רענון מקצועות

eyalk23

New member
רענון מקצועות

באילו מקצועות כדאי לעשות רענון לפני תחילת שנה"ל? מן הסתם בכימיה וביולוגיה,יש טעם לחזור על מתימטיקה?

rannosha

New member
אני חושבת על רענון

במתמטיקה, ופיסיקה.אבל לא כמו שיש בגרות מחר! חס וחלילה! ובגלל שלא למדתי כימיה בתיכון, אולי אלמד מספר לימוד... ד"א אילו ספרים כדאי ללמוד מהם למישהי שלא למדה כימיה בתיכון?

kontsy

New member
לא מנזורולה!!!

אויש כמה דברים רעים הספרים האלה עשו לי...

kontsy

New member
את האמת...

זה באמת ספר מצויין, פשוט פגשתי אותו לראשונה בגיל 15 שזה קצת מוקדם למנזורולה אז נותרו צלקות

kontsy

New member
אם אתקבל...

אני לא מתכוונת לרענן כלום :) חברה' להנות מהחופש שעוד יש! יהיה מספיק מה ללמוד אם נתקבל

עזוב אותך, תהנה מהחופש שיש לך

אתה עוד תתגעגע אליו, תאמין לי. בכל האוניברסיטאות ידאגו לעשות לך רענון בשבוע-שבועיים הראשונים של השנה או אפילו בקורסי קיץ לפני הלימודים, אז באמת אין צורך לעשות את זה לבד.

lernery

New member
כדאי לך מאוד לחזור על אינטגרלים

ובכלל חשבון דיפרנציאלי ואינטגרלי, יש שימוש בהרבה נגזרות. אולי כדאי גם שתתחיל ללמוד חשמל (בפיסיקה) אם אתה הולך לעברית. אם תשיג ספרים של האוניברסיטה הפתוחה של קורס אינפי 1 או 2 זה יכול מאוד לעזור לך. מה עוד? כימיה, ואם יש לך את זונדל או פטרוצ'י זה בכלל יכול להיות מעולה. תקרא כמה ספרים באנגלית, רצוי של דיקנס, הם יכינו אותך טוב לאנגלית הרפואית. הממממ, ואפשר גם להתחיל לקרוא קצת את אלברטס (ביולוגיה), רוס (היסטולוגיה) וספר המחלות ששכחתי איך הוא הולך אבל כדאי שתשנן אותו לקראת פתולוגיה. בשביל שאלות הדסה מומלץ גם לקרוא כל ערך שנכתב אי פעם באנציקלופדיה העברית שקשור לביולוגיה ו\או רפואה, אחרת הם יפנו אותך אליו אחרי מבחן שבו תטען שהם לא הזכירו את הנושא אף פעם בהרצאות\מצגות. בהצלחה

dafmic

New member
וברצינות...

אני יכולה להבין את החשש, אבל נראה לי שכדאי לך לעשות כל דבר בעיתו. בשנת הלימודים - ללמוד. לפני ואחרי - לנוח. ללמוד כבר מעכשו זה לשרוף אנרגיה מיותרת, שאתה יכול להשתמש בה לכשתתחיל השנה. כשהיא תתחיל, תמיד תוכל לעשות חזרה קטנה על נושא ספיציפי שיחסר לך, ואולי בכלל תגלה שמה שאתה זוכר מספיק לרמה הנדרשת.

Regina Phalange

New member
../images/Emo6.gif

והכי עצוב, שזה לא לגמרי הגזמה
, לפחות לא כל מה שקשור לאינציקלופדיה העברית שהולכים להפנות אותנו אליה. מעניין אם יש לאי.קולי ערך משלו...

dafmic

New member
למה?

מתי הפנו אותנו לאנציק' העברית? או בכלל, למשהו שכתוב בעברית? או שכתב מישהו שלא זכה בנובל / שלא חוקר באוני' העברית / שהוא לא חבר עמית וקולגה של המרצה? ויוסי, שכחת להמליץ גם על לראות כמה סרטים בצרפתית, כדי להתרגל למבטא של הפסיכיאטרים מ"גדילה והתפתחות"...

למעלה