רע לי

אל תדבר אלי ככה

אני אוהב אשה אהבה אמתית, זה רגש חשוב בחיי ואני צריך עזרה ותמיכה להתגבר. זו לא סתם שטות שאפשר להעביר בקלות. אל תזלזל.

ivgy1980

New member
לפילוסוף היקר

אהבה חד סיטרית, כמו במקרה שלך, חסרת תוכן ואין לה משמעות.
היות והאשה הזו לא מחזירה לך אהבה, עליך לחדול מיד ולעצור את הרגש כלפיה.
רק כשתיתן וגם תקבל אהבה - ללא תנאים מקדימים - תוכל להגיד בלב שלם שהגעת לנחלה.
ובכך אני מאחל לך הצלחה רבה!

ivgy1980

New member
ה-ת-י-י-ח-ס-ו-ת

אם הרגש משתלט עליך, אז אתה תמשיך להיות מסכן וחלש.
אם אתה אוהב את עצמך ככה, שיהיה לך בכייף.
אולי בכל זאת תתעורר ויקום הגבר שבך!

אני לא מסכן וחלש

ואל תדבר עלי ככה כי זה לא יפה. אני אוהב אישה, ברור? אוהב. אהבה אינה דבר רע. בחיים יש דברים שגורמים סבל ועצב, וצריך לדעת לחיות ולהתמודד אתם. אני מספיק גבר, גם גברים אוהבים כמו כל בני האדם. אני מוכן לעשות בשבילה המון ובטיפול עשיתי בשבילה הרבה דברים טובים כי אני אוהב אותה, וזה הפך אותי ליותר רוחני ולימד אותי לתת יותר אהבה ודאגה לאנשים. חבל שאתם לא מבינים. אני לא קולט מה כל-כך קשה להבין שאדם אוהב אישה. אולי אנשים באמת לא רגישים למצוקות הזולת.

אני עוסק בזה כ"כ הרבה

כי זה רגש מאד חשוב ומשפיע, הכי חשוב בחיי. זו אהבה עצומה שנורא קשה לי להתגבר עלי ואני לא מאמין שפעם אוכל לגמרי להתגבר.

O.C.D

לא צריך להיות פסיכולוג, אתה מקרה קלאסי.

ומה עושים ?
אתה יודע שיש לך בעיה.
תתחיל בלהאמין שתוכל פעם להתגבר על הבעיה, עד שתאמין שפעם זה יקרה תמשיך לתקוע את החיים שלך.
אח"כ תקרא בעיון את מה ששמתי פה בשבילך ואם יש לך בעיית הבנה באנגלית אני או אחרים שיקדימו אותי נתרגם לך אבל תעש משהו בעצמך ותפסיק לרח על עצמך כל הזמן, צא כבר מהמקום של הקדוש המעונה.
בכל מקרה אתה חייב ליווי של כמה פעמים בשבוע של איש מקצוע ומוקדם ככל האפשר.

אני לא מרחם על עצמי

וזה בכלל לא בגלל בעיה. אני אוהב את האישה הזאת ורוצה להיות אתה בקשר. למה אתם לא מוכנים להבין את זה. מה כל-כך קשה? קשה להאמין איזה חוסר רגישות. תארו לכם שאהבתם אישה והגבתי לכם בדרך אטומה ואדישה כזאת. גלו יותר התחשבות במצוקות האדם שמדבר אתכם.

לא תמיד אפשר

להיפטר מאהבה, ובוודאי לא תמיד קל. אהבה לאנשים רגש בסיסי ומשמעותי מאד, שמשפיע הרבה על החיים. זאת האהבה הכי חזקה של חיי, אף-פעם לא אוכל לשכוח אותה. אני אוהב אותה אהבה עצומה, יותר מאת עצמי ויותר מאת משפחתי. היא האדם שהכי אהבתי והכי אוהב בחיים. תבינו שרע לי.

איזה חוסר רגישות נורא!

רע לי, אני עצוב, אני במצוקה! אני אוהב אותה! אנשים לא מספיק תומכים בי בעניין וגם אתם לא תומכים בי אלא מזלזלים ברגשותיי ומפקפקים בכנותם. אנשים כל-כך לא רגישים.

הם לא מפקפקים בכנותם אלא אומרים שהם מזיקים

לך ואתה צריך להפטר מהם (אולי בעזרה מיקצועית)

הם מפקפקים בכך

שהם אומרים שזו כפייתליות ולא אהבה אמתית. זאת אהבה אמתית לאדם ולאישיותו האמתית ולא כפייתיות בשום אופן, ואני זקוק להרבה תמיכה נפשית מחברים ומאוהבים כדי קצת להתגבר.

מחווה לאישה שאהבתי

הלא את תכלית כל היקום , תמצית כל הבריאה והאושר בעולם, יהלום עם כל האור ביקום, מלאכית קדושה וטהורה כזהב טוב, מלכת הרגש והמעלות הטובות. מי ייתן ותהיי רק בריאה ומאושרת כל חייך, שתזכי לאריכות ימים רבה, שכל שתרצי תקבלי, שכל אהובייך יאהבוך, שתזכי לחיי נצח בגן עדן ותשרי משם מזיווך על כל ברואי העולם. אני יודע שלעולם לא תאהבי אותי, אבל תמיד תמיד אזכרך בלבי כאדם הכי נהדר ומופלא שהכרתי בחיי, ובעיניי תמיד תישארי היצור הנהדר ביותר ביקום בכל הזמנים.

Black Balloon

New member
אז איך אתה מגדיר כפייתיות?

אתה לא חושב שאם כ"כ הרבה אנשים אומרים לך משהו מסויים, שאולי בכל זאת יש משהו בדבריהם...? אף אחד לא בא לרעתך.

אני לא רוצה לעסוק בסמנטיקה

כפייתיות אינה אהבה אמתית. אני אוהב אותה אהבה מאד אמתית ואנושית , ואני יודע את זה. אולי המעשים כפייתיים, הרגש לא. אני בכלל לא מתעקש להיטפל אליה כשאין צורך, ואף-פעם לא הרגשתי אליה כך. אני מרגיש אליה רגש מאד חזק ומהותי בחיי, כבר הרבה שנים, ואני יודע שתמיד במידה מסוימת אמשיך להרגיש אותו אף שייחלש עם הזמן. כשאני אומר שיש לי רגש חזק וקשה שמשפיע עליי, ורע לי ואני עצוב, אני קורא לעזרה ותמיכה נפשית, לאדם טוב שיקשיב, יתעניין, יגיד מלים טובות, יעודד. לזה אני זקוק.

למעלה