רציתי לשאול שאלה..

shitzi

New member
רציתי לשאול שאלה..

ואני מאוד אשמח אם כל אחת תציין ליד את הגיל שלה.. מה דעתכן על להסיר שיער ב.. אני בדילמה ויודעת שאני צריכה להרגיש חופשי אך עדיין.. מה אתן עושות? אגב אני בת 21 ובתולה.. כן.. ואתן?
 
קחי בחשבון שזה ממכר...

אגב הגיל כתוב בכרטיס של כל אחד (שלי 29). אם מורידים, זה עלול אח"כ לגרד ואז צריך להמשיך, ולהמשיך, וזה נמאס, כואב, יקר... אישית אני אוהבת "נטורל", כמו שזה.
 

Tidal

New member
ווואה

זוועה. אני מורידה כמעט הכל, וזה פשוט סיוט אולי בגלל שהעור שלי נורא רגיש, ואני לא מסוגלת אפילו לגלח את הרגליים מבלי להתגרד אחר כך לנצח. אני מנסה להגמל. נדמה שזה כבר יותר פשוט.
 
שלום לך, אני בת 34

ואני חושבת שהדבר הזה הוא מיותר לחלוטין. שיער הערווה שלי הוא אחד הסממנים להיותי אשה בוגרת ולא ילדה קטנה. לידיעתך, לפני כמה שנים העניין הזה לא היה מקובל בכלל, ורק בעקבות פריחת הפורנו הוא פתאום עלה על הפרק. אני חושבת שזה נורא ואני בעד להציק לגוף כמה שפחות, על אחת כמה וכמה במקום כל כך רגיש. חיי עם גופך כמו שהוא ואהבי אותו. ולידיעתך, זכיתי להכיר כמה וכמה מאהבים נפלאים בחיי, ולאף אחד מהם לא היתה תלונה על שיער הערווה שלי. למותר לציין שאני חייתי בשלום (ואף יותר מכך) עם שיער הערווה שלהם.
 
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אח, איזה תענוג
קול השפיות
ברוכה הבאה
עונג
 

טושית18

New member
חחח...

בהחלט לא שפוי להוריד שם. למרות שאני לאחרונה ניסיתי וזה זוועתי. לא אחזור על זה שוב לעולם! (עד השיגעון הבא שיהיה לי...)
 

S i r i u s

New member
היי

אני אישית לא אוהבת כשיש שם שיער ומורידה אותו פעם בכמה שבועות
גם לי יותר נעים וגם לבן זוג (אני בת 20)
 

ToryMaster

New member
מורידה.

למה? תכל'ס, לי אין ממש דעה בעניין\ ואני יודעת שכל הפרטנרים שהייתי איתם עד היום מעדיפים את זה ככה. מצד שני, אני לא משתמשת בשעווה כי אני נהנית לגלח, אולי אני לא דוגמה
 

dafnaaa

New member
איכססס אל תורידי!!!

התחלתי להוריד ממש לא מזמן, זה כואב מעקצץ ומטריד ברמות מטורפות... ובכלל אני לא מבינה את אלה שמגלחות ממש הכל, לי אישית זה עושה אסוציאציה לילדות קטנות, זה פשוט לא טבעי. אז עדיף שלא. :)
 

behappy

New member
אוהווווף זה עשה לי בלגנים

ופצעים ואדמומיות וכזה איכס שכבר עדיף בלי.. ועדיין. אני מתגעגעת להרגשה של להוריד. אגב: לגילוח לא התקרבתי. זה בטח עושה עוד יותר גרוע. הלכתי למישי שמורידה בסוכר-לימון (כי שעווה פשוט הייתה סבל נוראי מדי) ואח"כ היו לי מלא צרות. בע. הו, אגב אני חדשה פה. שעלום
 
בשביל מה לך בעצם?

אני מסיכה עם חצי מהדעות שאמרו כאן, ובתוכן עם הכל. אני לאחרונה התחלתי "לסדר", לעשות טרמיניג, אבל זה בגלל בעיה רפואית שיש לי שאני לא ממליצה לאף אחת לעבור. השיער גדל קשה ועוקצני, זה מלווה בגירוי וגרד מטורף, ולא יוצאים מזה אח"כ. עד היום לא הייתה בעיה לאף אחת מהפרטנריות שלי או הפרטנרים. ואם תרשי לי לשאול, מה הסיבה שבעטייה בכלל חשבת על זה?
 
למעלה