים. אז תנסי ותעדכני

וכשיש קוצים

ואמרת שאת לא מגלחת כשיש קוצים, ואת בדיוק רוצה ללכת לים, מה את עושה?

בקו הבקיני אני מורידה כשאני הולכת

לים. גם אם יש קוצים זה לא ממש כואב. כשאמרתי על הקוצים לא התכוונתי לקו הבקיני אלא לכל השאר. מה את עושה?

אני אמרתי כבר

שעווה. אין לי שום בעיית קוצים וזה ממש מדלל את השיער ומחליש את השורשים. מה גם שהעור נראה הרבה יותר טוב לדעתי. הוא נראה כאילו עולם לא צמחו עליו שיערות.

שעווה

אני פשוט שונאת את זה. זה לא נעים לי בלי קשר לפרטנר. גליוח זה זוועה לא משנה איפה.. לא מתקרבת לסכיני גילוח. או שעווה, או מכונה.

שלום לכל העונות

מה קרה? כבר אי אפשר ללכת ולשלם לרשת שמסירה בלייזר לצמיתות? או לחילופין משהו שנקרא אולטרה (לא ממש זוכרת איזה) אמנם עולה כסף אבל התוצאות מיטיבות ולפחות מפחית את השיעבוד. ומהפשעות אפשר להוריד חלקי. זה לא הכל או כלום. לילה טוב ענת

behappy

New member
הממממ

מכירה מישהי שהתענתה שנה עם טיפולים כאלה והשיער לא ממש הפסיק לצמוח.

כן אני חושבת בעתיד לעשות.

ניסית? יש עוד שיטה חוץ מלייזר משהו דומה, ברח לי השם.

טושית18

New member
אני בת 18...

אז ככה:אני בת 18 לא בתולה. הנחתי שאת מתכוונת למשולש הסקסי...חח..עד עכשיו לא הסרתי שם שיער. ודווקא ברוב הפעמים שקיימתי יחסי מין היה שם שיער. רק לאחרונה הורדתי בגילוח ואני חייבת לומר שזה מציק ומגרד כשזה גדל חזרה-לי אישית זה מאוד לא נעים,ואם כבר מורידים,אז לעשות עם משחה מיוחדת ורק בלמעלה לא בשפתיים עצמן כי זה יכול לעשות נזם...:) מקווה שעזרתי.

daimond10

New member
בתור גבר אם תרשו לי לענות...

לא נירא לי שזה צריך להפריע למישהו לכן אם כל הבחורות הנחמדות אומרות לך שזה לא נעים וכו וכו, תוותרי על הרעיון הזה, זה נראה לי מיותר

Devilish Angel

New member
תגובתי...

נממ... טוב אז אממ אני מורידה. אני פשוט לא מסוגלת לחשוב על המחשבה שמישהו יתקרב לשם כשזה לא חלק... בפעם הראשונה שירדתי למישהו, הוא רצה לרדת לי גם אבל לא הסכמתי מחמת הבושה. אני לא יועת למה. השיער הזה מפריע לי. מפריע לי להשתחרר ולהנות. וגם אני הייתי מעדיפה פרטנרית חלקה מאשר לא חלקה. אבל זו רק אני.

Broken Sword

New member
ממש לא אוהב

אישית כשהמקום מגולח זה ממש מעלה לי אסוציאציות של ילדות קטנות בראש... אני אוהב טבעי ככה כמו שזה. לפי דעתי שיער ערווה זה אחד הדברים הכי סקסיים ומטריפים אצל בחורה.

זהבית 77

New member
מי אמר שקל להיות אישה ../images/Emo68.gif

אני מורידה שעות עם שעווה כבר התרגלתי לכאב כך שלמעשה זה לא ממש כואב את שיער הערווה הקרוב לשפתיים אממממממ הייתי פעם עושה עם שעווה אבל זה כאב בטירוף ולא תמיד הוציא הכל אז אני תולשת אותם פחות כואב בקו הבקיני אני מורידה עם שעווה וגם מסדרת לי משלוש נחמד וגם מספרת עם מספריים ...... בהחלט פרוייקט לעשות זאת באופן אישי הייתי מעדיפה לא להוריד שערות בכלל לוקח יותר מדי זמן כואב ואח"כ מגרד לי בטירוף (רק ברגליים ) למרות שבן הזוג אומר שלא מפריע לו משהו בי לא מוכן שהוא יראה אותי "שעירה "

למעלה