רענון מקצועות

asiuta

New member
:(

משתתפת בצערך. גם לי הייתה פעם גורה פרסית וגם היא לצערי הרב כבר לא איתי :( והחתימה שלי זה פשוט תיאור מושלם של החדר שלי :)

Regina Phalange

New member
../images/Emo10.gif

אולי הן נפגשו בגן עדן של החתולים, את יודעת
זה גם תיאור של החדר שלי, ולצערה של השותפה שלי- גם תיאור של חדר המעונות שלנו.. חוץ מעכשיו, שהוא נורא מסודר אחרי התקף פסיכוטי שלי ואני לא יכולה ללמוד ככה... נקי פה מדי, מה זה צריך להיות?

asiuta

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי שבקצב הזה גם אני הולכת לעשות איזה סדר פסח בחדר שלי. למרות שזה לא משנה כמה פעמים אני אסדר אותו, אחרי יומיים הוא שוב נראה כאילו עברה בו איזה מלחמה גרעינית..

Regina Phalange

New member
ספרי לי על זה...

אבל אני עדיין גורסת שמקומן הטבעי של הכריות הוא על הרצפה, ושל הבגדים על הכיסא, ושל הלפטופ על המיטה, ושל הדפים בכל מקום אפשרי... זה שאחרים לא רואים את זה, זה בעיה שלהם אי אפשר ללכת נגד הטבע

asiuta

New member
שכחת את הכוסות

של הקפה מלפני יומיים, ואוסף של עוגיות בלתי מזוהה,בציר שנת 82 לדעתי...

Regina Phalange

New member
ובקבוקי הדיאט קולה...

היו לי עשרות כאלה מתחת למיטה, השכנים מסתכלים עליי נורא מוזר כל פעם שאני מרוקנת את הזבל לפח... זה נראה כאילו אני עוברת דירה

asiuta

New member
בואי נסכם את זה ככה:

אם אני ואת נעשה פה רשימה של הזבל שיש אצלנו בחדרים, השרשור הזה ייגמר בערך כשאת תסיימי את ההתמחות שלך..

Regina Phalange

New member
אכן

הסנוביזם גרם לנו לפתח שפה משלנו, מעתה אמרי "הדסאית"
איך קוראים לריאיות הרצח האלה בתל אביב?

natalysh

New member
אנחנו לא לומדים מרוס.

למען האמת, אנחנו לא לומדים מספרים בכלל.

Regina Phalange

New member
בשביל זה נבראו אנשים טובים

משנים מעלינו שעושים סיכומים שאפשר רק לחלום עליהם... אמנם אלה עדיין סיוטים, אבל את יודעת.. בכל זאת.. עדיף מספר באנגלית של מאות עמודים

למעלה