למה?
ש שרימפיניון New member 29/10/03 #32 אדם זה היה באמת שבצחוק. ואם זה נקרא לרגע בצורה לא נכונה(ואתה יודע למה אני מתכוון, או שלא. ואז גם מסתבר שחסר לך קצת מידע לגביי) אז אני ממש מתנצל
אדם זה היה באמת שבצחוק. ואם זה נקרא לרגע בצורה לא נכונה(ואתה יודע למה אני מתכוון, או שלא. ואז גם מסתבר שחסר לך קצת מידע לגביי) אז אני ממש מתנצל
D DarlingAdam New member 31/10/03 #35 אותך אני מכיר, ואני יודע שאתה יודע שיש אפשרויות אחרות הסיבה שבגללה שאלתי היא כדי לחשוף את חברי הפורום שלך שלא מודעים לאופציות אחרות, לעובדה שכן, יש בנות שגדלות להיות הומואים. אני מודע לעובדה שאתה באופן אישי יודע את זה *חיבוק*
אותך אני מכיר, ואני יודע שאתה יודע שיש אפשרויות אחרות הסיבה שבגללה שאלתי היא כדי לחשוף את חברי הפורום שלך שלא מודעים לאופציות אחרות, לעובדה שכן, יש בנות שגדלות להיות הומואים. אני מודע לעובדה שאתה באופן אישי יודע את זה *חיבוק*
S Sonata Of Tears New member 27/10/03 #7 אנחנו למדנו שכל שהומו זה גותי ושאין לסביות גותי הומוזגוטים ,הוא לא מבין שיש גם הומואים במטאל ?
פ פיה שלו New member 28/10/03 #16 אז אם מדדו לי ב... אז אם מדדו לי גם בפה גם בבית שחי גם בטוסיק וגם ב.... אז מה אני??
ג ג ו צ יי New member 28/10/03 #18 חחחח מגניבה המורה שלך... המורה שלי לביולוגיה אוהבת את דנה אינטרנשיונל היא כול הזמן מדבר עליה על כמה היא יפה וחמודה וחכמה ושהיא חזקה ועל הניתוח שהיא עברה
חחחח מגניבה המורה שלך... המורה שלי לביולוגיה אוהבת את דנה אינטרנשיונל היא כול הזמן מדבר עליה על כמה היא יפה וחמודה וחכמה ושהיא חזקה ועל הניתוח שהיא עברה
ג ג ו צ יי New member 28/10/03 #19 אתה... אתה גם הומו גם סבית גם טרנססקסואלית גם קוקסינלית גם סטרייט גם סטרייטית מה עוד יש? אתה דו ולא יודע מה עוד יש עוד משהו?
אתה... אתה גם הומו גם סבית גם טרנססקסואלית גם קוקסינלית גם סטרייט גם סטרייטית מה עוד יש? אתה דו ולא יודע מה עוד יש עוד משהו?
U Unflushable New member 28/10/03 #20 זה לא בהכרח נכון מדדו לי חום בפה, ואני שונא לתת מין אוראלי (חוץ מלבנות). זה כזה איכסה, למרות הביולוגיה. אבל לקבל אני דוקא אוהב...
זה לא בהכרח נכון מדדו לי חום בפה, ואני שונא לתת מין אוראלי (חוץ מלבנות). זה כזה איכסה, למרות הביולוגיה. אבל לקבל אני דוקא אוהב...