רציתי להגיד תודה...

רציתי להגיד תודה...

זוכרים שביקשתי כישוף או לחש שיעזור לי למצוא את התמונות? טוב, אז מכיוון שאני וויקאנית שמאמינה בפיות(את האמת, רק עכשיו אני קולטת שכמה טוב זה הולך יחד...), ניסיתי את הלחש של הפייה, כחלק מהלחש היה רשום שהפייה תוכל לקחת לי פרח... בקיצור, הלכתי לדבר לקקטוס הכי אהוב שלי(אל תשאלו למה אני עושה את זה, אני אוהבת לדבר אליו... ועצה לחיים, שאתם מכינים סלט, תדברו לירקות, משום מה הסלט תמיד יוצא יותר טעים ככה). ואני מגלה שהקקטוס שלי נעלם! כאילו יש את העציץ ואין את הקקטוס... עכשיו אני מקווה שאני אמצא את התמונות בקרוב, אמא ואבא, גם שאלו אותי לאן לקחתי את הקקטוס שלי... זה מוזר.. ונחמד... ושוב תודה

funnycluless

New member
../images/Emo20.gifאיזה כיף ../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

טוב בתור אחת שמטורפת על פיות וכל הזמן קונה פיות ולא מזמן הוצאת י 1000 ש"ח על פריטי פיות , ואני שמחה לדעת שיש עוד אנשים שמאמינים בפיות ביצור היפה הזה , אבל יש לי רק שאלה אחת קטנה , מה זה לחשי פיות ? תעדכני אותי ואני אשמח להיות בקשר עם כל מי שאוהב את הדבר היפה הזה פיות שלך אורה

St Frangelico

New member
אני חושב שמשהו במחשבה שלך פגום

להוציא הרבה כסף על בובות שנוצרו על ידי מפעלים משומנים אשר מנצלים את הקהילה המצומצמת הזאת שמתוכה יש עוד מעגל שבאמת קונה בובות כאלו,המפעל סלאש חברה הזאתי לוקחת עשרות שקלים שלא באמת מגיעים לה על בובות שאמורות לחזק את האמונה שלך? בכך שתוציעי כסף על בובות לא תראי לפיות שאת אוהבת אותן.

nubis

New member
דווקא כן

על ידי זה שהיא מקיפה את עצמה בדמויות של פיות היא מאותת לתת מודע שלה שהיא נמשכת ואוהבת פיות ובכך מחזקת את הקשר בינה לבין הפיות. התעסקות בדימוי הפופולרי הסמלי זה בדיוק מה שצריך בשביל למשוך פיות או יצורים אסטרלים אחרים. בברכה אלמוג

St Frangelico

New member
תראה

מהבחינה הפסיכולוגית של זה, זה נכון מהבחינה של האמונה אפשר ליצור אמונה לבטא אמונה בדרכים לא כספיות לדעתי החברות שמייצרות את הפסלונים האלו קצת עושקות אותנו פסל כזה לא אמור לעלות מחיר כזה,הוא גם לא מתקרב לעלות של יצור ועיצוב המוצר הזה,לחברות האלו גם אין פרסומות וכל זה ,לכן ההוצעות השיווקיות שלהן לא כאלו ענקיות הם מרביחים בביג טיים מזה וזה לא נראה לי בסדר כל כך ,אפשר להשקיע בערוגה ואומנות ובאלף דברים אחרים שאני כבר שמעתי שאנשים מתעסקים בהם ,וכל זה כדי לאותת לתת מודע גם אני מבין שזאת הבחירה האישית שלה,אבל החברות פשוט מנצלות אנשים שבחוחרים בדרך ה"קלה" ( קנייה ולא יצירה) וזה כבר הופך את הדבר למגעיל חוץ מזה,אני בספק אם כל החברות האלו כל כך אמיתיות כלומר,תחשוב על זה פיה רואה את הבובות האלו,מי אמר שזה דבר שהיא אוהבת,שמישהו מרביח על חשבונה כסף? אני הייתי נפגע אם הייתי פיה :) אבל אני לא. אני סתם אנטיקפיטליסט קטן.

nubis

New member
אין בחינה

אחרת מלבד הבחינה הפסיכולוגית כי כשרוצים למשוך יצורים אסטרלים צריך ליצר אווירה מסויימת שבה הם ירגישו נוח ואווירה זה משהו פסיכולוגי.

St Frangelico

New member
אתה חושב שהם ירגישו

בנוח שהבית מלא בפסלים שנקנו על ידי כסף שהלך לחברות ש,לא נראה לי תורמות משהו לעולם הפיות.

jbu

New member
אמונה

"מהבחינה של האמונה" , זה כבר אומר הכול לפי ההודעות שרשמתה עד עכשיו אני מקבל רושם שאת כופה את האמונה שלך זה שאתה לא מסכים עם משהוא לא הופך את זה ללא נכון. אם אתה ממש חייב לומר את הדעה שלך על אמונות של אנשים אז אנה מממך תעשה את זה בנימוס ובזיהרות.

St Frangelico

New member
לא הבנת אותי

גם אני מאמין בפיות אמרתי פה בידיוק אם מה יש לי בעיה לא היתה פנייה כל כך חזקה לאישה הזאת מכוון שאני יודע שיש עוד עשרות כמוהה היתה פה פניה ביקורתית לחברות שמייצרות את המוצרים האלו

jbu

New member
הנהפוך הוא

היא מאמניה שזה בסדר לקנות את הדברים האלה אתה לא. אם יש לך פנייה כלפי החברות האלה אז תבהיר שאתה נגדם.

St Frangelico

New member
אני חושב שזה היה ברור

שפניתי אל החברות תסתכל את שתי ההודעות שמדברות רק על החברות זה היה דיי בולט שזה פנה אליהם תראה,נגיד אני כותב משהו כמו,תפילה או מזמור שמדבר לפיות ,ואני שומר אותו לעצמי ,כלומר שאני לא ממסחר אותו,אני משאיר אותו אישי רק ביני לפיות אז אני בעצם מראה משהו לפיות עצמן בכך שאני מעריך אותם וכל זה היא קונה פסלונים ומראה לפיות את אהבתן בכך שהיא מוציאה עליהן כסף (שזה גם דבר ) אני סוטה מהנושא לשניה,למשל הכנסיות הקטוליות שהן הפאר הענקי הזה,העלו אני מאמין מיליוני שקלים (נגיד דולרים בסדר?) הם כאלו מראים לישו ולשילוש הקדוש את הערכתם ושהם משקיעים בהם כסף וממון (אף על פי שהכסף אז נלכך מהעם ולא ממש מהכנסיה והמלך,וזה נעשה בכח,לא כל כך מרצון העם) אז היא מאמינה שהיא מראה לפיות את הערכתה להן(אני אני מעריך שהמחשבה שלה פועלת,היא מוזמנת לתקן אותי) . מה שמפריע לי שהחברה שמייצרת את הפסלונים האלו מנצלת את העניין הזה וזה מה שכל כך לא בסדר פה!! לדעתי ( ואני מדגיש דעתי) הפיות יעדיפו משהו שנוצר על ידך ולא נקנה בכסף אלה נוצר באהבה ורוח היצירה,גם אם אתה לא אומן או משורר

jbu

New member
" אני חושב שמשהו במחשבה שלך פגום"?

" אני חושב שמשהו במחשבה שלך פגום"? אין לי מושג מאיפה אני רואה ביקורת

THE gray

New member
המטרה

שלה בעקיפין היא שהתת מודע שלה יסמן ליצורים אסטרליים במקרה הזה פיות להתקרב אליה(זה מה שהבנתי מהדיון אני לא מבין בתחום) הדרך שלה זה לקנות פסלים שמסמלים לה פיות וככה לגרום לתת מודע שלה ל"קרוא" להם. אם הייתה שואל אותי אני באמת הייתי בוחר בדרך שלך אבל היא לא אז כל המילים האלה נגד החברות נורא לא במקום.

Swicca

New member
אממממ....

.... זה פורום מאגיה וכישוף ,נכון!? אז מה הבעיה פשוט לזמן את הפיה שרוצים כל כך לראות ? בכל מקרה כי עם אתה מאמין בפיות ורוצה לפגוש ורואה שהן לא באות אז זו הגישה הכי פשוטה ,לא!? (זו רק דעתי האישית ומנסיוני כמובן...) חח אני כבר לא זוכר את הנושא הראשי של ההודעה אבל הנה לכם עוד משהו שנוכל לפתוח דיון עליו ! ^_~

St Frangelico

New member
אני חושב שזה

ביגלל שלא תמיד רוצים משהו מהפיה הרבה מהאנשים עושים את זה כדי לראות את הפיות באות לגינה או לבית פיות או וואטאבר זה לא כמו רוח או שד שמבקשים ממנו משהו

Swicca

New member
ורק לידע כללי .....

.... יש מלא פיות שקשורות לאנרגיות ולדברים שונים ועם יודעים איזה פיה לזמן בשביל איזה דבר אז אפשר דווקא לבקש מהן הרבה מאוד דברים... אבל כמובן רצוי להיות נחמד ולבקש יפה וכמובן בזימון לבקש מהפיה לבוא ולא מהזימונים הללו שכופים על הישות להופיע ... אני בספק שהן יסכימו לעשות משהו אחרי שמכריחים אותם לבוא ... ועוד משהו שקראתי (וזו גם דעתי) בקשר לגינות או בתים או כל דבר ,פיות כמו כל ישות אחרת יש מלאן ובכל סנטימטר ולכן האנשים שלא רואים אותן זה לא בגלל שהן לא שם אלא בגלל שהם לא מסוגלים ! :p

funnycluless

New member
טוב תקשיב

מי אתה בכלל שתגיד כזה דבר , במידה ןארצה אוציא אלפי שקלים על פיות אני אוהבת את זה זה יפה לי נעים לי בעין ומקשט לי את הבית , אני חושבת שאתה ממש מתוסכל !!!! בן אדם רשע וקר ומנוכר

למעלה