אני לא חושב שזה עניין של צודק/לא צודק
כל אחד ומה שמתאים לו.
ל3 מתוך 5 השחקנים, מה שקרה מסתדר עם ה"אני מאמין" שלהם של המשחק (וגם למנחה) - זה אומר שאם 4 מתוך 6 רואים משהו בצורה אחת הם צודקים? לא. זה אומר שה2 האחרים צודקים? לא.
אפשר לקחת את זה לכיוון של "שיטות מחקר" ולנסות לנתח את האופי של כל אחד מהשישה, הנסיון המשחקי שלו ולנסות להבין, אולי השחקנים שותיקים יותר ומשחקים מו"ד על שיטותיו (לדעתי כבר בגירסת הקופסאות היה משהו דומה, ככה שזה לא מפתיע את הותיקים והם מקבלים את זה בהבנה) יקבלו את זה, אבל אחד השחקנים הוא טרי והמחנה לא שיחק בגירסת הקופסאות.
בכל מקרה, אני לא חושב שדרגורן צודק לגמרי. אני כן מסכים עם עניין "תיאום הציפיות". מצד שני, הדמויות כנראה מתות בכל מקרה, אז אפשר לראות את העניין כ"משחק בדמויות שהשגנו בגירסה 'רעה'" לפני שמאבדים אותן לגמרי.
ולגבי המסדרון - זו דוגמא לא טובה.
תאר לעצמך, שאחד המסדרונות מריח מאופל (איזה ריח יש לאופל? אבל לכולם יש הרגשה רעה ממנו), למרות האזהרות מהרוע והאופל, אתה צועד בו, ובמשך רוב הצעידה, אתה מרגיש חולשה, התקרה נופלת לפעמים (ואתה מצליח לחמוק בקושי), הרצפה נופלת ואתה נצמד בכוח (שוב בקושי) לקיר. ככל שאתה מתקדם, המסדרון נהיה יותר בלתי-אפשרי למעבר, וההרגשה שלך יותר ויותר רעה (אינסטינקט שכזה). בסוף המסדרון, כל המסדרון קורס, אין לך במה לתפוס, ואחרי שאתה נופל, התקרה נופלת עליך.
אתה יכול להאשים רק את עצמך שהתעלמת מהאזהרות, מהדרך והחלטת לעשות למרות כל הסימנים והאותות - את הבלתי אפשרי.