רענון מקצועות

lernery

New member
יש לו מבטא צרפתי? מאיפה אני אמור לד

עת.. זה לא בתמלול וגם עוד לא התחלתי לקרוא אותם :)

Regina Phalange

New member
יש לך מזל

בזמנו ניסיתי לפצות על ההברזות בקריאה של התמלולים, ואני לא מסוגלת לקרוא אותם באינטונציה שהיא לא האינטונציה של המרצה הראשון- שלא נזכיר את שמו ויש לו אינטונציה מאוד-מאוד מ-א-ו-ד מעצבנת הפסיכיאטרים היו סתם משעממים נורא וכולם באופן מיסתורי היו צרפתים, ובמקום "אדע" למשל כתבו "איידע" (אחד מהם לפחות, ברצינות)

moran f

New member
את מוכנה ללחוש לי מי? ../images/Emo13.gif

סתם, אני סקרנית, ואני יודעת שההרכב של המרצים אצלכם לא זהה לשלנו ולו רק כי אחד מהמרצים שהיו לנו נפטר השנה.

Regina Phalange

New member
איזה מהם? ../images/Emo13.gif

הראשון שדיברתי עליו בטוח לימד אתכם- נראה לי שהוא המציא את "גדילה והתפתחות". לגבי הצרפתי ו"איידע"- אני לא זוכרת
.. לא הייתי כל כך ערה בהרצאות האלה ואני מדחיקה "גדילה" עד המבחן...

moran f

New member
הראשון, אם זה מי שאני חושבת,

לא עוזב אתכם כל כך מהר. החדשות הטובות - מתרגלים.

Regina Phalange

New member
הוא דווקא בסדר, יחסית

מרצה מצוין, רק צריך להאט קצת את קצב הדיבור.. ולא להזכיר כל כך הרבה חלקי מוח פר הרצאה..

moran f

New member
דיברתי על הקצב

בשנה ג' הצלחתי לסכם אותו כמעט לבד. מלבד הקצב הוא באמת מרצה טוב.

dafmic

New member
קטע מוזר קצת

הלכתי לבדוק לך איך קראו לפסיכיאטרים של גדילה, סתם כי גם אותי סקרן (בכל זאת, הם היו המרצים שלנו), אבל משום מה בשנתון רשומים רק שלושה (למעט אור נוי - יבדל"א!), וזה למרות שהיו לנו: 3 צרפתים 1 ארגנטינאי 1 רוסיה (או משהו קרוב) 1 צבר (קב"ן במיל. - איך לא? זה כאילו החליטו לעשות מהרשימת מרצים התחלה של בדיחה עדתית, עם כל הסטראוטיפים הכי מובהקים, אז בתפקיד הישראלי לקחו איש צבא)

Y a n i B

New member
לרנר תן חיוך! ../images/Emo13.gif

זה הרבה מאוד דברים של ליבוביץ' - שאם זכרוני אינו מטעני - היה העורך הראשי של הנושאים הבאים: ביולוגיה, כימיה, ורפואה.

lernery

New member
הוא היה עורך בהרבה תפקידים, אני לא

יודע מה כן ומה לא.. אבל זה היה יותר בעקבות המבחן האחרון שלנו, שהייתה בו שאלת ידע כללית "למהדרין", שאין שום סיבה לדעת אותה גם אם למדת את החומר 20 אלף פעם...

Regina Phalange

New member
עוד הצעה

כדאי מאוד לקנות מיקרוסקופ אור (או אלקטרונים, למה לא, פנקו את עצמכם), להרוג כמה חולדות (לא חתולים!!!!!!!), לחתוך את מערכת השתן/לב/מוח שלהם, להכין לבד תתקינים וללמוד מהם את מבנה הרקמות, יחסוך הרבה שעות מבוזבזות במעבדת היסטולוגיה שכן הרגה חתולים בשביל התתקינים האלה (פושעים!!!
)

Regina Phalange

New member
לאל החתולים?

אני מוכנה להקריב כמה אנשים שאני מכירה, אבל חתולים? מזעזע...

Regina Phalange

New member
תראי...

מכיוון שה"עצה" שלי הייתה בצחוק (אני לא באמת מציעה לאנשים ללמוד היסטולוגיה לפני שהלימודים מתחילים, די לצרה בשעתה), אני באמת לא רואה טעם לקחת ברצינות שום דבר שבא אחר כך וקשור לזה... (ואני פשוט ממש אוהבת חתולים בצורה אובססיבית למדי)

asiuta

New member
טוב :) גם אני נורא אוהבת אותם

אפילו יש לי אחת ג'ינג'ית בבית.

Regina Phalange

New member
החתימה שלך!

אני אוהבת אותה! רוס
... איך זה שלכולם יש חתול/ה חוץ ממני? אין צדק בעולם.. פעם הייתה לי אחת, שחורה, חצי פרסית. ואז..
... לא יכולה לדבר על זה
..

למעלה