רע לי

רע לי

יש הרבה אנשים שלא מבינים כמה אני אוהב את עובדת ההשמה שהייתה לי פעם, ועצוב שהיא לא אוהבת אותי. אני מרגיש שכבר שנים אני צריך להוכיח את זה לאנשים. פעם לא הבינו בכלל, עכשיו קצת יותר. הוריי שונאים אותה ולא רוצים לשמוע עליה.

Megie

New member
היי..

למה זה חשוב לך מה אנשים חושבים על הרגש שלך?
מה זה משנה אם מבינים את הרגש הזה או לא?-כל עוד אתה מודע אליו ויודע מה אתה מרגיש, זה לא משנה אם אחרים מאשרים לך.

אתה שנים נע סביב המקרה הזה, אתה עומד במקום ומתקשה לחיות את העתיד שלך בצורה אחרת.
אני מקווה שהמילים שלי יהיו ברורות, אולי הפעם, למרות שכתבנו כבר כ"כ הרבה פעמים.
אדם שחיי את ההווה לפי העבר-מבטל את העתיד.
אתה צריך לחיות כל יום מחדש ולשחרר את העבר שעושה לך כ"כ רע.
תנסה לדמיין מאכל שאתה לא אוהב ולעולם לא תואהב-הרי אין סיכוי שתאכל ממנו נכון? גם עובדת ההשמה לא מרגישה כלפיך את מה שאתה מרגיש כלפיה, תשחרר.
תחפש משהו אחר ותאמין שאתה מסוגל להרגיש רגש חדש.

תשובה

אני ממשיך לחיות היטב ככל שאצליח, אבל אני מרגיש שתמיד אהיה גם קצת עצוב בגלל אותה אהבה שכל-כך משפיעה עלי. זו האהבה הכי חשובה בחיי. אני זקוק לתמיכה נפשית מחברים בעניין וחבל לי שלא מספיק תומכים בי כי לא מבינים שאני אוהב אותה. גם לא כל-כך מבינים שיש לי כוונות יפות ביחסי אנוש ולכן מתנכרים אלי ופחות מאפשרים לי להיות בקשרים עם אנשים.

הוריך לא שונאים אותה.

הם פיתחו אליה אנטי בגלל האובססיביות שלך אליה.
היחיד שלא מבין הוא אתה - הרגש לא הדדי, אתה אובססיבי
כל עוד תמשיך כך, פשוט תסבול.

שוב חוסר רגישות מרגיז, מצדך

אני לא כפייתי אליה, אני אוהב אותה אהבה אמתית. אהבה לא תמיד מתממשת משני הצדדים, אחרת אף פעם לא היה סבל של אהבה נכזבת. הורי שונאים אותה. אני לא מוכן שיגידו לי שאני לא מבין, אני מבין מצוין שאני אוהב אותה וזקוק לתמיכה ולא כולם מבינים את זה. אדם יודע מה הוא מרגיש. במקום לעזור לי את מאשימה אותי.

שוב חוסר הבנה, מצידך.

לרוב אני נוטה לא להגיב לך, כי אתה מסרב להבין.
אין שום חוסר רגישות, אתה במקום להודות באמת ולנסות לבקש תמיכה בשביל להתמודד איתה,
מעדיף להאשים את כל העולם בחוסר רגישות.
אז לא, אני לא אומר שאתה צודק, בעיני אתה אפילו טועה בכל גישת חייך,
אם זה חוסר רגישות בעיניך - אז שיהיה .
הבחורה המשיכה את חייה, תניח לה ותיעזר באיש מקצוע על מנת לפתוח בדרך חדשה גם אתה .

אני לא מרגיש שאני כפייתי

אני מרגיש מאד חזק שזו אהבה אמתית ושקשה לי אתה ואני זקוק לעזרה. לו יכולתי להתמודד, הייתי מתמודד. אדם יודע מה הוא מרגיש בדרך-כלל. חבל שאת לא מאמינה לי שזו אהבה אמתית, ואני לא מבין על סמך מה את קובעת שאני כפייתי. הרבה פעמים הסברתי לך שאני באמת מאד אוהב אותה, ואת מסרבת להאמין לי.

ואל תגידי לי

שזה כי עבר הרבה זמן. היא האהבה הכי חשובה של חיי, ותמיד אוהב אותה כמו שאת ההורה שאהבו או הילד שאהבו לא שוכחים.

זה שאתה לא מרגיש, לא אומר שזה לא קיים.

אתה כפייתי.
חייך סובבים רק סביב מחשבות עליה 24 שעות.

לימור את מדברת אלי לא יפה

את מזלזלת ברגשותיי ואני לא מוכן בשום אופן לקבל את זה. הסברתי לך ברור שרע לי, אני אוהב אותה וזקוק לעזרה. אם את לא מוכנה להבין בעיה שלך. לא אסבול את יחסך המכוער ואינני מעוניין עוד לדבר אתך.
חיזקת בדבריך את תחושתי שיש חוסר רגישות כלפיי. להתראות וכל טוב.

sani48

New member
פילוסוף

זה שאומרים לך שיש לך אובססיה לבחורה הזו,מיתכונים לזה שאתה לא מסוגל להרפות ממנה כבר הרבה זמן,ואומרים לך את זה מתוך דאגה שתישאר במצב הזה ולא תצא מזה,ולכן מנסים לעורר אותך שתמשיך הלאה,אז אין לך מה להעלב שאומרים לך שיש לך אובססיה אליה,אלה להפך,אתה צריך להעריך את זה שאנשים דואגים לך(במיוחד אם זה אנשים שלא מכירים אותך בכלל,ובכל זאת מנסים לעזור לך)אז במקום להיתגונן כל הזמן,תנסה להרחיב את האופקים ולנסות להבין למה כולם אומרים לך את אותו דבר,אתה לא צריך לענות לי עכשיו שאהבה שלך אליה אהבה טהורה,כי את זה כבר כולם יודעים
,הכול טוב ויפה,כל עוד תשאיר אותה מאחור,ותחייה את החיים שלך,כמו שאתה חושב שהיא בחורה נדירה,יש עוד בחורות נדירות,תפקח את העיניים,ועל תיהיה נעול רק עליה,אחרת כל החיים תמשיך לחיות בחלום.
נ.ב-יש שיר של גלעד שגב,נופלים לתוך טבעת,שהפזמון יכול להתאים לך מאוד,ציטוט של הפזמון-
וגם אם אין ספק שלאהוב אותך זאת סתם טעות
את זה אני לא רוצה לדעת
כי רק שזה קרוב איתך שם אני יכול למות
זה כמו באלוהים לגעת
וזה הקישור לשיר(בטח תגיד שהוא קיטשי חח)-
http://www.youtube.com/watch?v=spNF9ij5kBI

במשך שנתיים..

אנחנו אומרים לך פה שהאהבה הזו מזיקה לך ואתה זקוק לעזרה.
את העזרה אתה צריך בצורה מקצועית.
וכדאי לשקול על הדרך את הצורה בה אתה מתבטא על גבי הפורום גם, אם ברצונך
שהדברים לא יימחקו.

אבל זה לא נכון!

זאת אהבה אנושית אמתית. להגיד שזו כפייתיות זה זלזול ברגשותיי. לא נפטרים בקלות מאהבה, ולפעמים אף פעם לא. ברור שהיא גורמת לי סבל, כמו כל אהבה. אני זקוק לתמיכה רגשית מחברים ומאנשים קרובים שאוהבים אותי. חבל לי שאת לא מבינה שאני באמת אוהב אותה כאדם ולא רק כפייתי אליה.

מצטער אם הייתי תוקפני מדי

אבל הדברים שנכתבו העליבו אותי וחשבתי שהכוונה הייתה להעליב. הרגשתי שהם תוקפניים וחסרי התחשבות.

ivgy1980

New member

אח שלי היקר, אתה מזיין לעצמך ת'צורה, תצא מזה! או שאתה טרול, או שאתה לא בסדר...
אתה זוכר היה לי crash לפני איזה חודש? דיברנו, אמרה "לא", תוך 3 ימים הייתי בסדר!

מאז הלכתי לספיד-דייט! יש לי 2 מחזרות!! 2 פרופילים ב-2 אתרים עם תכתובת פעילה!!!
תתחיל להיות גבר! ת-ת-ק-ד-ם!! מה יש לך מהעובדת, מה היא שמה לך בראש??

למעלה