רציתי לחלוק עמכם

רציתי לחלוק עמכם

מחוכמתה של מורתי לביולוגיה, שסיפרה לנו באחד השיעורים, שמחקר הוכיח שאם מודדים לילד קטן חום בטוסיק, הוא גדל להיות הומו. מושפעת מהמחקר, היא תמיד נמנעה למדוד לביתה הקטנה חום בפי הטבעת... בחורה חכמה, הא?

אגב,

שמעתי שבצבא יכולים לחייב אותך למדוד חום בטוסיק. זה נכון? אמרו לי שמי שמתלונן על חום, החובש יכול לחייב אותו למדוד לו חום בפי הטבעת. מישהו יודע עד כמה זה נכון?

שפנפן

New member
לא למדוד חום בתחת!!~

רק חסר לנו שגם החיילים יהיו הומואים בגלל זה!
זה כל כך רע שיש כאלה מורים בבית ספר גם לי היתה פעם מורה לביולוגיה שרבתי איתה על זה אבל הפסקתי מהר שאף אחד לא יחשוד או משהו כזה..

No i don´t think so..

They usually measure temperature in mouth, but in any case i don´t think they can urge you to do it by.. the anal way :)

אבל אמרו לי

שבגלל שאם לחייל יש חום זה אוטומטית גימלים, אז אם חושבים שהוא מפברק אפשר למדוד לו את החום בתחת בפקודה

resputin

New member
לחייל שיש חום ישר מביאים גימלים?

מה פתאום. על דברים הרבה יותר בעייתיים לפעמים עושים בעיות עם הגימלים, אז עם חום? חוץ מזה, שיש אופציות בדיקת חום אחרות ולא רק דרך פי הטבעת -שהקביעה שדווקא זה מה שיהפוך את הילד להומו, עם כל שאר ה"אם תרחצי את הבן שלך ככה הוא יהיה הומו" ו"אם לילד יהיה שיער ארוך הוא יגדל להיות הומו", דינם שווים בדעתי- שטויות. עד שיוכח אחרת לפחות, ומחקרים יש לכל עבר. אם יש לך חום, ומחליטים לבדוק לך את החום עקח חשש לפיברוק, אני בספק אם ישר יסובבו אותך ויוציאו את הווזלין. יש מספיק דרכים שונות לבדוק את החום.

עצוב שאלו פני החינוך בישראל ../images/Emo4.gif

בורות לא תוביל אותנו לשום מקום
חבל שמורה בישראל מעבירה לתלמידיה שטויות כאלה. שיעור ביולוגיה הוא ה-שיעור להסביר את מקור הנטייה המינית, ולתת לגיטימציה מלאה לכך. במקום לחנך לשיוויון וסובלנות, אנחנו שומעים סיפורי אלילים על הקשר שבין מדידת חום רקטלית והנטייה המינית של הרך. עצוב

As I Am

New member
אתה חושב שהמורה זה הקטע הגרוע..? =/

יש חוקים במערכת החינוך, לדוגמא, נגד הגשת עבודות על הקהילה ההומו-לסבית. "אין לבוא במגע עם הקהילה למען הכנת העבודה", ככה שאני אמורה לעשות עבודת מחקר בסוציולוגיה, חקר החברה, ולחקור עיתונים וספרות - רק לא, חס וחלילה, לדבר עם חברי הקהילה לצורך המחקר. Joy.

../images/Emo11.gif מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

"אין לבוא במגע עם הקהילה..."
איזה שטויות... כאילו אני אשאל אותם עם מי להיפגש כדי להכין עבודה

As I Am

New member
לאלא, ../images/Emo103.gif

הם פשוט לא מקבלים את העבודה / מכשילים. =/ אני יודעת, אני ניסיתי.

As I Am

New member
ארג, לא לכעוס עלי... O.O ../images/Emo103.gif

תשאל בתיכון שלך את האחראי/ת על עבודות גמר, תבקש חוברת הדרכה לעבודת גמר במדעי החברה, ולך לרשימת האיסורים שלהם... זה איפשהו שם.

אז הנה לינק

לאתר של משרד החינוך. אין שם אף איסור לגבי זה. הם רק אומרים: "אנחנו מציעים להעדיף נושאים שההתמודדות האישית אִתם אינה קשה בשלב זה של החיים" "אין 'נושאים אסורים' בעבודות תלמידים אלא כאלה שדרך העבודה המוצעת 'אינה מתאימה', או כזו שאינה מאפשרת מימוש והשלמת העבודה על-ידי התלמיד" אך אין כל התייחסות דווקא לנושא הומוסקסואליות. להיפך, ההתייחסות היחידה לנושא, היא: "בחירת נושא לעבודה, הצגתו והגדרתו אינם הצגה של כותרת (כפי שמקובל להניח): "צמחי תבלין", "סמים", "עב"מים", "מלחמת העולם השנייה", "הומוסקסואל", "דת ומדינה", "שירי ל' גולדברג" וכו' - אלה ודומיהם אינם נושאים לעבודת גמר, אלא הם בבחינת כותרות כלליות או נושאים כלליים שמהם ניתן לגזור מגוון גדול של נושאי-משנה ואופני טיפול" כלומר הם מודעים לכך שיש שיבחרו לכתוב עבודה על הומוסקסואליות.

זכויות הנוער הגאה בישראל

למי שכבר הספיק להתקל בכרטיס הזכויות הנ"ל, מטעם "הצבעים שלנו" ויעוצו המשפטי של ד"ר אייל גרוס - "במערכת החינוך: פרוייקט בנושא גאה הוא לגיטימי ככל פרוייקט. אסור לפסול אותו על היותו כזה". כלומר - אין מניעה לעשות עבודת גמר בסוצילוגיה, קולנוע או כל מקצוע אחר העוסקת בקהילה. ואם בכל זאת יש לכם מורים שאינם מודעים למה אסור ומה מותר, ונותנים לדיעותיהם הקדומות להשפיע עליהם - תתלוננו!

As I Am

New member
May I have, please, ../images/Emo103.gif

a link to where it's written, so I can show it to my teacher? She doesn't support the idea of not letting studants make those projects, but as far as she and the rest of the school know, it is forbidden. (Sorry about the English-thing, my Hebrew seems to be... gone o.o).

למעלה